- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хронология на чужд Skype
ти влизай в кюто, влизай
много се дразня на скайпа с неговото инкогнито, ужасно е
няма и визибъл/инвизибъл лист
а блокването и деблокването е адски трудно!
оу, да, не бях забелязал! мерси много, че ме научи как да се справям в живота си....
2 команди веднага оправят нон-юзър-френдли кодната програма, мхм
добре, че не се грижиш за макетинга на големите софтуерни производители![]()
Драскаш един Тройанец(най-лесно с висуал басиц), прекарваш го да го пусне, прекарваш троянеца през някой отворен порт, зимаш файловете с хронологията, четесх гиПървоначално написано от bungle
![]()
трябва да влезеш в уиндоуса на дадения човек, което малко ме съмнява, че ще е възможноПървоначално написано от bungle
![]()
Написах как става с минималния знания и усилиеПървоначално написано от Emo Doll
![]()
ау добре значи сега ще трябва да се потрудя да прегледам цялата темаПървоначално написано от Majestic12
![]()
Ако не си влязла в скайпа му няма как да прочетеш старата хронология..но има начин да четеш сегашната.Теглиш мулти скайп и влизаш с паса му и така когато някой му пише ще ти излиза и на теб и ще следиш какво и на кого пише...и същевременно няма нужда да излизаш от твоя..
Аааа за това не се бях сетила. Иначе знам за мултискайп. Тия хора какво ли не измислят.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Cqlata hronologiq mai nqma da izlele![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ммм.. ако имам файловете от chatsyc пставени в папката с неговия skype и т.н.. Пак ли не става.. защото аз ги имам и не ми се зарежда хронологията![]()
мхм.. ем аз от тях четах хронология предии 3 месеца имам ги тези файлове ама не мога да ги прочета .. мн гадно така. от тях блокиран абонат прочетах хронолгия преди 3 месеца. а от вкъщи вс файлове нищо не мога да прочетаПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Първоначално написано от ju**
АААААААааааааааа ТИ СИ ГЕНИЙЙЙЙ ! ОБИЧАМ ТА !![]()
![]()
![]()
![]()
Това го знаех ама не се бях сещала .. Благодаря ти многоооооооооо !
Ся ши дябя якуууу !![]()
Може ама нали е таина за кво да ти казваме!Жокер:Има си програмииии !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()