.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Странно.......

Ми аз от скоро гледам вашия форум и гледам че сте помогнали на бая хора и реших и аз да пробвам :
    значи става дума за 1 момиче което страшно харасвам държа се мило с нея защитавам я ,но тя така и не ми обръща внимание и незнам вече какво да правя и реших да пиша тук чувал сам от неини приятелки че ме харесва но не виждам нищо такова ....... канел сам я много пъти по кафета а тя се овърта .......
    за повече контакти търсете разклонител

Тя знае ли,че я харесваш??Питай я какво чувства испитва към тебе!!!Не е голема философия

тя знае много добре че я харесвам......

еее така кажи.Разведи я некъде настоявай,трябва да се бориш.Пиши и по скайп.Прецени дали я дразниш вече.Сближи се просто с нея в един клас ли сте?На колко си?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

а вие на каква възраст сте? .. смятам че има значение, за да знаем как да действаме
    Do you speak Salsa? .......

ми ни сме в 1 клас по на 15 сме

иммено!

Град
    на плажа =)
    Може да я е срам или да не иска връзка с момче от класа. Аз лично избягвам такива защото винаги се намразваме с гаджетата след като скъсаме и после идва неловкото мълчание и тъпото държание когато се засечем. Може да иска да избегне това...

Или трети вариант - не те харесва

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Може да я е срам или да не иска връзка с момче от класа. Аз лично избягвам такива защото винаги се намразваме с гаджетата след като скъсаме и после идва неловкото мълчание и тъпото държание когато се засечем. Може да иска да избегне това...

Или трети вариант - не те харесва

Exactly,единствения сигурен вариант да разбереш дали и пречиш или й е приятн0 да си пише с теб е кат0 я поканиш на кафе,и тя ак0 каже не знам,казваш "Ти искаш ли с мен да излизаш на кафе или ти досаждам,кажи ми за да знам да не ти д0саждам п0вече".Ак0 отговора е "Не ми пречиш" т0ва означава че нещ0 има к0ето я спира да излизате но в същ0то време има чувства към теб и не иска пр0сто да ти каже НЕ

Ак0 пак ти отговори с "НЗ" пак същ0то 0значава

ПП: С "не знам" отговарят по не0питните
    С "не ми пречиш" 0тговарят п0 отраканите

ППП: Ти прецени тя каква е и какв0 иска

ПППП: Дан0 съм п0могнал
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom ovarta zna4i edva li izpitva nqkakvi simpatii kam tebe Otkaji se

вижте аз знам че ме харесва канил сам я много пъти ,но винаги сменя темата не я дразня знам как да подхождам с моми4етата ,но може би е заради това
    Just_say_no
    МнениеПуснато на: Съб Яну 26, 2008 12:58 pm Заглавие:
    Може да я е срам или да не иска връзка с момче от класа

може да е за това ама то си личи дали ме харесва ,когато и говоря ми се усмихва когато флиртувам с друга я виждам ,че се дразни ама не мога да схвана точно какъв е проблема ........

PS: ако някои знае какъв е проблема ,моля да пише

ny mene ny skoro mi se slu4ii syshtoto...superrr mn har 1 momi4e ut klasa mi ... kazval sym i 4e q haresvammm ut neini frs znam 4e i tq me harrr no v krainy smetkyy nishuu ne stana izlizahme ny kafeta goworehme sii zy vsi4koo dorii tq mi beshe kazala 4e me harrr , no ne iskashe da trygvame zashtoto bqhme ut 1 klasss i shteshe da e koftii kato skysamee tyka 4e bratt po dobreee si ustanete frs zashtoto ako trygnete i skysatee v malyk shans imate za da ostanete frss ... ne si dlyjenn da me slushashh no sporedd men ne si razvalqite priqtelstwoto ,nqma golqma razlika m/u priqtelstwoto i da bydete gadjeta s neq -a samo 1 malku priqteli praqt seks po mejdu si ... twa e dosta glupostii nadrynkahh my ...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е според мене си стигнал до такава фаза, че трябва да чакаш.. А да, престани да и ходиш по гъза.. Покажи и, че може да те изгуби.. Нека видим тогава кво ше направи...

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Е според мене си стигнал до такава фаза, че трябва да чакаш.. А да, престани да и ходиш по гъза.. Покажи и, че може да те изгуби.. Нека видим тогава кво ше направи...
    и аз съм влюбен от момиче от класа ми ... и това е главния ни проблем ... по-добре да се откажеш и престани да и тичаш по гъза ...

п.с мн шибан ден ще си напиша тук че си ме човърка цял ден като патувах днес извън града написах на тази от моя клас СМС със усмивчица и целувчица .... от новия си номер който тя нз ... в последствие ми написа 2 СМС колко мило било това и с въпрос кой съм аз ... като и написах повече СМС не ми прати ... баси унизителното толко ми е трудно да се откажа от нея когато всеки ден съм на 1 метър от нея ... само да се протегна и мога да я прегърна, но уви ... само страдание...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    и аз съм влюбен от момиче от класа ми ... и това е главния ни проблем ... по-добре да се откажеш и престани да и тичаш по гъза ...

п.с мн шибан ден ще си напиша тук че си ме човърка цял ден като патувах днес извън града написах на тази от моя клас СМС със усмивчица и целувчица .... от новия си номер който тя нз ... в последствие ми написа 2 СМС колко мило било това и с въпрос кой съм аз ... като и написах повече СМС не ми прати ... баси унизителното толко ми е трудно да се откажа от нея когато всеки ден съм на 1 метър от нея ... само да се протегна и мога да я прегърна, но уви ... само страдание...
    Еее споко бе сичко може да е станало... Може да е била навън и да и е паднала батерията.. Ако не е на сметка да и е свършил ваучера, ако е да си е прехфърлила лимита.. Споко

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN

Еее споко бе сичко може да е станало... Може да е била навън и да и е паднала батерията.. Ако не е на сметка да и е свършил ваучера, ако е да си е прехфърлила лимита.. Споко
    идеята е в това ако бях продължил да и пиша анонимно щеше да ми отговаря .... историята е супер шибана НЕ СЕ ВЛЮБВАЙТЕ В СЪУЧЕНИЦИ и това е .... просто толко е гадно че нямам думи ...

мии ние нямахме приятелство от отдавна вмисал моя клас е специализиран след 7-ми се влиза и ся сме 8-ми познаваме се от скоро ,но за сега с всички бивши сам с много добри взаимонтошения но ако се налага да жертвам приятелството ще го направя защото много я харесвам и мисля че може да се получи нещо повече.....

Цитирай Първоначално написано от largof
    мии ние нямахме приятелство от отдавна вмисал моя клас е специализиран след 7-ми се влиза и ся сме 8-ми познаваме се от скоро ,но за сега с всички бивши сам с много добри взаимонтошения но ако се налага да жертвам приятелството ще го направя защото много я харесвам и мисля че може да се получи нещо повече.....
    ако се получи ми пиши лично съобщение за резултата и как си го постигнал ...

виж ся не искам да се правя на "ибахти разбирача" но този номер много пъти е ставал с момичета правя се на загадъчен и примерно като ми кажи нещо сами се усмихвам (теи.. по черовно ) или пък през часовете я гледаш се едно ще заспиш и когато те погледне я гледаш още около сек. и веднага си отвръщаш погледа имам много приятелки които са ми казвали че това е нещо като знак че я харесваш не е нужно да бъдеш какъвто не си или пък има много хора дето се правят на биячи само и само да впечетлят някое момиче за разлика от тях аз почувам да я охажвам .... лъская я да се почувста ценена от някои

ПС: пробваи някои от тея номера може и да ти помогнат

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Idi q cunkai

ei pi4 ne univai idva sveti valentin kupii ne6to i q pokani i i kaji da ne uvarta prosto 1 sre6ta
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

на среща нестава трябва напрво на рд-то че то тогас са пада...

Хм .. нали знаеш - Ако обичаш някого, пусни го на свобода..- От личен опит ти казвам, дай й малко свобода на девойката, тя каТо види, че почваш да се отдръпваш от нея, ще се опита да си те върне, ако въобще и пука де .. а ако нищо не реагира .. явно просто не е 'Твоята' мацка, и трябва да си търсиш друга

Или друг вариан, опитай се да поговорите.Кажи й, какво мислиш и чувстваш .. и .. да видиме какво ще излезе :P
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

благодаря на всички за предложенията най-сетне се съгласи да излезем на кафе не помня кои точно каза в тази тема "да не и вървя след газъ" и точно така направих и след 1 ден имаше резултат
    Пита ме защо съм я отбягвал ,аз и отговорих че вече немога да чакам отговора и и затова я питах направо

Харесваш ли ме ??
    -Да
    Ми тогава защо не излезем?
    -Правех се на недостъпна ,защото знаех че ме харесваш,но сега разбрах че може да те изгубя,а не искам това.....

И така най-сетне се съгласи

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    Хм .. нали знаеш - Ако обичаш някого, пусни го на свобода..- От личен опит ти казвам, дай й малко свобода на девойката, тя каТо види, че почваш да се отдръпваш от нея, ще се опита да си те върне, ако въобще и пука де .. а ако нищо не реагира .. явно просто не е 'Твоята' мацка, и трябва да си търсиш друга

Или друг вариан, опитай се да поговорите.Кажи й, какво мислиш и чувстваш .. и .. да видиме какво ще излезе :P
    Цитирай Първоначално написано от largof
    благодаря на всички за предложенията най-сетне се съгласи да излезем на кафе Very Happy не помня кои точно каза в тази тема "да не и вървя след газъ" и точно така направих и след 1 ден имаше резултат
    Пита ме защо съм я отбягвал ,аз и отговорих че вече немога да чакам отговора и и затова я питах направо

Харесваш ли ме ??
    -Да
    Ми тогава защо не излезем?
    -Правех се на недостъпна ,защото знаех че ме харесваш,но сега разбрах че може да те изгубя,а не искам това.....

И така най-сетне се съгласи Very Happy
    И в стаята зазвучава силно и мощно БРАВО!

Съвет - никога, ама НИКОГА не ставай досадник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си