- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни? )
Амиии дразни ме krem4et0,защото натрапва силно консервативните си разбирания и подценява хората под определената от нея възрастова граница,все едно нищо не разбират и дори не стават за общуване..но не мога да кажа,че не я харесвам чак.SWASTICA не ме дразни,но ми е много смешен как се оплита във собствените си лъжиИиии най-дразнещ потребител за мен е сладичкото_bi-Постовете и са толкова отвлечени,хвърчащи и несвързани,че досега нито един не съм разбрала
![]()
bboy_bunker как ме дразни ... направоо ако го видя някъде ще го нашляпам по гъзето!
много ми лазлази по нервичките!!!!
ужасен си bboy_bunker
:*
ве4е запо4ват да ме дразнят доста хорица от форума...дето не си знаят мястото![]()
...Ама да не казвам никове,4е на кой му пука?!
... те сами ще си разберат някой ден като ми прикипи
то не ,че си регистриран от1 454056 годПървоначално написано от Psyhicx
тва за рега е АХАПървоначално написано от ~egoistiC
верно си е..
Ама ина4е Пешо ...като гледам си ме позабравил...Мани беги айде 4аУ
абе я млък.Първоначално написано от Psyhicx
аз мислех да те защитя тука в тая тема,а ти викаш,4е не си ми приятен......Най-ирони4ното е,4е дори знам коя зодия си!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...а ти дори не ми знаеш името.Ма така е,като не влизаш в скайп и не ми пишеш...
![]()
![]()
абе ей! простак,ти ми имаш скайпа!Първоначално написано от Psyhicx
![]()
![]()
![]()
ПП:да знам,4е си лъв.С тях нещУ не ми върви,ама кво да се прави.Все пак съм водолей4е...![]()
![]()
![]()
оКъ...ама ПАК не ме помниш!Първоначално написано от Psyhicx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...4акай...дай да не занимаваме форума с глупости...шА тЪ потЪрсА...
![]()
![]()
![]()
Дразня се на хората, които не могат да се аргументатират, но пък истински се наслаждават на това да злобеят и да се правят на оригинални.
Всеки има своите малки недостатъци, всеки ги проявява в определен момент, не мразя никого, просто има антипатични за мен лица....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
IdI0tkA ли ква е там![]()
^не само тя ти каза ,че си зле...
А и може да се успокоиш вече![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
В конкретния случай не беше адресирано към теб.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Маджестик12![]()
Въй,че стара тема...![]()
Оооо култовата тема.Някой, ако се хване да я чете, да прескача моите постове от 2008-ма, нищо не си разбирам какво съм писала.
Калпазанката ме беше ядосала преди време.Пускам си аз 1 тема в Здравословни проблеми-"Моля дайте някакви диагнози за медицинска бележка,които да вършат работа за 2-3,но да е различно от ОВИ"И хоп темата ми изчезва.Пускам я още 2-3 пъти,викам си да не е станал някой бъг във форума и хоп пак изчезват без никакво обоснование и квото и да било.И нали тя модерира предимно там и я питам що ми трие темите,ако е тя и тя вика "Еми не теолелирам фалшифицирането на официални документи"...После ок,пускам,ако някой може да ми каже диагноза за диария примерно и тя пак ми я трие...За останалите теми разбирам,но вече за последната прекали,защото изобщо няма основание да смята,че тва е сцел фалшифициране на документи.Поисках обяснение и то се състоеше в тва изречение: "Както казах не толелирам фалшифициране на документи и внимавай да не изпуснеш съпуна
"
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Темата е за кой потребител от форума те дразни, а не за рандъм неща тип Добар и лоша новина.
Преди години сигурно щях да изредя сума ти никнеймове, обаче вече съм chill the fuck out![]()
Никой не ме дразни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
изчетох 18 страници за нищо.. ; ( аз колко храна съм изяла от teenproblem не е истина.. ноуан римембърс!![]()
Ти пък заслужаваш да те държат гладен докато умреш. Що за комплексар трябва да си за да храниш момиче...Първоначално написано от iziskan88
епик батъл се заформя![]()