- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни? )
Аз пък предпочитам да правя асоциация на името си,с отровното цвете Крем.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Е попринцип обичам, но явно не и в този случайПървоначално написано от krem4et0
![]()
И това може. Даже оттами идва идеята за името ми като цяло. Но с този ник се подвизавам във виртуалното пространство от 12 годишна, когато не бях така отровна, както днес!
Хахаха кво е ставало тукаЕм наистина тук няма хора, които да ме дразнят чак толкова много, но има някои които с постовете си ме карат да се замислям
накъде отива света бе хора
![]()
И какво ти е отровното ?
Dwight D. Eisenhower
важното е да не понасяш хората по дифолт и да допускаш до себе си само тея, дето са преодолели бариерата
И аз като всеки човек имам негативни страни. но лошото е, че ги проявявам пред най-близките си хора.....Не съм лош човек, но не съм и добра. майка ми ме сравнява с осичка-жиля по малко, ама оставям големи поразии.Първоначално написано от RAWRRR
Не се гордея с това и се стремя да бъда добър човек. не искам да съм зла, особено с близките хора.
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, голяма омраза голямо нещо. Та ти дори не ме познаваш. И как изобщо можем да определим приятен или не е някаъв си човек на база на мнения. Той може да е в роля, може да не умее да се изразява, да подбира теми с 1 или друга насоченост. това не означава, че другите черти от характера му, които не проявява са лоши.
Нямам желание всички да ме харесват, но подобна непрязън ми е чужда...И то от хора, които грам не ме познават като човек.
Ох,ти пък какво даваш обяснения.Първоначално написано от krem4et0
Тая тема се превърна във ...бърр..има ЛСта за лични нападки,ако продължите така скоро темата ще стане сумати страници.
Я си сипете по една биричка,изпушете една цигарка ,пребийте някого..ще ви олекне![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Е, нали machoka каза градивна критика и дискусии около нея. Просто ми стана мъчно, че м изкараха най-мразената и най-черната. Не смятам, че съм толкова лоша, но човек себе си не може да прецени.
П.С. цигарка няма да пуша, но наистина ставам, че ме чакат сума ти глупости за учене.
кремче..да,и аз не те познавам,но съм сигурна че изобщо не си добричка и морална,а се опитваш да подръжаваш на този вид поведение,защото смяташ ,че чрез него ще те харесат повече хора,защото добротата и морала са непреходни..
Не че има нещо лошо,но идеята да пропагандираш с това във всеки пост е доста досадна за всички.
Да,ние не сме длъжни да ти четем постовете,но по тази логика и аз мога да пиша неща ,пълни с обиди,псувни и тн и да се оправдавам с това
"не сте длъжни да ми четете глупостите"..
Не сме длъжни,но ти си длъжна да се съобразяваш с аудиторията на форума.
Замисли се само над едно нещо,като имаш предвид,колко хора ти казаха,че ги дразни поведението ти:
"When it doesn't turn on once-his fault,when it doesn't turn on twice-my fault"
Саманта,"Сексът и градът"
Dwight D. Eisenhower
o.O имало и хора, станали в по-лошо настроение от мен (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да спомена и предубедеността...![]()
Не, не е поза. Но аз няма да те убеждавам в това. Нямам желание да се тормозя повече, защото ми дойде много за тази иначе слънчева петъчна сутрин.
Наистина ми стана кофти и ако целяхте да се чувствам зле-постигнахт го. Скапахте ми цялото настроение......
как лошо настроение - виж какво слънчице има навънПървоначално написано от alice sw
днес вс трябва мн да се усмихват.
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
о, ужас, някой в тоя свят има лошо мнение за тебПървоначално написано от krem4et0
я се стегни! да не си на 12??!!![]()
Хах. Кремчето далеч не е най-фрапантния пример за модераторка избрана на принципа "Дълбоко деколте + къса пола". Вижте Барби - тя влиза веднъж на високосна година, пише доста неграмотно, но ... има ЦИЦИ!
Grumpy old madman
мен пък кремчето не ме дразни...може да се каже, че съм чела повечето от мнениеята и...и по тях съдя, че не е дразнещ човек, за каквато вие я мислите...сигурно като четете това в момента си мислите каква ли е тая тъпа новачка дето се меси при по-активните форумци ама все пак и аз си имам обективно мнение и да си го изкажа нали знаетеовцата на форума
![]()
Абе много сте странни. Какво всички нападнахте момичето - има си мнение, казва си го. И, което по-важно, отстоява си го. За разлика от половината от вас, които само някой авторитет да ги сръчка и веднага клякат.
Пък и има аааадската разлика между това да псуваш и това да даваш поне някакъв пример.
Аз... на кремчето не съм чела кой знае колко постове, издразнила ме е с това и онова, но определено не е най-черната тук. Доста по противни са хора, които по евтин начин привличат внимание и се мазнят на няколкото авторитета във форума със и без случай.
По темата - дразнят ме около 95% от хората, които пишат тук. Обаче пиша тук, защото целта на един форум не е да се обичаш с потребителите. А има едни 5%, които правят пребиваването тук една идея по-интересно.
Saatana vittu perkele hate crew!
Още ли е модерно да си мадама, за да си мод?!Едно време така беше, но още ли
![]()
Крем, к'во ти пука какво мислят останалите? Май не си от хората, на които потребителите са част от живота. Виж колко много други има, които са заедно извън форума. Ти май не контактуват с много от тях, извън виртуалното пространство. Като мод е нормално да ти се обръща по-голямо внимание. Аз мога да си дрънкам каквото си искам, щот съм просто един потребител, пък и вече съм изградил някакво нение у хората, докато ти си шефче и грешките ти не се забравят толкова лесно.
Аз също мисля че морала не ти е присъщ. Може да си готин човек, ама от тук трудно ще преценя. Ай стига се прави на ощипана госпижичка, само заради 2-3 реплики от някакви непознати, пишетщи в тийнеджърски форум![]()
тц-тц-тц и на тая тема май и дойде времето за локване![]()
защото засегнахме модератор ли?
омг омг
а и кво толкова сме й казали??? нищо, с което един зрял човек да не може да се справи, нали?
Мисля че Emo_doll имаше предвид че се превърна в спор тази тема и не се пише по нея,а именно кой ви дразниПървоначално написано от quench
Първоначално написано от AnincetoSexy
Е, ще се справя. Какво толкова. Въпросът е, че просто не очаквах да съм сред най-мразените и леко се стреснах от този факт.
Няма да крия, че ми стана зле, но аз съм изключително чувствителен и раним човек.
Canis_Dirus, предвид факта, че аз съм в Свищов, а колежката Барби 90% от времето е в Милано, ни виждам точно как късата ни пола или голямото ни деколте са станали причина за модераторския ни пост. При все, че 1 снимка с деколте или с къса пола не съм пускала, а има момичета, които покозват и срамотиите си. Не познавам никой от екипа, не съм с натягала на никой, не съм показвала гръд или бедро пред който и да е, за да получа нещо.
Темата е хубава и няма да бъде заключена, спокойно. А и никаде не сте засегнали модараторът krem4et0, а потребителят, подвизаващ се под този ник.
Аз съм за критиката, стига да е градивна, а не просто плюене наляво и надясно...........
ама ние не те плюем, бреи не защото си мод - аз например т5е наблюдавам отпреди да станеш шефче
и ме дразни "how high am I" и предубедеността
оо, не, не си мразена
да мразиш и да се дразниш от някого са две различни неща
за теб съм сигурен, че не те мразят повече от 2-3 потребителя
хех, не виждам защо го превърнахме в проблем?!![]()