.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на Sarabi
    Ти пък си било женско
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    In Devil's Castle
    ами трудно..ако не те е забелязала вече...иначе винаги има шанс.кой знае
    someone else...

Блъсни се в него и му омажи чисто новата тениска с сладолед и после я оближи...повярвай няма да сваля очи от теб с месеци...а ако си по опен го омажи по паанталона (сещаш се в коя част )

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    вземиму скайпа тва онова не познаваш ли някой негов приятел ако познаваш възползвай це бе душкооооооо или пък отивай от време на време огънче му искайй или пък като го видиш и си с приятелки кажи нещо по силно на майтаппп питаййй го някой глупостт , а сега се сетих кво да го питаш :
    аз преди все се шегувах че имам въображаем приятел и ходих разпитвах познати и непознати дали знаят къде е примерно мини покраи него и с чаровна усмивка на лице го питай "КЪДЕ Е РАДКУУУУУУУУУ " е не казвам че точно с радку трябва да го питаш ама щото моя така му виках пробваййй ама не бъди сама вземи си някой приятелчета с теб и давай на смях го караййй така ще те забележи ! ВЯРВАЙ МИ
    ti normalna li si we tui se parvo super selsko vtoro super lapeshko i da sha q zabeleji i shte si pomisli 4e e nqkfo tapo pi6lemence lele smeshna rabota da vikash na nqkaf de mi e vaobrajaemiq priqtel oMFg TCTtctC zletaaaaaaaa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от sladoledka
    сложи си гланца на Maybelline (светло розовия) от 9лв,пусни си косата нахили се и излзиай там,кудето и той ходи
    "

ama ako ne e Maybelline ne stava unikatii
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Dreamland Varna
    Еми подражавай на някоя фолк певица и може да му привлечеш вниманието
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

emi zagovarq6 go primerno ili kafe edno dr ili primerno razbira6 k1de hodi i ti slu4aino s eozovava6 na s16toto mqsto usmihva6 mu se ama naistina trqa otv1tre da ti doide ideqta i da naprai6 kfoto smqta6 za dobre :P

Мега фен Аватара на Spider4eto
    спъни го като минаваш покрай него

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    а от къде си сигурна,че не те е забелязал?
    дам може да те е забелязал..но да го е срам иначе варианта с гланца

Излез от вас и потърси социално общуване. Ако имаш приятели и те мързи да се виждаш с тях – промени го. Запиши се на танци, на тае-бо, на някакъв спорт, на школа по рисуване – въобще на някаква дейност, където ще си сред хора. Колкото по-често общуваш с други хора, толкова по-социално адекватна ще си. Чети книги и списания, за да има какво да си кажеш с тези хора.

Конкретното момче забрави. Щом си прекалено смутена да го заговориш и не знаеш какво да му кажеш, шанса е 99% дори да го заговориш, да няма какво да си кажете и той да те сметне за някаква сдухла.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Град
    Sofia
    Привлечи вниманието му по много дискретен и чаровен начин,така както може само едно себеуважаващо се момиче и му покажи че не ти е безразличен,ще го разбере,повярвай ми....

Голям фен Аватара на Remini

....

ЗДРАСТИ !

Просто,кратко и ясно !
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Впий му някаква оферта да пиете кафе..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    вземиму скайпа тва онова не познаваш ли някой негов приятел ако познаваш възползвай це бе душкооооооо или пък отивай от време на време огънче му искайй или пък като го видиш и си с приятелки кажи нещо по силно на майтаппп питаййй го някой глупостт , а сега се сетих кво да го питаш :
    аз преди все се шегувах че имам въображаем приятел и ходих разпитвах познати и непознати дали знаят къде е примерно мини покраи него и с чаровна усмивка на лице го питай "КЪДЕ Е РАДКУУУУУУУУУ " е не казвам че точно с радку трябва да го питаш ама щото моя така му виках пробваййй ама не бъди сама вземи си някой приятелчета с теб и давай на смях го караййй така ще те забележи ! ВЯРВАЙ МИ
    Хах и аз съм мишето и аз съм на същото мнение. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си