.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

искам съвет

Става дума за едно момиче от моето даскало. Тя ме харесва наистина много. Казва ми дори обичам те и там подобни такива. Проблемът е обаче че тя е 8-ми клас, а аз съм 12-ти. Кажете ми какво да правя???

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем боли те разликата с мойто гадже също е 4 години въпроса е ти дали я харесваш ако я харесваш кво ти пречи да сте заедно :P

Re: искам съвет

Цитирай Първоначално написано от Aligator
    Става дума за едно момиче от моето даскало. Тя ме харесва наистина много. Казва ми дори обичам те и там подобни такива. Проблемът е обаче че тя е 8-ми клас, а аз съм 12-ти. Кажете ми какво да правя???
    В ГЪЗЪ ! В ГЪЗЪ !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

da ne ti puka ot razlikata ako i ti e haresva6 deistvai

ами чудя се.И аз нз дали я харесвам. И преди имах една връзка с момиче което беше 4 години по - малка от мен.Тогава просто не се получи. Мисля че беше една огромна грешка и сега просто се чудя дали има смисъл...

xax...mi vij 8 klas...nz kvo da ti kaja detska rabota e...ama ti re6ava6...

Цитирай Първоначално написано от tirintina
    xax...mi vij 8 klas...nz kvo da ti kaja detska rabota e...ama ti re6ava6...
    точно и аз за това си мисля... нз... май трябва още да мисля хахах

xixixi...pomisli dobre nakraq da ne stane da e nqkva pikla da neznae kvo iska i da ta narani ako namereniqta ti kam neq stanat po seriozni

И какво като тя е 8 клас,а ти 12...
    Не виждам какъв е проблема.Раэликата ви не е толкова голяма и ще е адскиии глупаво,ако и ти имаш чувства към нея ,а я отрежеш само эащото е 8 клас..
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Град
    V MoQtA StAq
    за любовта пречки няма :P (ама и ти ако я харесваш, както тя теб)
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    somewhere in space:))))
    Ами ако я харесваш истински-давай, но ако не си сигурен какво изпитваш........незнам...ти решаваш

И кво като имате 4г разлика Познавам същия случай....12 клас и 8ми клас и имаха връзка 2 години ама сериозна връзка , при тва мн се обичаха ,докато момичето не стана курва и не почна да изневерява на момчето...СПОРЕд мен е добро решение да пробваш , пък ако не стане ...кво толкова ?! Теглиш една майна и това е

хаха благодаря. Може би ще пробвам.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ем боли те разликата с мойто гадже също е 4 години въпроса е ти дали я харесваш ако я харесваш кво ти пречи да сте заедно :P
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

ти си само 8-ми клас!!!
    ако знае баща ти...

верно си е... детска работа е т'ва 8-мокласничките. не е ясно дали си заслужава да се занимаваш...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    детска раута е тва брат .. не си заслужава .. то вярно че за всеки е различно ама те повечето зайци са си еднакви ...
    бтв попадал съм на случай при който вместо да ти кажат че те харесват, ти бият два песника зад връта ..

spored men trqbva da se probva6 ako naistina izpitva6 ne6to kam neq.no ne go pravi ot sajalenie

Град
    до твоята звезда :)
    Вече 8-ничките са различни ... може тя да е различна .. от другото момиче което е било 8 клас .. во това може да има голяма разлика, но това само ти можеш да прецениш, защото само ти я познаваш .. Верно има момичета 8 клас с които няма смиссъл да се занимваш .. просто детска работа, но има и момичета които да са 8 клас, ама като седнеш да приказваш с тях и като ги видиш да им дадеш 10 клас .. Ти сам можеш да си прецениш все пак ти я познаваш..не ние

Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от ralioka
    spored men trqbva da se probva6 ako naistina izpitva6 ne6to kam neq.no ne go pravi ot sajalenie
    +1
    I Need Money!

Повече от фен Аватара на Valhala
    Пробвай нищо няма да изгубиш Е малко време може би,ама то е в излишък така че ти си решаваш
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    И аз в 8ми клас си мислех,че съм влюбена в един приятел на брат ми по-голям от мен...Нищо не те бърка да пробваш никога не знаеш,къде ще ти е късмета.Но си имай едно на ум,че все още си е малка колкото и да е.Но и в това си има плюс...че с тебе ще си израстне ако стане нещо сериозно.Пробвай!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си