- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Следващото нещо в секса
Първоначално написано от krem4et0
Много е яко... (поне на мен ми хареса, лятото на брега на Дунав):P :P :P :P
Беше към 25 градуса в 03:00 посред нощ... двамата на цял плаж, шишенце бира и небе, пълно със звезди... ееееех, спомени...
Иначе следващото, което бих пробвал е в басейн или 3-ка, с две момичета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да го направя в тоалетната на някой бар...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1Първоначално написано от amatorium
Пф, аз бая потренирах, докато го овладея (даже все още не съм сигурна дали винаги се справям добре). Няма да й е лесно, но дано да има желание, щото при мен си беше самоинициатива.Първоначално написано от WaKo
![]()
Иначе по темата - търся си кой да ме набие, но или няма, или е твърде далече. Малшанс.. хах
![]()
Собственост на Canis_Dirus
съгласна съм,че си пада малко извратенякПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
(не се обиждай)
offline forever!
Hmm, kofti _Cuddly_, koftyПървоначално написано от _Cuddly_
A inache moje da pusnem tema za Deepthroat-a
Ako iska nqkoi jelaesht da se nauchi de ...
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Готино е... на мен ми се иска да довърша започнатото, но няма перспективи скоро да се случи.
Собственост на Canis_Dirus
Кремче,то това навсякъде може да го направиш,ако искате,пробвайте на сламаСъс сигурност ще го запомните,особенно този,който е отдолу
Аматориум,тая стойка е любима на почти всяко момиче,да си лежи а мъжа да се поти.Ако намериш навитачка,може приятно да я изненадаш,като без да спираш движенията,се вдигаш на колене и минаваш напред.Това е максимума на един пенис![]()
Атула,не мога да повярвам че не си го правила в кола![]()
Секс в/у пералнята докато е пусната цинтрофугата![]()
amatorium Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 2:51 pm Заглавие:
tesco написа:
кремче,и само с тревичка да е,твоя легне ли гол върху нея...лелее,не го облазявам.Аматориум,ще прощаваш,но мисионерската не е ли момичето да е по корем а ти отгоре?
Dam. Tova e misionerskata.
неам думи..много сте прости..тва ли мисионерската бе? хахахахахаха..аз пък си мислех,ч е е когато съм по гръб и той е отгоре..то кво се оказа..тъпаци..иначе сичките сте много информирани..
![]()
а по темата : в кола или на открито..винаги съм искала на плажа,но пясъка си е проблем![]()
моето момиче,може да не съм информиран,но имам въображение,затова питам.100 на 100 съм пробвал повечето стойки в кама сутра+някои,които дори не са им хрумвали и на индийците,но това е,че не им знам имената.Пък и не е важно името,важно е преживяването и на момичето да му е хубавоИ за твоя информация,в кола само ще се изгърбите,а на пясъка,ще се замърсиш.Това е като секса във ваната,звучи романтично,но е пълен ташак
![]()
аз искам да ида на оргия![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!