- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бе, кажете ми как ???
Ти пък си било женско![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ами трудно..ако не те е забелязала вече...иначе винаги има шанс.кой знае![]()
someone else...
Блъсни се в него и му омажи чисто новата тениска с сладолед и после я оближи...повярвай няма да сваля очи от теб с месеци...а ако си по опен го омажи по паанталона (сещаш се в коя част )![]()
ti normalna li si we tui se parvo super selsko vtoro super lapeshko i da sha q zabeleji i shte si pomisli 4e e nqkfo tapo pi6lemence lele smeshna rabota da vikash na nqkaf de mi e vaobrajaemiq priqtel oMFg TCTtctC zletaaaaaaaaПървоначално написано от MishitoOo
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Първоначално написано от sladoledka
ama ako ne e Maybelline ne stava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
unikatii
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми подражавай на някоя фолк певица и може да му привлечеш вниманието![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
emi zagovarq6 go primerno ili kafe edno dr ili primerno razbira6 k1de hodi i ti slu4aino s eozovava6 na s16toto mqsto usmihva6 mu se ama naistina trqa otv1tre da ti doide ideqta i da naprai6 kfoto smqta6 za dobre :P![]()
![]()
дам може да те е забелязал..но да го е срамПървоначално написано от sexy_momi4e
![]()
иначе варианта с гланца
![]()
![]()
Излез от вас и потърси социално общуване. Ако имаш приятели и те мързи да се виждаш с тях – промени го. Запиши се на танци, на тае-бо, на някакъв спорт, на школа по рисуване – въобще на някаква дейност, където ще си сред хора. Колкото по-често общуваш с други хора, толкова по-социално адекватна ще си. Чети книги и списания, за да има какво да си кажеш с тези хора.
Конкретното момче забрави. Щом си прекалено смутена да го заговориш и не знаеш какво да му кажеш, шанса е 99% дори да го заговориш, да няма какво да си кажете и той да те сметне за някаква сдухла.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Привлечи вниманието му по много дискретен и чаровен начин,така както може само едно себеуважаващо се момиче и му покажи че не ти е безразличен,ще го разбере,повярвай ми....![]()
ЗДРАСТИ !
Просто,кратко и ясно !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Хах и аз съм мишето и аз съм на същото мнение.Първоначално написано от MishitoOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P