- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам съвет
Става дума за едно момиче от моето даскало. Тя ме харесва наистина много. Казва ми дори обичам те и там подобни такива. Проблемът е обаче че тя е 8-ми клас, а аз съм 12-ти. Кажете ми какво да правя???
ем боли те разликата с мойто гадже също е 4 години въпроса е ти дали я харесваш ако я харесваш кво ти пречи да сте заедно :P
В ГЪЗЪ ! В ГЪЗЪ !Първоначално написано от Aligator
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
ами чудя се.И аз нз дали я харесвам. И преди имах една връзка с момиче което беше 4 години по - малка от мен.Тогава просто не се получи. Мисля че беше една огромна грешка и сега просто се чудя дали има смисъл...
точно и аз за това си мисля... нз... май трябва още да мисля хахахПървоначално написано от tirintina
И какво като тя е 8 клас,а ти 12...
Не виждам какъв е проблема.Раэликата ви не е толкова голяма и ще е адскиии глупаво,ако и ти имаш чувства към нея ,а я отрежеш само эащото е 8 клас..
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
за любовта пречки няма :P (ама и ти ако я харесваш, както тя теб)![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ами ако я харесваш истински-давай, но ако не си сигурен какво изпитваш........незнам...ти решаваш
И кво като имате 4г разлика![]()
![]()
Познавам същия случай....12 клас и 8ми клас и имаха връзка 2 години ама сериозна връзка , при тва мн се обичаха ,докато момичето не стана курва и не почна да изневерява на момчето...СПОРЕд мен е добро решение да пробваш , пък ако не стане ...кво толкова ?! Теглиш една майна и това е
![]()
хаха благодаря. Може би ще пробвам.
+1Първоначално написано от Spider4eto
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ти си само 8-ми клас!!!
ако знае баща ти...
верно си е... детска работа е т'ва 8-мокласничките. не е ясно дали си заслужава да се занимаваш...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
детска раута е тва брат .. не си заслужава .. то вярно че за всеки е различно ама те повечето зайци са си еднакви ...
бтв попадал съм на случай при който вместо да ти кажат че те харесват, ти бият два песника зад връта ..![]()
spored men trqbva da se probva6 ako naistina izpitva6 ne6to kam neq.no ne go pravi ot sajalenie![]()
Вече 8-ничките са различни ... може тя да е различна .. от другото момиче което е било 8 клас .. во това може да има голяма разлика, но това само ти можеш да прецениш, защото само ти я познаваш .. Верно има момичета 8 клас с които няма смиссъл да се занимваш .. просто детска работа, но има и момичета които да са 8 клас, ама като седнеш да приказваш с тях и като ги видиш да им дадеш 10 клас ..Ти сам можеш да си прецениш все пак ти я познаваш..не ние
+1Първоначално написано от ralioka
I Need Money!
Пробвай нищо няма да изгубишЕ малко време може би,ама то е в излишък така че ти си решаваш
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
И аз в 8ми клас си мислех,че съм влюбена в един приятел на брат ми по-голям от мен...Нищо не те бърка да пробваш никога не знаеш,къде ще ти е късмета.Но си имай едно на ум,че все още си е малка колкото и да е.Но и в това си има плюс...че с тебе ще си израстне ако стане нещо сериозно.Пробвай!![]()