.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: растеж

Trenkai volei!Az trenkam tva ve4e ot 9 godini i sam na trenaise i sa 1 i 76 sm i sam nai visoka klasa mi!!!!11
    Hi,guys!!Wassup!!!!!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    яж пове4е нескуик деиства от личен опит ти го казвам...
    +1 за тва мнение, малко тъпо и като ебавка звучи но аз една година не спрях да го ям и пораснах с цели 2см
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Вече и аз почвам да се притеснявам, че съм прекалено нисък 10 клас 1.73м. Повечето момчета са над мене с 1 глава поне и се чуда дали въобще ще ги настигна, то неостана много време за растене пък и наще не са мн високи, та въпроса ми е дали фитнеса пречи мн на растежа и кое точно (някой които е добре запознат с тези неща ако е възможно да ми отговори) и тези скачаниа и висене на лост дали ще ми помогнат или плуванет ?? Много ще съм благодарен ако някой ми помогне

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Nai-deblia
    Повечето момчета са над мене с 1 глава поне и се чуда дали въобще ще ги настигна, то неостана много време за растене пък и наще не са мн високи, та въпроса ми е дали фитнеса пречи мн на растежа и кое точно
    Фитнеса пречи на растежа (при това не много) само ако правиш клякания и раменни преси с прекалено много килограми...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Плевеен
    Баа сички се оплакват че са ниски... Хора за съм момиче на 13 и съм висока 1.70 ай кажи ми тфа нормално ли е

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Това с висенето и другите неща са пълни глупости. Както и мита, че като започне човек да вдига щанги и няма да порастне. Всичко си е до ген. Аз лично до 10-ти клас бях нисичък. После реших да започна да вдигам тежести едно лято и за 3-4 месеца порастнах с 12 см. Не че съм порастнал щангите, просто гена се прояви и в момента съм 193 см. Така, че не се притеснявай - има време, ще порастнеш...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

13 години и сиг до края на годината може да ъпна до 180 (ся съм 175-7 някъде там)
    преди бях нисък и дебел, но щом почнах да тренирам фреерън и започнах да се издължавам (не че е само от спорта амапросто съвпадна с времето да почна да раста) не знам за другите спортове ама скачам от място 2,40м
    а и само да кажа - след като хормона за растежа се появява като седим на едно място - то тогава училището те прави висок

В предните коментари нямаше как да не обърна внимание на това ,че казвате "Баскетболът не помага всичко е генетично заложено".Може би наистина е генетично заложено ,но последни статий който четох се казва "Развитието на човек не се определя само от гените му ,но и от средата в която се развива".И също така от личен опит мога да кажа ,че баскетболът наистина помага.Дори имам един приятел който в девети клас беше 1.57 cm от тогава се записа да тренира и сега е 11 клас 1.85 cm.Също така влияе и храненето.

P.S. just`girl95 ще ставаш модел не се притеснявай .Аз съм на твойте години и съм 1.85.
    За да стигнеш където си тръгнал, не забравяй от каде идваш.

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от fr3ak_0u7
    В предните коментари нямаше как да не обърна внимание на това ,че казвате "Баскетболът не помага всичко е генетично заложено".Може би наистина е генетично заложено ,но последни статий който четох се казва "Развитието на човек не се определя само от гените му ,но и от средата в която се развива".И също така от личен опит мога да кажа ,че баскетболът наистина помага.Дори имам един приятел който в девети клас беше 1.57 cm от тогава се записа да тренира и сега е 11 клас 1.85 cm.Също така влияе и храненето.

P.S. just`girl95 ще ставаш модел не се притеснявай .Аз съм на твойте години и съм 1.85.

Град
    Пловдив
    На 13 години и сте над 1.70 ... кво ства с вас бе хора ?! Аз съм на 16 и съм си 1.65 от близо 2 години вече ... незнам докато пораснете още 2-3 годинки колко високи ще станете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си