.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 285
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    понякога влизам с идеята да поспоря с някого, или някои да ме издразни, че да почна да му обяснявам разбиранията си за живота..."дразнителите" обаче са станали толкова нереално тъпи, че не ги забелязвам даже...и аз никои не дразня...ебати
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    П.С.> Виждам, че определено не съм единственият, който е забелязал мненията на krem4eto.
    е то ТАКОВА нещо как може да не забележиш...тя се е постарала да го направи достатъчно, че и прекалено очевадно
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    П.С.> Виждам, че определено не съм единственият, който е забелязал мненията на krem4eto.
    е то ТАКОВА нещо как може да не забележиш...тя се е постарала да го направи достатъчно, че и прекалено очевадно
    На мен ми е още по-интересно, защото познавам и нея и гаджето й.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Аз тотално и безнадеждно съм влюбена в Зиези. Не знам скоро подвизавал ли се е във форума, но нека знае че когато се завърне ще го чакам с отворени обятия...
    Аз още от оная тема за турското малцинство в България от миналата година надуших, че с тебе ще се бием за Зиези.

Иначе тук-там фиксирам и разни други подозрителни субекти из форума, но то оставаше и това да помня...

Простотията на някои хора

Супер фен
    Град
    Своге
    nai-mnogo me drazni SWASTICA
    PS ne ste edinstvenite zabelqzali mneniqta na krem4eto,ina4e tq ne me drazni,dori me kefi,oba4e drazni s gore spomenatite mneniq
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз много си се дразня на мене си, пък не знам за вас.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    ^тя.
    yay mai-nakraq nqkoi da zagovori za mene
    PS i as tewe te obi4am

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    exploitedteen

mnogo e tup tozi otvorko i drazni adski mnogo.
    4ekidjiq absoliuten i ima 15 hilqdi i kusur mneniq, to biva kompleksarshtina i poziorstvo, ama tova negovoto e jalko - nai-dobre da potursi lekarska pomosht!!!
    ДА! ДА! ТОЧНО ТАКА!!!!!!!

и аз подкрепям
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много мразена се оказах...А аз исках да всявам мир и любов в сърцата на всички.
    fake, имам си проблеми като всеки нормален човек. Това, че не ги пиша тук, не значи че ги нямам. Но не виждам нито начин да ми помогнете, относно тях, нито причина да се терзая пред непознати хора...Явно българите сме наистина завистливи, щом не с радваме на чуждото щастие, а ни дразни........

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ami draznqt me tiq deto pravqt kritiki noun stop sqka6 sa nekvi super veliki
    P.S. Interesnoto e 4e nikoi ne me e pisal 4e go draznq
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Кремче, не се изкарвай жертва. Никой не ти говори за мразене. Та това е толкова силна дума... никой не може да те намрази само заради някакви твои изказвания във форум. Става дума за това, че явно имаш някаква система на изразяване, която не допада на някои хора. Да, и този пост също лъха скрита "безгрешност, невинност и т.н." Виж сега, няма нищо лошо в това да си добричка, миличка ала бала, но ИМА лошо в това да го натякваш при всеки удобен момент, пък и в неудобните също.
    Не съм казвал, че те мразя и никога няма да го кажа... Не те познавам като личност - може и да си най-прекрасния човек на света. Просто нещата, които съм прочел и са ми се набили в съзнанието, не ми харесват. Не го казвам, за да те обиждам или нещо такова, просто това е целта на темата...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Въпросът е, че ти дори си си казвала проблемите тук, които като гледам хич не са маловажни, а може и да се окажат фатални. Наистина доста раздаваш морал, ама мен си ме кефиш. Свикнах ти вече и ако в началото ме дразнеше, то вече - не. Това си е твоят стил явно и колкото и да ти обясняват, че е дразнещо, ти няма да се промнеш, така че просто аз се научих да не го приемам като нещо лошо.

За разлика от Лорелай, която раздава, а дори самата тя не се вписва в това, в което уж другите трябвало да постигнат. Иначе никът й е готин и легендата за Лорелай много ми харесва

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    Айде бе...

Пишештите на латиница са ми особено антипатични...

Мега фен Аватара на machoka
    Това, че на някои хора не им допада 'начина на изразяване' на Кремчето, както се изказа Сам по-горе, не означава че с нещо ви е виновно момичето и не разбирам защо я нападате, при все доброто и желание да помогне на всеки с каквото може.
    Този сайт има нужда от някой с висока степен на образование, култура и морал, и тя е точният човек за това. Защото тук тези качества липсват.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    Айде бе...

Пишештите на латиница са ми особено антипатични...
    mi nikoi ne e pisal osven 4e mojebi se pri4islih kam onazi kategoriq pi6e6ti na latinica
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    никога не съм се забавлявала така
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това, че на някои хора не им допада 'начина на изразяване' на Кремчето, както се изказа Сам по-горе, не означава че с нещо ви е виновно момичето и не разбирам защо я нападате, при все доброто и желание да помогне на всеки с каквото може.
    Този сайт има нужда от някой с висока степен на образование, култура и морал, и тя е точният човек за това. Защото тук тези качества липсват.
    Е... правиш тема, в която да обсъдим нещата, които ни дразнят, а после ме критикуваш, за дето съм си казал. Така съм почувствал нещата, така съм се изразил. Не съм отрекъл това, че помага. Ясно написах, че не съдя и дейността й като модератор. Още по-ясно казах и какво не ми харесва... значи нямам право да казвам честно защо не ми е приятна? Нали уж това е темата? Или това е тамата, в рамките на удобното?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на machoka
    Sam, темата е за това - да обсъдим нещата. Нямам нищо против това да напишеш каквото желаеш - аз като не съм съгласен - обсъждам : )

Кръчмонавт - 'мухльо' и 'еби се' - някъде другаде ще използваш

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Много мразена се оказах...А аз исках да всявам мир и любов в сърцата на всички.
    fake, имам си проблеми като всеки нормален човек. Това, че не ги пиша тук, не значи че ги нямам. Но не виждам нито начин да ми помогнете, относно тях, нито причина да се терзая пред непознати хора...Явно българите сме наистина завистливи, щом не с радваме на чуждото щастие, а ни дразни........
    виж ся, първо, не съм българка, не изкарвай народа виновен
    не ти завиждам, просто не ме кефи начина, по който изкарваш себе си права, а всички останали - малолетни курви и курвари и че секса с един човек през целия ти живот те прави изключително щастлива, а останалите са тъпаци, щото си правят кефа с различни всяка вечер.
    просто няма как да знаеш как се чувстваме ние в нашия живот, за да даваш подобни оценки, които струят от всяко твое мнение.
    а, iliana_svoge също ме дразни много. първо, заради името, което е и име на няква особено 'обичана' от мен неличност, един предмет, второ, заради мненията, които са плоски и повърхностни.
    няма какво да направя със себе си, просто не ми харесва.

раур бтв ме дразни и щото по едно време се опитах да и говоря като нормален човек и мисля, че се получи...и по-натам вече ще трябва да си издъня информаторите, така че спирам дотук, ще кажа само че бях косвено отрязана

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    exploitedteen

mnogo e tup tozi otvorko i drazni adski mnogo.
    4ekidjiq absoliuten i ima 15 hilqdi i kusur mneniq, to biva kompleksarshtina i poziorstvo, ama tova negovoto e jalko - nai-dobre da potursi lekarska pomosht!!!
    [color=red][b]Едва ли със твойте 50 - тина мнения си видял същността на exploitedteen. Най - вероятно си се подразнил на един - два негови поста ... Не прави изводите си на базата на относителна и нецялостна информация. Според мен прибързваш с изводите ...
    nai-mnogo me drazni SWASTICA
    PS ne ste edinstvenite zabelqzali mneniqta na krem4eto,ina4e tq ne me drazni,dori me kefi,oba4e drazni s gore spomenatite mneniq
    Радвам се, че пораждам именно такъв вид чувства в теб.
    yay mai-nakraq nqkoi da zagovori za mene
    PS i as tewe te obi4am
    Току що доказа, че ти липсва внимание ... Честито вече си 1 левел но надолу!
    offfff,a ti 6e prestane6 li s teq tvoite leveli a?????????puu da mu pisne na 4ovek ot tewe na4i

Бан за фенките! Извън котрол са

Цитирай Първоначално написано от fаke
    На мен ми е още по-интересно, защото познавам и нея и гаджето й.
    и на мен би ми било интересно
    понеже съм ужасна интригантка, ако ти имах скайпа, щях да те нападна за повече информация
    тва беше намек да ми пратиш скайпа си на ЛС, до тогава ще ми е минала кремче манията и няма да се интересувам от личния и живот

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Много интригантско взе да става.

Аз пък тази вечер всички ви обичам.
    Да, бъркат ми в здравето разни постове писани на латиница, както и разни дечица, които се изкарват секс-богове... но.. къв е смисълът от това да си изкарваме кирливите ризи?

Все някой и мен трябва да ме мрази, не може така.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си