- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого да избера ?
Амии ситуацията е такава:От 4-5 дни си пиша с едно момче,с което се познаваме от доста време,но не сме били приятели(момче 1) и сега той ми вика че ме обича ама не е верно праща ми целувки ама аз не го харесвам.И днес ми се расърди понеже съм си написала нещо на профила в скайп така и не разбрах защо и сега ми писа от един негов приятел,праща ми целувка и ми каза че ще говорим довечера.И в същото време още ендно момче(момче 2),което ме кефи повече ми писа че съм много готина и ми поиска номера,за да се видим когато се върне (учи в друг град) което значи петък или събота.Та аз искам да избера второто момче,но първо не съм сигурна че ще се получи нещо между нас .. та какво ще ме повъветвате кого да избера и какво да кажа на момче 1,след като и аз му пращах целувки и той ме попита снощи дали може да се получи нещо между нас,аз му казах че ще помисля ... и забравих да кажа че и двамата са по-ниски от мен,момче 1 е по-нисък и за мен това има значение ...![]()
ох ми сори ам тва малко ми звучи като "Ох кой шампоан да зема: тоя против пърхот или тоя за обем"![]()
Право в целта![]()
Първоначално написано от Say It Right
Zadraj i dvamata ,dokato naistina razberesh koi izbor e po-spoluchliv![]()
~Remember,remember...25th of November~
Ам......на теб специално кой ти харесва повече?
Ние не ги познаваме , така че не можем да ти помогнем кой знае колко....Дай снимки поне визуално да решим![]()
ми момче 2 по ме кефи но сега например е в скайп, а не ми пишеи сега аз какво да си мисля незнам
![]()
Koi ima poveche pari?Kak moje da ne go spomenesh?
![]()
(izberi oniya s parite)
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Еми те и двамата 8имат паривсъщност аз съм на 14 така че те не се много важни и между другото нямам снимка нито на единия
![]()
of nqkoi jenski sa mnou prosti