- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за подарък за св. Валентин
sveti valentin nablijava kakvo mislite da vzemete na polovinkite si?
za6toto nz kakvo da vzema na moq priqtel imam nqkolko idei no iskam da 4uq i va6eto mnenie![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
уф, аз съм едва от седмица с него, ама ми се иска да ме закопчае с едни белезници и да си прай, каквото поиска![]()
![]()
:P
иначе... тва ще ми е първият св. Валентин
може би... ще разбера към какво има слабост и ще му взема такова, или, ако няма как, ще му взема нещо, което да му напомня за тази слабост, не знам, ще пиша пак да ви кажа какво съм избрала
![]()
аа не, няма да напиша какво съм избрала, щото и той има вече рег тук и ще види :P![]()
![]()
наближава Трифончоооо![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
и аз май съм на тази вълна ... ще чакам тя да ми подари нещо ... аз и купувах купувах и пак не би .... е ся няма да купяПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
zemete na va6ia lubim edin trion da si reji i da se se6ta za vaz
И аз се чудя какво да му взема...хем искам да е нещо оригинално, хем да е нещо сладко, като плюшена играчка, все пак е Св. Валентин!![]()
Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!
i az sam go zakasalaoh hora kajete primerno klaviatura za pc to po qka... 6te e tapo li... 6toot toi ot takiva ne6ta se interesuva
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
a mislite li 4e pri polojenie 4e ne sme parveli sex 6e e dobra ideq da mu podarq primerno ot oniq beleznici ili ne6ot podobno(hodim ot 2 sedmici)
Първоначално написано от M!mZzZ
![]()
![]()
о да белезници , а и камшик
и ч вибропръстен
после след като си има всичко няма да си легне с теб
![]()
ee i az se 4ydqama sig 6te e nqkoq plu6ena igra4ka
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
СВЕТИ ВАЛЕНТИН Е КАТОЛИЧЕСКИ ПРАЗНИК!
По тази логика...дайта да празнуваме Байрама...
Две такива теми има вече![]()
Животът е адът описан в Библията!
А аз какво да взема на 14 годишно момче , с което ходим от една седмица![]()
14 годишноПървоначално написано от d0mat4et0
![]()
Една компютърна игра,би го довела до ерекция![]()
az na moq 6te mu vzema (makar 4e ne zaslujava mn podaryk 6toto samo me qdosva naposledyk) bytilka vino i 6okoladovi bonboni vyv formata na syrce - taka 4e sy4etaq i dvata praznika. No po princip za tozi praznik nai lesno si izbirat podaryci 6toto po magazinite izlizat mn raboti svyrzani s nego - ramka za snimka s va6a snimka, vyzglavnica syrce,plw6ena igra4ka ili nqkakvy takiva....
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
ауу тази идея със снимката е хубава...ама имаме една единствена снимка и сме като идиоти на нея...тряя да го стегна да се снимаме...хахахах олелеле...мн сам зле..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Мога да кажа само,че има хиляди такива теми.Поразрови се малко![]()
offline forever!
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
ujasen se
i az sum na 14 ama na drugi igri si igaraq
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
az puk reshih da vzema visulki za sinjiri zashtoto i dvamata imame s negovata i s moqta bukva taka imame neshto obshto drugoto e elbum sus nashite snimki kato na vsqka snimka ima neshto napisano kato nakraq ot vsichki poslaniq se poluchava "obicham te" i nakraq edna romanticha vecher na sveshti s vino i shokoladovi bonboni![]()
ми на 14 ше напраим точно 3 седмици и мисля че една хубава калия ( цветето) ше я зарадва навядам се и ше я заведа на едно специално место![]()
Аххх ти,..палавница такаваПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
А аз какво да му взема при положение че съм му подарявала рамка със снимка и плючена играчка и възглавничка....направо незнам....ся имам идея...понеже мн обича да пие кафе сутрин ще му взема чаша с моя снимка на нея...ама пак се замислих ако се разделим ще е малко кофти да пие квото и да е в чаша с моя снимка...и пак съм в началото и се чудя квод а му взема...дано измисляПървоначално написано от az_ffff
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Я кажете някакъв подарък за момиче ама да не е плюшена играчка че мойто вече ще се задръсти с тях.