- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изтощен съм..нямам сили за нищо..
Изтощен съм и психически и физически..вероятно повечето потребители са чели темите ми и знаят за какво става на въпрос, ако ли не са - да ги видат... Минаха 5 месеца от както се разделихме с момичето, което обичах и обичам..Днеска разбрах, че си харесала някакъв и си поговорихме с нея..Казах й, че искам да е щастлива, но без мен и че няма да имам никаква намеса в живота й, нито ще ме види повече..Тя се разплака и каза, че няма да бъде с него заради мен. Чувствам се ужасно заради това, но и заради това, че тя е продължила напред..мина време и трябваше да оставя нещата много отдавна настрани, но кой те пита когато обичаш? ;( Какво да правя..виждам я всеки ден, нещата са ни супер общи и приятелите също. Всичко ми напомня за нея..
аз не съм се сибирал и разделял с никоя ,ама пак ми е много гадно и 6ибано,абе да не ти пука 4ове4е гледаи да продължи6 6от ина4е за едно курве не си струвас да си пропилява6 живота
Искам да оставя всичко назад, да мине през мислите ми и да не се сещам повече за тези неща, но как като я виждам всеки ден? Как..боже защо обичам толкова..защо обичам нещо, което не трябва..защо се питам аз.. ;(
Save the planetПървоначално написано от GolDeeN
Еми човече.. Или правиш опити пак и пак и пак да се съберете като теле дето си блъска главата в стената или ще се наложи да се отдръпнеш лека, полека от нея.
Животът е адът описан в Библията!
Аз искам да се отдръпна, но всичко е свързано с нея..приятелите ми (хората с които си прекарвам 90% от времето), шибаните междучасия, шибания следобед..шибаната вечер съм се с тях и тя е сред тях.. и сега какво.. какво да правя..не мога да оставя приятелите ми заради нея..Та аз я обичам господи.. ;(
неприятно се е получило ... просто да си я върнеш дали ще е същото ...Първоначално написано от Fallen`Angel
Skiv pi4 i az bqh edno vreme v takava situaciq,ama si4ko otmina,mai.Emi vijdahem se s neq na selo,a otkakto sk1sahme az s1m si hodil tam 5-6 1ti,a otkakto si kazah 4e ve4e e vreme da q zabravq,ne sme se vijdali ima nqma 4 meseca ve4e,ama ti p1k seki den q vijda6,tva e mnogo kofri..Pi4 nameri nqkva lo6a naina 4erta ,koqto na teb ne ti se nravi i se opitai 4rez tva da kaje6,mani tq za ni6to nestava,nqma hubah ahrakter i se opitai da spre6 da q obi4a6,az taka napravih, re6ih da ne q obi4am i en se vijdah s neq i namerih ne6to keotp ne mi haresva v neq i se s1sredoto4ih nad tva i msiql 4e proraboti
Прекалено много мисли отделяш за нея. Насочи ги към нещо по-различно и разтоварващо. Прави се, че не ти пука, и накрая наистина ще спре. Една лъжа повторена 100пъти става истина...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Проблема е, че я виждам всеки ден и не мога да я забравя вече толкова време. Мина много време, дори и да си я върна едва ли ще е същото, но не това ми е целта. Целта ми е да спре да ми пука за нея, а като я виждам всеки ден това изобщо не ми помага. Приятелите ни са общи, интересите ни са общи, всичко ни е общо и просто няма как.. Толкова много я обичах, толкова много направих за нея и тя не го оцени и си хареса някъв кретенКак ме омагиоса толкова много, какво ми направи, че не мога да я забравя, какво..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж ся как става работата,пробваи с някое моми4е ,което нито е от твоя клас ,нито от даскалото ти,пък ако стане няма да мисли6 за въпросната па4авра.![]()
Пробвах, но не става. Като я гледах все я сравнявах в мислите си с нея, всеки път си викам ' Трябва да я забравя и ето имам момиче до мен, но тя не може да ме направи щастлив тей, както тя..'. Искам да изтръгна всяка една мисъл и всяко едно чувство от мен към нея, но не мога, щот явно просто или не искам или съм достатъчно слаб..без воля..![]()
След още малко време е възможно да започнеш да и виждаш недостатъците и да те дразни с поведението си...Но е малко вероятно...
А единственото,което можеш да правиш е да се запознаваш с други момичета(знам,че е много трудно-минавал съм през това нещо,само,че аз оста време си мислех,че още има някакъв шанс,но не..)и постепенно ще я забравиш...
При мен се получи постепенно и през повечето време бях някъв затворен...Постепенно се пооправих и така.![]()
Бавно и постепенно ще стане.
При мен беше същата ситуация!След мен все си харесваше няк'ви и така...
Но скоро пак се видяхме и тя ме гледаше с едни влюбени погледи,но не я разбирам...Все пак тя губи.![]()
Аз й виждам недостатъците, дразня се от някой нейни качества в характера, но явно в мен е останала представата за онова прекрасно момиче, в което съм влюбен и явно не мога да ги приема.. Едва ли бих се занимавал толкова, ако не обичах, а знаете, че първата любов е най истински и най трудно се забравя..
Според мен не е най-удачния вариант да не се виждате никога повече и наистина ли го казваш или това са просто силни думи?
Определено й е гадно, разбирам я, все пак държи на теб.Дори и да не те обича, момичето нищо не може да направи в крайна сметка.Остави я да бъде щастлива с него и се вижте, когато си я забравил.Опитай се...
Няма такова понятие като трябва и нетрябва. Защо просто не се съберете отново?![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Съмнявам се да няма съвсем никакви чувства към негоДори и само приятелски.И на мен би ми било страшно кофти в неиното положение.Според мен трябва да се съберете отново...Не можете да живеете така вечно.Или едното или другото тука няма средно положение.Всичко си зависи от вас самите.
'Щото не е толкова просто...Първоначално написано от Chikiponita
Понякога(честичко) се случва момичетата да бягат с всички сили от това,което дава всичко за тях и си фащат някой пендел,дето е по-зле...
Не го разбирам...
Това са лични наблюдения върху момичетата,де.![]()