.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 285
    Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Според мен е време да си пиеш валерианчето и да лягаш да поспиш, че много нерви, много нещо ...
    ne iskam da pulniq temata na horata s glupavi sporove,e machoka ako iska6 iztrii tva mnenie
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Много интригантско взе да става.

Аз пък тази вечер всички ви обичам.
    Да, бъркат ми в здравето разни постове писани на латиница, както и разни дечица, които се изкарват секс-богове... но.. къв е смисълът от това да си изкарваме кирливите ризи?

Все някой и мен трябва да ме мрази, не може така.
    аз мноу си гадна и зла и само се заяждаш и си просиш внимание иииииии една тайна - никой не те харесва

(надявам се, че съм те направила щастлива :Р)
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Сега ще заспя щастлива.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Окей, мачок.

Свастика, май и тебе ще те спомена Нищо лично, ама ръсиш егати глупостите. Надявам се да си под 13, защото ако си по-голям, би било много жалко, че си с толкова детско мислене. Дръж си се нормално и стига си се правил на високо издигната личност - няма да спечелиш уважението на хората само с детски "гангстерски" трикове и сложни думи, които даже често изписваш грешно.
    Не изглеждаш лошо момче, но се излагаш яко тук ....
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    русе
    Дразни ме страшно devils_girl сега известна като minchet0..
    Само тя..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Много мразена се оказах...А аз исках да всявам мир и любов в сърцата на всички.
    fake, имам си проблеми като всеки нормален човек. Това, че не ги пиша тук, не значи че ги нямам. Но не виждам нито начин да ми помогнете, относно тях, нито причина да се терзая пред непознати хора...Явно българите сме наистина завистливи, щом не с радваме на чуждото щастие, а ни дразни........
    виж ся, първо, не съм българка, не изкарвай народа виновен
    не ти завиждам, просто не ме кефи начина, по който изкарваш себе си права, а всички останали - малолетни курви и курвари и че секса с един човек през целия ти живот те прави изключително щастлива, а останалите са тъпаци, щото си правят кефа с различни всяка вечер.
    просто няма как да знаеш как се чувстваме ние в нашия живот, за да даваш подобни оценки, които струят от всяко твое мнение.
    а, iliana_svoge също ме дразни много. първо, заради името, което е и име на няква особено 'обичана' от мен неличност, един предмет, второ, заради мненията, които са плоски и повърхностни.
    няма какво да направя със себе си, просто не ми харесва.

раур бтв ме дразни и щото по едно време се опитах да и говоря като нормален човек и мисля, че се получи...и по-натам вече ще трябва да си издъня информаторите, така че спирам дотук, ще кажа само че бях косвено отрязана
    Не съм доносник, че да разгласявам доноси наляво-надясно. Но, ако искаш да си говорим за други неща (познаваш ме добре, така че си прецени риска), нямам нищо против да ти дам скайпа си.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на rakiQ
    никой не ме дразни

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Не съм доносник, че да разгласявам доноси наляво-надясно. Но, ако искаш да си говорим за други неща (познаваш ме добре, така че си прецени риска), нямам нищо против да ти дам скайпа си.
    а, аз си мислех, че ме мразиш
    давай го веднага
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Blab
    Хъх, т'ва темата на деня ли е било?
    Докато ви четях седемте страници се чудех кой ме дразни, дотолкова че да го спомена. И май е Северина(с няк'ви-си-там числа). Други свръх-интелигентни създания, като iliana_svoge и lilit_666... ме забавляват най-искрено.

ПП:Извинявам се, ако съм сбъркала прякорите.
    ПП2: Не ми се заяжда на лични, питат ме, казвам си.

Град
    In a bathtub full of ether......
    Мен Special_K ме дразни супер супер много......

Цитирай Първоначално написано от Special K
    Мен Special_K ме дразни супер супер много......
    И мене...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fаke

раур бтв ме дразни и щото по едно време се опитах да и говоря като нормален човек и мисля, че се получи...и по-натам вече ще трябва да си издъня информаторите, така че спирам дотук, ще кажа само че бях косвено отрязана [/b]

Хехе,фейк,след 3 часа имам изпит,за който не съм научила,но дари и да имам 6 по него,няма да ме зарадва толкова много колко мненията ти,
    ти май не усещаш какъв комплимент ми правиш в момента с това ти истерично поведение?
    Не ме обиждаш,напротив-ласкаеш ме.
    Сама си отговори защо,умна си,ще ме разбереш.

А на информаторите си предай една целувка от мен и им кажи да не бъдат толкова наивни и да не вярват на всичко,което им казвам.
    Защото..имам навика да обърквам и лъжа,хора на които нямам доверие,за да проверя по този начин,дали мога да им имам вяра,при това без да се разкривам.

Успех в търсенето все пак,айде със здраве!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Кремче, не се изкарвай жертва. Никой не ти говори за мразене. Та това е толкова силна дума... никой не може да те намрази само заради някакви твои изказвания във форум. Става дума за това, че явно имаш някаква система на изразяване, която не допада на някои хора. Да, и този пост също лъха скрита "безгрешност, невинност и т.н." Виж сега, няма нищо лошо в това да си добричка, миличка ала бала, но ИМА лошо в това да го натякваш при всеки удобен момент, пък и в неудобните също.
    Не съм казвал, че те мразя и никога няма да го кажа... Не те познавам като личност - може и да си най-прекрасния човек на света. Просто нещата, които съм прочел и са ми се набили в съзнанието, не ми харесват. Не го казвам, за да те обиждам или нещо такова, просто това е целта на темата...
    Мнението ми беше иронично, поне в началото си...
    air_J, каквото искаш можеш да кажеш на момичето. Не зная нещо компрометиращо за мен и за Иво какво ще извадиш...Ако има ще ми бъде интересно и аз да го науча
    machoka,благодаря за защитата и хубавите думи. Аз не се нервя на коментарите, а ще се постарая да си взема поука. Но мнение, градено със 7500 поста трудно ще променя. А и аз съм такава. Не съм обиждала абсолютно никой на.......тука се цензурирам. Може да съм казвала, че децата на 14-15 са недорасли за секс, но никога не съм ги квалифицирала, както каза fake. Не ми слагайте чжди думи в устата.
    П.С.Не съм насаждала морал, защото да насадиш морал значи да кажеш прави така и така, другото е грешно, ще ти се случи нещо гадно. Просто аз съм с такова мислене и го споделям. Никой не е длъжен да ме слуша, да чете какво пиша или да си взема поуки!

Град
    Свищов Town
    Айде, айде! Съвсем наскоро в една тема каза, че децата под 18години е недопустимо да правят по какъвто и да е повод секс. Принципно донякъде споделям това мнение (повтарям, само донякъде), но в случая това няма значение. Ще приложа няколко твой мнения, за да потвърдя казаното от мен.

И моето дете да прави секс преди 17-18 ще го приема като провал като родител и лична обида към мен и моята ценностна система!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60
    Защото правят секс. За това децата под 18 не трябва да правят секс, по никакъв повод!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153960

Да, не ги квалифицираш, ама сигурно защото си правиш авто-цензура, щото като гледам отношението ти към секса преди 18...
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ае, кво се заяждате с Кремчето, това си е нейното мислене. Това, че тя не е в кюпа заедно с нас, не означава, че трябва така да и се нахвърляме. Нали за това са форумите, всеки казва своите виждания и ги защитава.
    За пореден път виждам, че хората имат непоносимост към различните.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Айде, айде! Съвсем наскоро в една тема каза, че децата под 18години е недопустимо да правят по какъвто и да е повод секс. Принципно донякъде споделям това мнение (повтарям, само донякъде), но в случая това няма значение. Ще приложа няколко твой мнения, за да потвърдя казаното от мен.

И моето дете да прави секс преди 17-18 ще го приема като провал като родител и лична обида към мен и моята ценностна система!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60
    Защото правят секс. За това децата под 18 не трябва да правят секс, по никакъв повод!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153960

Да, не ги квалифицираш, ама сигурно защото си правиш авто-цензура, щото като гледам отношението ти към секса преди 18...
    Нормално е като имам деца да искам да им наложа сходна с моята ценностна система. Но аз не се опитвам да я наложа над дргите, най-малкото защото нямам такова право.......Но над собствената си плът и кръв мисля, че имам право, нали? Или поне до известна степен.
    И как да не си мисля това като ходя по улиците и виждам страшни гледки на дечица, които се обличат като......уличници и се държат като такива. А ние сме малък град.......

exploitedteen, това за химна си беше така, но все пак дълбоко в себе си съм шовинист на тема Свищов, а Цветан Радославав(авторът на нашия химн) е от Свищов
    П.С. Тая тема се превърна нещо като в съдебно дело, в което аз съм подсъдим. Явно наистона дразня потребителите и за бъдеще ще се опитвам да се цензурирам на тема връзката ми. Но това съм аз и това е моето мислене, съграждано вече 23 години. Трудно ще го променя. И трябва ли всички да мислим еднакво?

Guest
    Фашагите.
    Атаката, мате-а и там останалите.

Град
    Свищов Town
    Аз не разбирам кой се заяжда с krem4eto?
    Левски шампион але але!

Мега фен
    никой не ме дразни засега

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    ^тя ме дразни.

Мега фен
    лол от толкоз време съм тука и вече почвам да дразня някой!!! радвам се, за което целта ми тук не е да се харесам на околните, а да изкажа собственото си мнение...форум е тва все пак бе

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    много сте се вкарали във филми..
    нито ще се отрази добре на самочувствието ми това, че няколко хора от форум ми се кефят..нито обратното

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    mai mai SWASTICA s negovite temi....

Дразни ме BallFace, защото е някакво хлапе, което се мисли за велико като пуска малоумните си теми!

Амиии от скоро съм във форумчето и все още никой не ме е впечатлил най-много , но наистина има някои доста заядливи , които гледат как да се подиграят на някого и как да го унижат пред другите...Да покажат колко са големи и зрели....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си