- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни? )
ФАКТЪТ - по - готино от флъд нема!
аз ръчкам на псп-то на един френд Уорхемър Тактикс, много е мощна, ама машините са много тежки... малко липсва баланс...
май мене имаш предвидПървоначално написано от SWASTICA
![]()
swastica употребява такива думи ,че ако го чуе учителката ми по литература ще си изпуши дипломата...![]()
Говорех за Барби, а не за теб. Не знам баща ти дали и каква диплома ти е издействал, знам че накрая имахме проблеми с него и още няколко родители за бала, но това е съвсем друга тема, която не съм сигурен доколко си струва да се коментира точно пък тук. Относно жените - мога да го приема, за справка прилагам сестра ми.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Левски шампион але але!
тука яко къртите![]()
Некви мазни също ме дразнят![]()
харесва ми да дразня някогоПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
еее не знам дали съм такава ама аз имах предвид, че като не цитираш имена може би и мене си искал да ме включеш в туй числоПървоначално написано от SWASTICA
пък нека другите да кажат ква съм
![]()
нали омръзна ми да ми предлагат от тези мазни баничкиПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
тогава приеми и за Барби. Тя е много свястно момиче, така че много ме съмняват нещата, които й приписвате.........Първоначално написано от air_J
Омг какво е станало тук... верно май крем4ето и Свастика са под прицел в тази тема. Сори, че те споменах... може би нямаше да стане такъв кокошарник иначе. Но все пак стига си драматизирала - няколко човека изтъкнаха защо не им допадаш (и то общо взето по една и съща причина) и ти вече го изкара, че всички те мразят... никой не говори за мразене.
Аз определено не те познавам, може и страхотен човек да си. Казах ти вече какво ме подразни и наистина бих се радвал, ако ми кажеш АЗ с какво те подразних?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Колко "много" хора си казват направо кой ги дразни...
Дразни ме експлойтед.
Мен също...Първоначално написано от _Becko_
Да си жива и здрава.Първоначално написано от fаke
![]()
Ти не ме дразниш, нито си ме подразнил с мнението си за мен.......няма нищо такова. напротив, разбирам за какво ме критикуваш. въпросът е там, че освен да не пиша по споменатите теми, друго не мога да направя. А дори и това да се случи, едва ли ще променя вече мнението на когото и да е.Първоначално написано от Sam90'
Хм, аз друго си спомням...Първоначално написано от krem4et0
Виж, въпросът не е в това, че си споменаваш гаджето - в това няма лошо. Просто често оставам с впечатлението, че го правиш като един вид назидание - "Вие не знаете тва как се прави, пък аз с мойто гадже вече толкоз време... ". Този спор вече загуби смисъл...
Ох, не знам нарочно ли се опитваш ся да ме накараш да се чувствам гадно, ама наистина ми стана неудобно... както и да е, аз излизам от тази тема.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Че то и аз, ама...Първоначално написано от fаke
...че ти от лятото си ми обещал бре...аз и тогава бях в България...и зимата също...ама ядец.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Само да вметна-дори и да сме спорили или да съм се карала с теб за нещо, това не значи че като цяло си ми неприятен и ме дразниш. Посочих 2-те мацки, които ме дразнят наистина и ми лазят по нервите...Аз имам доста добро мнение за тебе като цяло.Първоначално написано от Sam90'
абе честно казано никой не ме дразни частно.дразнят ме типове юзъри.не съм от тия дето като не им хареса някой отговор по дадена тема да се заяждат.айде....ако някой е пуснал цяла дебилна тема с удоволствие ще се заям,но като цяло избягвам да се ядосвам за глупости и да се разправям
http://store3.data.bg/cechko/mp3/Bra..._-_Bocmane.mp3
Поздрав за всички фенове и фенки!![]()
Стига сте се "хранили", бе! Нямате ли си друга работа? К'во ви пука кой кого не понася?Аз ако бях на мястото на Кремчето, щях да ви тегля една дълга псувня, а не да ви се обяснявам и да се съобразявам с вас.
![]()
Мноо глезени сте!![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up