- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плюшена играчка за подарък! СПЕШНО!!
Здравейте знам че ще ми кажете че има много такива теми ала-бала но все пак моля да ми препоръчате нещо и то спешно!
Значи мисля да подаря на една приятелка нещо плюшено такова мъничко да си го сложи примерно на чантата и да си го гледа и гали и какво ли не и винаги да е до нея!
Може да е нещо като овчица, крава, котенце, хамстерче, кученце...нещо сладко и да му се радва!
Моля казвайте бързо къде от София мога да намеря нещо подобно!
Мерси предварително.
ПС. Моля като кажете някакво място пишете адреса също...или поне къде се намира. Мерси!
е браво мн добра идея ... Еми примерно в Orange Center има мн сладки неща със сигурност ще я изкефят
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
ето и адресул. “Граф Игнатиев” 18, до пл. “Славейков”
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Знам го оринджа и съм ходил там но...точно такова чудо не мисля че ще намеря там
Най-добре ще е някой който е подарявал такова нещо да сподели малко инфо за реакции къде как...и така!
Такива плюшени неща под път и над път..
Orange Center, Bonjur(пл. Славейков), Джъбмо(бул. България) и като
цяло по центъра на сергийки и малки магазинчета има много сладки плюшки![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
къде точно се намират Бонжур и Джъмбо? Дай малко повече инфо моля те.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Къде точно на славейков и къде на бул БГ.
Прави си и преди съм подарявам голямо плюшено нещо но познавам човека и мисля че такова мъничко ще е по-подходящо, не е въпрос на пари а на преценка![]()
ся се сещам за една фирма за играчки май "Марсел" беше..скоро не съм пазарувала там,но съм останала с впечатлението че има мн плушени играчки ..ето ти и адрес бул. "Мария Луиза" 67А
Пф..Ти явно не си ходил до втория етаж.Точно там пък ако няма малки плюшени животни не знам къде.Точно до касата са ключодържателите откъм стълбите,а като влезеш отдясно веднага след листовете за опаковане стоят и те чакат.Първоначално написано от Mazen_ciganin
Иначе може да приватизираш някой ключодържател,като му махнеш отгоре...(не се сещам как се казва онова нещо)..закачалката да кажем.И става същото.В Bonjour до Мак Доналдс на Славейков има ,като минеш парфюмите,яденето,чиниите и на втория етаж.