.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    za momi4e moje primerno sreburno sur4ice koeto se otvarq i moje da sloji6 svoq snimka vutre ili pak da i napi6e6 ne6to romanti4no ot sorta obi4am te za6toto....ili puk prosto da i podari6 rozi ima tolkova mnogo ne6ta koito moje6 da i podari6....tq kakvo haresva?????? :P

:)

mmm az 6te dam na6a snimka i 6te q napravqt na puzel vuv formata na surce.Zvu4i mi originalno

:)

mmm az 6te dam na6a snimka i 6te q napravqt na puzel vuv formata na surce.Zvu4i mi originalno

Аз миналата година вечерта на 13ти тайничко разпръснах над 50 сърчица на различни миста-в дрехите му,под тетрадките,под дисковете и къде ли още не.На всяко листче пишеше по нещо.Забавното беше как на другия ден,каквото и да направи тук таме ще намери някое листче и ще се сеща за мен!На празника му подарих кутия бонбони и рамка с наша снимка.Тази година дме решили да не даваме пари за много подаръци,а да ги похарчим да отидем на някое хубаво местенце,където да прекараме празника!Вие се чудите какво да подарите,а къде мислите да прекарате този ден?

Цитирай Първоначално написано от mmmenk
    Аз миналата година вечерта на 13ти тайничко разпръснах над 50 сърчица на различни миста-в дрехите му,под тетрадките,под дисковете и къде ли още не.На всяко листче пишеше по нещо.Забавното беше как на другия ден,каквото и да направи тук таме ще намери някое листче и ще се сеща за мен!На празника му подарих кутия бонбони и рамка с наша снимка.Тази година дме решили да не даваме пари за много подаръци,а да ги похарчим да отидем на някое хубаво местенце,където да прекараме празника!Вие се чудите какво да подарите,а къде мислите да прекарате този ден?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    наближава Трифончоооо
    Не наближава а е днес
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

аз пък имам идея за теб: пиши на кирилица!!
    а по темата: аз празнувам Трифон Зарезан .. дай ми 1 кило ракия и много ще те обичам ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Трифон Зарезан (или Ден на лозаря) е български народен празник
    Това се празнува a не това !!! >
    Свети Валентин е католически празник,

Вие българи ли сте или хора от Западният Свят....

а по темата: аз празнувам Трифон Зарезан .. дай ми 1 кило ракия и много ще те обичам ..
    Айде да се обичаме имам Кайсиева ракия 10 литра и още толкова Винце

Носи мезето и ще се обичаме колкото пожелаеш :P
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Месо...няма нищо по-хубаво от 2кг вратни пържоли подарък спецялно за изгората.

Спечелени: - Ipod touch 8gb
    Следваща цел: - Мacbook Pro 1500pts
    Points now: - 946
    Който иска да ми пише за покана за сайта.

Цитирай Първоначално написано от VinagiSumAz
    az na moq 6te mu vzema (makar 4e ne zaslujava mn podaryk 6toto samo me qdosva naposledyk) bytilka vino i 6okoladovi bonboni vyv formata na syrce - taka 4e sy4etaq i dvata praznika. No po princip za tozi praznik nai lesno si izbirat podaryci 6toto po magazinite izlizat mn raboti svyrzani s nego - ramka za snimka s va6a snimka, vyzglavnica syrce,plw6ena igra4ka ili nqkakvy takiva....
    Да съгласна съм на този ден има голям избор за подараци Аз ще купя на моя приятел едно плюшено дяволче и шоколадови бонбони може би и бутилка вино .. за 2ра година сме заедно на този празник и сега сме решили да бъдем вкъщи на романтична обстановка
    Успех на всички

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Трифон Зарезан (или Ден на лозаря) е български народен празник
    Това се празнува a не това !!! >
    Свети Валентин е католически празник,

Вие българи ли сте или хора от Западният Свят....

Айде да се обичаме имам Кайсиева ракия 10 литра и още толкова Винце

Носи мезето и ще се обичаме колкото пожелаеш :P
    навита съм!! .. кажи ми само къде да го нося ..
    да знайш че много ще те обичам като съм пияна ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си