- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пушите ли след секс?
Да не се окажем роднини всичкитеПървоначално написано от _Cuddly_
И аз съм зле в това отношение, но както и със всичко друго- не съм имала гадже, което да съм позволила да ми се налага за цигарите. А и около мен всички пушат- нямам избор
![]()
След секс и след ядене е най-сладко да се пуши![]()
Първоначално написано от Atula
И с кафенцето!![]()
П.С.
Някой път ще взема да те завлека верно да пием по кафе, да пушим яко и да дрънкаме глупости.
Собственост на Canis_Dirus
Ами аз вече не пуша=> Не.
Не пуша(само пасивно)![]()
ne pu6a poprincip i nehodq s pu6a4i za6toto meri6at na pepelnik i kato gi celuva6 moje da povurne6plus 4e ima kude po gotini na4ini da umra!
Абе, аз обмислям варианта да се търсим по Плевен, че и аз съм тука.Първоначално написано от Atula
![]()
Principno si pushim.Razbira se ima i izkliucheniq.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
"izkliucheniq" ako povtorim sexaПървоначално написано от Lorelei
![]()
Over The Hills And Far Away...
Къдлинке, стига се обяснявали кой кога пуши и кога му е най-сладко![]()
4ерпих в работата за рождения ден и сега нямам и стотинкаНямам и цигарки.. ще се мре
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ох, милата.. идвай при мен. Ще си пушим, утешаваме и ще си починеш малко.Първоначално написано от SINDEL
![]()
Не, след секс искам гушкане![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
задължително..приятеля ми ме гушка и аз пуша..тва си ми е края на удовослтвието..страшно е..но сега се опитвам да ги спирам..и ще видим тогава кво ще бъде..
pushach sym.ako situaciqta go pozvolva ... da haresva mi da izpusha 1 cigara sled sex ... obache da e kysno prez noshtta i da e lqto ,za da moga da q pusha na terasata dibidius ... mmm .... my dream![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
az ne pusha po princip no priqtelq mi pushi sled sex i mnogo mu mrunkam za tova ...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
az ne pu6a ma priqtelq mi da![]()
Твърдо не![]()
Какво е удоволствието от секса ако не цигарата след него?Да пуша 2 3 цигари след секс въпреки , че не съм пасивен пушач можеби 2 3 дни с 1 кутия искарвам...
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!