.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

С него съм, а искам другия :S

zdraveite otnovo Imam ogromen problem i nz ko da pravq Zna4i predi vreme pisah za 1 mom4e deto e na 26 god,pitah za savet ...ta s nego se zanimavahme i uj vsi4ko varve6e dobre,uj 6te6e da probvame i izlizahme zaedno i edin den mi vika nqma da ilziam bil po nqkakav grad,na dr ve4e rmu bilo lo6o i az se usetih,i na sledva6tata ve4er mi kaza da si ostanem samo priqteli(posle razbrah 4e kogato uj mu bilo lo6o e bil s biv6ata mu,napil se e i sas e sabrali) nz za6to go napravi,no kakto i da e ....sled tazi ve4er kogato mi kaza da si ostanem fr se vidqh s 1 negov mn dobar fr izprati me,i mi kaza 4e me haresva i toi,sega hodim,no ima 2 problema 1q e 4e ne izpitvam ni6to kam nego,pravq go ei taka zaradi tova 4e dr mom4e se sabra s biv6ata si,moje bi za da si otmastq i da ne sam sama nz i az za6to,problema e 4e se 4udq dali da sam s nego moje pak da izpitam ne4o kam nego simpati4en mi e, a dr ptoblem e 4e e visok kolkoto men,i ubuq li tok4eta stava mn grozno mislite li 4e tova e tapo?Nz kakvo da pravq plss daite mi savet kak da zabravq drugiq i da izpitam ne4o kam gadjeto si

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Остани сама, не се мъчи и не лъжи..!

Животът е адът описан в Библията!

ХАх, каква ирония .. И аз се колебая между двама, но съм в малко по-различно състояние...
    Освен късмет, не знам какво друго мога да ти пожелая. Не е трудно да обичаш.

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Аз попринцип не чета целите теми и гледам само началото и края но тоя пат направих изключение ми аз щи кажа действай така както сърцето ти казва така като чувстваш че трябва да се получи така както искаш да е !!! няма начин далбоко в себеси да не знаеш какво искаш!!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Остани сама, не се мъчи и не лъжи..!
    съгласен....

EMI AKO ZAVISE6E OT MEN 6TE6E DA SAM S MOM4ETO,AMA TO SI E S BIV6ATA MU, AZ NAPRAVIH DOSTATA4NO,NO NE STANA I SEGA HODQ S PRITELQ MU,SIMPATI4EN MI E,NO SE 4UDQ DALI S VREMETO NQMA DA IZPITAM NE6TO KAM NEGO NZ KAKVO DA NAPRAVQ

Абе к'ви са тия детски изцепки "да го дразня"?!?!?! Хората имат чувства!!! Ако заради едното дразнене искаш да нараниш другия - действай! Искаш да си с еди кой си - ми ходи при него! Ние ли да му кажеме?! Еи аман от малоумни изпълнения! Извинявай, че не изпитвам съчувствие и не ти давам мили съвети ама аре използвай го тоя мозък малко!

EMI TOI ZNAE 4E GO HARESVAM,AZ MU GO KAZAH KRATKO TO4NO I QSNO V O4ITE,TOI ISKA6E DA POMISLI NQKOLKO DNI,IZ4AKAH I UJ 6TE6E D AOPITAME,POSLE ME LAJE 4 EMU E LO6O A V SA6TOTO VREME SE SDOBRQVA S BIV6ATA SI..NQMA KO DA NAPRAQV POVE4E QD ME E 4E ME IZLAGA TAKA GADNO AMA PAK GO HARESVAM....

Град
    На изток от рая
    Излъгал те е,защото иска да е с настоящета си приятелка (или там бивша,не знам какво става),и теб не те обича.
    Остани с приятеля му,или си намери някой друг.
    В краен случай, от два стола ще паднеш на земята и ще останеш на сухо!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си