- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни? )
И мен ме дразни Special K поради абсолютно същите причини,които изреди мачокаструва ми се наркоман/ка дето иска да зарибява децата по форумите.Спорих един ден много за някакви глупави изказваня за наркотиците ,ама няма ефект ,а и се отказах бързо.
А що се отнася до Кофата ....влизала съм точно 4 пъти и се побърках.в началото ми беше забавно ,но вече ми вуни на спам и съм трърдо "ЗА" закриването
Много са ми забавни хора които определят някой като наркоман, без дори да са го виждали......Покажете ми къде пропагандирам употребата на наркотици ?
@мачока - Къде съм писала че " Най-накрая излиза, че си загубеняк ако някога не си пробвал и не знаеш въздействието на амфетите в/у себе си" ?
Напротив даже в някои от постовете ми се опитвам да обясня колко е вредно и въобще не са така безобидни както някои ги изкарват......Единствено марихуаната става обект на пропаганда в изказванията ми, но всеки трябва да има мнение нали така ?
Ха ха......да зарибявам децата по форумите.......Ето ти Йорданчо от моята друсана трева, защото няма да си я пуша аз а ще дам на някакво абсолютно непознато хлапе с надеждата да се зариби.....Моля ти се, мислех че тоя мит вече е изчезнал.....Първоначално написано от find_m3
И на мен не ми харесват изказванията на Къдли за цигарите ама си трая нали.....![]()
Ти мене ще ме давиш в топла бира?ЛелеййПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
И аз та обичам!![]()
мен само Дарко ме дразни/май така му беше ника/ - вс започна от тъпата му тема в раздел ЛЮБОВ-Лаф за свалка - този човек не приема никаква критика."благослови" кой ли не в темата.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Пишештите на латиница са ми особено антипатични и всички боклуци от раздела за България - такава гадна сган са се събрали ;ь
Беше, беше. Направо страшен период, защото всичко объркваше и и вървяхме подир д-то със седмици.Първоначално написано от machoka
Та тя ме дразни-със всичките й никове, защото е нахална, спамърка, не блести с интелект(нищо, че баща й и дава по 1000 лв джобни месечно), а изключително много се напъва да се докаже колко е добра и умничка.
Дразня се и на Сексита, защото е много заядливо и високомерно момиче. Има и още някои потребители, които ми лазят по нервите. но тия 2-те са просто ненадминати в това отношение!
Sam90'-3 години душко, а не 2!
Аз не споделям грам твоите възглеи, но това не е причина да си ми антипатичен......
Казв ли ти някой, смееш ли да питаш!
Беше недоразумение, което се надявам да не се допуска пак.
Аз тотално и безнадеждно съм влюбена в Зиези. Не знам скоро подвизавал ли се е във форума, но нека знае че когато се завърне ще го чакам с отворени обятия...![]()
Също ме дразнят хора, които си мислят, че като слушат някоя музика и са много субкуктурни, са хванали Господ за оная работа, и това им дава право да коментират колко тъпи са чалгари/рапъри/метъли/пънкари/ и прочие... Детска му работа...
А, как можах да забравя... Всички нацита, неонацита, фашистчета, мегаултрапатриоти, хора,които ако кажеш, че българина е некултурен щото си хвърля боклуците през прозореца, те наричат родоотстъпник и мило те подканват да се застреляш...![]()
И други подобни приятни и мили хорица...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
О.о не очаквах да съм в списъка..Първоначално написано от ABSOLUT`me
нищо де...ЧАКАМ!!!...
Канис Дирус ме дразни от време на време защото пуска кофти шегички които не са много на място...ама поне може да мисли и не винаги приказва глупости :р
Свастицата и подобните на него кретени...псевдо фашисти и родолюбци...разни такива...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кво пък Special K ... мен не ме дразни![]()
Най-много да каже нещо интересно...смисъл...не виждам нищо лошо да прай...заеби...
Ам..иначе...krem4et0...нищо лично,де...просто...повечето висиоко морални и бла бла мнения нещо не ми допадат...
И SWASTICA дразни...
Хм...
Всички пищеши на латиница и със малки и големи букви...
И някви тъпанари,дето само се чудят как да се подмажат и да излязат яки и важни и готини блааа
Сега се сетих за Emo_Doll...
И style_hip_hop...
много станаха деа...
ATAKABG с кежуал глупостите си. "Аз съм кежуал (толкова съм як!!!), дъра-бъра."Имаше една тема, където се скъсваха да си мерят пишките кой имал повече Фред Перита и Бен Шърмани.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
*Wanker* щото само иска да ме бие...![]()
SWASTICA = БОТ!!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ти защо не можеш да пишеш?Първоначално написано от SWASTICA
Ако беше малко по-грамотен щях да те взема за мъж /какъвто си ми сЛдИчЪкКкк на СнИмКъЪъъъ/
Чак сега разбирам, че namina и devil-girls са едно и също лице.Не крия, това че ми е антипатична...Заяжда се с мен, за най-малката дреболия.Колкото до постта, който заемаше преди време-този на модератор, доста фатална грешка, която за всеобщо щастие админите поправиха.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мене 3/4 от секс раздела ме дразнят
Няква Лорелай има, мис калифорния, емо дол и аматоруим..
Вси4ките са супер зле...![]()
И пишат на латиница![]()
![]()
Робинята на Quench
ай стига бе...Първоначално написано от SWASTICA
аз мислех че ще почнеш да ме тропаш а ти почна да ми обясняваш кво означавало кретенизъм...
вдигна левел!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пх, 1-2 девойки, но не искам да споменавам никове, имена, защото на практика не са ме засегнали по никакъв начин, но понеже съм злобна, ме дразнят. Едната те дави в порой от думи и не казва нищо съществено, а другата кокетничи яко и то на неправилните хора понякога. Мда, това е.
Тъй де, абстрахирам се от раздели като 'кофата', 'секс' и т.н.
Собственост на Canis_Dirus
Хъм не бих казала,че са много хората ,но определно има някой боклуци редовни посетите ли на кофата. Няма да споменавам име ,защото честно казано не ми се влиза в спороветаа относно тях някой си мислят ,че са мнооого страшни със заканите си, други с лапешкото си мислене, трети оня не ме харесал дай ся да се хвърля и го натякват във всеки техен пост. Абе просто същински дечковци търсещи внимание..... Имаше и още едно момиче тя вече май не влиза Unknown ,ако не се лъжа .. заа др не се сещам (:
Ей, 3 са станали, как не ме е срам
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
krem4et0 много ме дразни, може да се каже, че заради нея почти не влизам в раздел секс. дразни, щото..хубаво, радвам се, че с приятеля и са толкова богоизбрана двойка, ама що трябва да натяква, че нейният начин на мислене и нейните постъпки са правилни, а всички останали грешат? адски тъпо.
а и факта, че постоянно изтъква колко е щастлива, ме навежда на мисълта, че нещо не е наред. но това вече изобщо не е моя работа.
раур, щот е надувка и се сваля с мъжа ми.
и прекалено много общи неща откривам между нея и мен, и ще се присъединя към Вили, който каза
Only one shall remain...!!
ММ,второто не е вярно,и ще го обясня по възможно най-самодоволния начин (защото съм надуфка):
Ако имах някакви любовни или интимни намерения към гаджето ти,досега вече да съм ги изконсумирала,но явно не съм,което означава,че нямам такива.
Със Сашо отношенията ни са просто нормални,той се държи възпитано с мен и аз с него.
Просто не си и помисляйте да ме замесвате във вашите си интриги,защото няма да стане.
Dwight D. Eisenhower
Не се обяснявай пред целият форум, като някоя девица! Кажете си каквото имате на ЛС, недейте занимава аудиторията с женските си интриги и злоба, щото ако продължите да си пишете тук си представям какво ще стане. Моля, това да се приема не като заяждане, а по-скоро като градивна критика.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
П.С.> Виждам, че определено не съм единственият, който е забелязал мненията на krem4eto.![]()
Левски шампион але але!
Мне,когато ти говориш глупости пред всички във форума и аз мога да ти отговоря на всеослушание.
Дали може да стане реалност или не,не знам,нямам намерение да проверявам.
Пак повтарям,че с Аз съм Българче отношенията ни са конвенционални..аз съм приятелски настроена към него,докато и той е приятелски настроен към мен.
Това,че понякога изтърсвам нещо перверзно на някой,не е нищо ново за мен.
Ако трябва да се боря за някой от форума,няма да е за него.
Толкова от мен.
Dwight D. Eisenhower
кажи кога и къде и ще се боря с всички сили.![]()
Dwight D. Eisenhower