- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се съберем пак!
Пускам вече незнам коя тема по мойте проблеми, но този път не се трае!
Да поясна отново на 19 години съм и до преди 5 месеца имах връзка която беше година и седем месеца с момичето което обичам повече от всичко и съм по искрен от всякога за това нещо. В други теми съм споменавал че за това момиче съм правил всичко и много неща които не са за вярване за днешно време (подробности) правех абсолютно всичко за което се сетите и приятели и роднини са забелязвали и са ми казваи че като човек съм много добър и по принцип когато обичам обичам наистина и за жалост съм голям романтик което също и го показвах ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! Няма да изпадам в подробности но се разделихме защото тя започна да се държи грубо а за мен това беше много нараняващо на фона на това как се държа с нея и се разделихме по нейно желание за втори път се разделямеи минаха 2-3 месеца и аз опитах пак да се съберем защото реално не мога да живея без това момиче, просто това е самата истина няма да изпадам във въздишки и хленчове просто я обичам и не мога без нея това е, и след като опитах да се съберем отново тя отново се отнесе ужасно грубо с мен бяха ми се случили много лоши неща в семейството за което тя знаеше и за миг дори не се поинтересува как съм и дали имам нужда от помощ на всичкоро от горе след опита ми да се съберем както казах се държа отвратително грубо и тогава не издържах вече и се държах много грубо казах и че е ужасен човек и не искам повече да я виждам и когато ме види да не ме поздравява (живееме блок до блок) и си тръгнах след което тя ми каза " хубаво чао " след което се обърнах още веднъж и и казах че не искам да ми казва нищо повече от тогава следващите 2 месеца ходя непрекуснато до магазина само и само да я видя за миг непрексунато гледам да я засека но и двамата се правиме че не се познаваме( дано не ви отегчавам ) и просто през тези 5 месеца не е минал ден в който да не мисля за нея и да спра да я обичам просто не мога не издържам обичам я и ми лиспва повече от всякога липсва ми спокойствието когато тя е до мен лиспва ми всичко липсва ми живота когато тя беше в него но забелязвам че тя не проявава нищо към мен и просто незнам какво да правя моля ви се от сърце всички помогнете ми обичам това момиче и то много и искам да се съберем надявам се да ми помогнете за което предварително ви благодаря адски много дано не съм ви отегчил
т.7
krem4et0
Виж сега.. Съвсем честно на момичето може да и е писнало да даваш всичко от себе си, да си толкова романтичен.. Земи стани малко "по-лош" както се казва.. Изплъзвай и се.. Не ходи толкова често до магазина.. Покажи и, че не е единствена (макар и за теб да е).. Може пък тогава да се променят нещата.
Животът е адът описан в Библията!
Ще направя каквто и да е всичко но наистина може би съм и станал досаден с това нещо но времето не мога да върна мога да променя бъдещето ще се радвам на още много съвети хора моля ви !
vahoran Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 12:22 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ще направя каквто и да е всичко но наистина може би съм и станал досаден с това нещо но времето не мога да върна мога да променя бъдещето ще се радвам на още много съвети хора моля ви !
Това ми хареса..Честно казано си мсиля че иаз се разделих с моита заради това-бях лудо влюбен в нея...НАправо нз Без нея неможех дори и да мсиля доколкото могаНЕ бе тя беше всичко за мен,а тя ми каза виж,ти си част от личния ми живот,но не целия,а за мен беше точно обратното