.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 285
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аре бе, мен само 2 маймуни ли ще ме мразят, ненавиждат и ала-бала?

Това с писането на някои хора, от другите им никове, беше доста ефекасно явно, щом успяха да впрегнат останалите. Поне биват защитавани, има интриги и мазнене.

туй кремче (не знам какво мажат с него) наистина си живее в розовия свят и е доста неориентирана. много глупава постъкпа беше това, да ме заплашва на ЛС. не върви, уж си от шефчетата тук

раурчето много бързо се отказа от простотиите. трябваши да си признаеш че ме желаеш, а аз съм те отблъснал. щях да съм плейбоеца в тоя филм

фейк, спри да се зарибяваш със свищовския, щот ще ми ядеш кура
    Аз само си вършех работата, предупреждавайки те за нарушенията от твоя страна. И съм кремче за хапване-крем-карамел4е
    Аз пък предпочитам да правя асоциация на името си,с отровното цвете Крем.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И съм кремче за хапване-крем-карамел4е
    Е попринцип обичам, но явно не и в този случай

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И това може. Даже оттами идва идеята за името ми като цяло. Но с този ник се подвизавам във виртуалното пространство от 12 годишна, когато не бях така отровна, както днес!

Мега фен
    Хахаха кво е ставало тука Ем наистина тук няма хора, които да ме дразнят чак толкова много, но има някои които с постовете си ме карат да се замислям накъде отива света бе хора

Град
    София
    И какво ти е отровното ?
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на quench
    важното е да не понасяш хората по дифолт и да допускаш до себе си само тея, дето са преодолели бариерата
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    И какво ти е отровното ?
    И аз като всеки човек имам негативни страни. но лошото е, че ги проявявам пред най-близките си хора.....Не съм лош човек, но не съм и добра. майка ми ме сравнява с осичка-жиля по малко, ама оставям големи поразии.
    Не се гордея с това и се стремя да бъда добър човек. не искам да съм зла, особено с близките хора.

Аз съм БЪЛГАРЧЕ, голяма омраза голямо нещо. Та ти дори не ме познаваш. И как изобщо можем да определим приятен или не е някаъв си човек на база на мнения. Той може да е в роля, може да не умее да се изразява, да подбира теми с 1 или друга насоченост. това не означава, че другите черти от характера му, които не проявява са лоши.
    Нямам желание всички да ме харесват, но подобна непрязън ми е чужда...И то от хора, които грам не ме познават като човек.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Мене пък никой не ме дразни, забавни сте ми с ваще безсмислени спорове

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    И какво ти е отровното ?
    И аз като всеки човек имам негативни страни. но лошото е, че ги проявявам пред най-близките си хора.....Не съм лош човек, но не съм и добра. майка ми ме сравнява с осичка-жиля по малко, ама оставям големи поразии.
    Не се гордея с това и се стремя да бъда добър човек. не искам да съм зла, особено с близките хора.

Аз съм БЪЛГАРЧЕ, голяма омраза голямо нещо. Та ти дори не ме познаваш. И как изобщо можем да определим приятен или не е някаъв си човек на база на мнения. Той може да е в роля, може да не умее да се изразява, да подбира теми с 1 или друга насоченост. това не означава, че другите черти от характера му, които не проявява са лоши.
    Нямам желание всички да ме харесват, но подобна непрязън ми е чужда...И то от хора, които грам не ме познават като човек.
    Ох,ти пък какво даваш обяснения.
    Тая тема се превърна във ...бърр..има ЛСта за лични нападки,ако продължите така скоро темата ще стане сумати страници.
    Я си сипете по една биричка,изпушете една цигарка ,пребийте някого..ще ви олекне
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Свищов
    Е, нали machoka каза градивна критика и дискусии около нея. Просто ми стана мъчно, че м изкараха най-мразената и най-черната. Не смятам, че съм толкова лоша, но човек себе си не може да прецени.
    П.С. цигарка няма да пуша, но наистина ставам, че ме чакат сума ти глупости за учене.

Град
    София
    кремче..да,и аз не те познавам,но съм сигурна че изобщо не си добричка и морална,а се опитваш да подръжаваш на този вид поведение,защото смяташ ,че чрез него ще те харесат повече хора,защото добротата и морала са непреходни..

Не че има нещо лошо,но идеята да пропагандираш с това във всеки пост е доста досадна за всички.
    Да,ние не сме длъжни да ти четем постовете,но по тази логика и аз мога да пиша неща ,пълни с обиди,псувни и тн и да се оправдавам с това
    "не сте длъжни да ми четете глупостите"..
    Не сме длъжни,но ти си длъжна да се съобразяваш с аудиторията на форума.

Замисли се само над едно нещо,като имаш предвид,колко хора ти казаха,че ги дразни поведението ти:

"When it doesn't turn on once-his fault,when it doesn't turn on twice-my fault"

Саманта,"Сексът и градът"
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    o.O имало и хора, станали в по-лошо настроение от мен (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

да спомена и предубедеността...

Град
    Свищов
    Не, не е поза. Но аз няма да те убеждавам в това. Нямам желание да се тормозя повече, защото ми дойде много за тази иначе слънчева петъчна сутрин.
    Наистина ми стана кофти и ако целяхте да се чувствам зле-постигнахт го. Скапахте ми цялото настроение......

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    o.O имало и хора, станали в по-лошо настроение от мен (:
    как лошо настроение - виж какво слънчице има навън днес вс трябва мн да се усмихват.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Не, не е поза. Но аз няма да те убеждавам в това. Нямам желание да се тормозя повече, защото ми дойде много за тази иначе слънчева петъчна сутрин.
    Наистина ми стана кофти и ако целяхте да се чувствам зле-постигнахт го. Скапахте ми цялото настроение......
    о, ужас, някой в тоя свят има лошо мнение за теб

я се стегни! да не си на 12??!!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Хах. Кремчето далеч не е най-фрапантния пример за модераторка избрана на принципа "Дълбоко деколте + къса пола". Вижте Барби - тя влиза веднъж на високосна година, пише доста неграмотно, но ... има ЦИЦИ!
    Grumpy old madman

Мега фен
    мен пък кремчето не ме дразни...може да се каже, че съм чела повечето от мнениеята и...и по тях съдя, че не е дразнещ човек, за каквато вие я мислите...сигурно като четете това в момента си мислите каква ли е тая тъпа новачка дето се меси при по-активните форумци ама все пак и аз си имам обективно мнение и да си го изкажа нали знаете овцата на форума

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе много сте странни. Какво всички нападнахте момичето - има си мнение, казва си го. И, което по-важно, отстоява си го. За разлика от половината от вас, които само някой авторитет да ги сръчка и веднага клякат.
    Пък и има аааадската разлика между това да псуваш и това да даваш поне някакъв пример.

Аз... на кремчето не съм чела кой знае колко постове, издразнила ме е с това и онова, но определено не е най-черната тук. Доста по противни са хора, които по евтин начин привличат внимание и се мазнят на няколкото авторитета във форума със и без случай.

По темата - дразнят ме около 95% от хората, които пишат тук. Обаче пиша тук, защото целта на един форум не е да се обичаш с потребителите. А има едни 5%, които правят пребиваването тук една идея по-интересно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Още ли е модерно да си мадама, за да си мод?! Едно време така беше, но още ли

Крем, к'во ти пука какво мислят останалите? Май не си от хората, на които потребителите са част от живота. Виж колко много други има, които са заедно извън форума. Ти май не контактуват с много от тях, извън виртуалното пространство. Като мод е нормално да ти се обръща по-голямо внимание. Аз мога да си дрънкам каквото си искам, щот съм просто един потребител, пък и вече съм изградил някакво нение у хората, докато ти си шефче и грешките ти не се забравят толкова лесно.

Аз също мисля че морала не ти е присъщ. Може да си готин човек, ама от тук трудно ще преценя. Ай стига се прави на ощипана госпижичка, само заради 2-3 реплики от някакви непознати, пишетщи в тийнеджърски форум

Мега фен
    тц-тц-тц и на тая тема май и дойде времето за локване

защото засегнахме модератор ли?

омг омг

а и кво толкова сме й казали??? нищо, с което един зрял човек да не може да се справи, нали?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от quench
    защото засегнахме модератор ли?

омг омг

а и кво толкова сме й казали??? нищо, с което един зрял човек да не може да се справи, нали?
    Мисля че Emo_doll имаше предвид че се превърна в спор тази тема и не се пише по нея,а именно кой ви дразни
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Свищов
    Е, ще се справя. Какво толкова. Въпросът е, че просто не очаквах да съм сред най-мразените и леко се стреснах от този факт.
    Няма да крия, че ми стана зле, но аз съм изключително чувствителен и раним човек.
    Canis_Dirus, предвид факта, че аз съм в Свищов, а колежката Барби 90% от времето е в Милано, ни виждам точно как късата ни пола или голямото ни деколте са станали причина за модераторския ни пост. При все, че 1 снимка с деколте или с къса пола не съм пускала, а има момичета, които покозват и срамотиите си. Не познавам никой от екипа, не съм с натягала на никой, не съм показвала гръд или бедро пред който и да е, за да получа нещо.
    Темата е хубава и няма да бъде заключена, спокойно. А и никаде не сте засегнали модараторът krem4et0, а потребителят, подвизаващ се под този ник.
    Аз съм за критиката, стига да е градивна, а не просто плюене наляво и надясно...........

ама ние не те плюем, бре и не защото си мод - аз например т5е наблюдавам отпреди да станеш шефче

и ме дразни "how high am I" и предубедеността

оо, не, не си мразена

да мразиш и да се дразниш от някого са две различни неща

за теб съм сигурен, че не те мразят повече от 2-3 потребителя

хех, не виждам защо го превърнахме в проблем?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си