.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 285
    ФАКТЪТ - по - готино от флъд нема!

Мега фен Аватара на quench
    аз ръчкам на псп-то на един френд Уорхемър Тактикс, много е мощна, ама машините са много тежки... малко липсва баланс...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Дразнят ме неистови, обобщаващи, идеализиращи, изводизиращи теми и мнения на потребители със високо самочувствие без никакво покритие. Също така намесващи се в споровете без никакви причини (просто за да стане по - интересен) и потребители позволяващи си да нецензурират постовете си.
    ПП - Имена няма да цитирам.
    май мене имаш предвид

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    swastica употребява такива думи ,че ако го чуе учителката ми по литература ще си изпуши дипломата...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, аз да не съм негърка пък сега?
    И с кой от администраторите съм гадже, че ми стана интересно? Или съм предлагала някакви сексуални услуги на хора, които никога не съм виждала, чувала......Не всичко става с връзки. Или и ти си на мнението, че тати ми е издействал този ми пост, както в даскало всички бяха на мнение, че той ми е издействал отличната диплома?
    Айде стига шуробаджанащина. не можете ли да приемете, че жените могат да се издигнат някъде, без да вдигат оная работа на шефа си?
    Говорех за Барби, а не за теб. Не знам баща ти дали и каква диплома ти е издействал, знам че накрая имахме проблеми с него и още няколко родители за бала, но това е съвсем друга тема, която не съм сигурен доколко си струва да се коментира точно пък тук. Относно жените - мога да го приема, за справка прилагам сестра ми.
    Левски шампион але але!

Мега фен
    тука яко къртите

Некви мазни също ме дразнят

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    харесва ми да дразня някого

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Дразнят ме неистови, обобщаващи, идеализиращи, изводизиращи теми и мнения на потребители със високо самочувствие без никакво покритие. Също така намесващи се в споровете без никакви причини (просто за да стане по - интересен) и потребители позволяващи си да нецензурират постовете си.
    ПП - Имена няма да цитирам.
    май мене имаш предвид
    Знам ли, ако си такава - най - вероятно...
    swastica употребява такива думи ,че ако го чуе учителката ми по литература ще си изпуши дипломата...
    По - добре да си избърше задника
    еее не знам дали съм такава ама аз имах предвид, че като не цитираш имена може би и мене си искал да ме включеш в туй число пък нека другите да кажат ква съм

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    нали омръзна ми да ми предлагат от тези мазни банички

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Е, аз да не съм негърка пък сега?
    И с кой от администраторите съм гадже, че ми стана интересно? Или съм предлагала някакви сексуални услуги на хора, които никога не съм виждала, чувала......Не всичко става с връзки. Или и ти си на мнението, че тати ми е издействал този ми пост, както в даскало всички бяха на мнение, че той ми е издействал отличната диплома?
    Айде стига шуробаджанащина. не можете ли да приемете, че жените могат да се издигнат някъде, без да вдигат оная работа на шефа си?
    Говорех за Барби, а не за теб. Не знам баща ти дали и каква диплома ти е издействал, знам че накрая имахме проблеми с него и още няколко родители за бала, но това е съвсем друга тема, която не съм сигурен доколко си струва да се коментира точно пък тук. Относно жените - мога да го приема, за справка прилагам сестра ми.
    тогава приеми и за Барби. Тя е много свястно момиче, така че много ме съмняват нещата, които й приписвате.........

Омг какво е станало тук... верно май крем4ето и Свастика са под прицел в тази тема. Сори, че те споменах... може би нямаше да стане такъв кокошарник иначе. Но все пак стига си драматизирала - няколко човека изтъкнаха защо не им допадаш (и то общо взето по една и съща причина) и ти вече го изкара, че всички те мразят... никой не говори за мразене.
    Аз определено не те познавам, може и страхотен човек да си. Казах ти вече какво ме подразни и наистина бих се радвал, ако ми кажеш АЗ с какво те подразних?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Колко "много" хора си казват направо кой ги дразни...

Дразни ме експлойтед.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Абе мене някой споменал ли ме е, че ме мързи да чета 14 страници?
    Мен също...

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Абе мене някой споменал ли ме е, че ме мързи да чета 14 страници?
    Ако искаш аз ще ете спомена :P не ве, почти никой не ме дразни. И мен ме мързи да чета толкова много

Супер фен Аватара на fake
    а, да
    добавям пчелата
    просто е тъп човека, лично мнение, непоправимо
    веско, споменати бяха 'фашагите' на няколко пъти. лично тебе май те няма а и ти си добро детенце
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    а, да
    добавям пчелата
    веско, споменати бяха 'фашагите' на няколко пъти. лично тебе май те няма а и ти си добро детенце
    Да си жива и здрава.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Омг какво е станало тук... верно май крем4ето и Свастика са под прицел в тази тема. Сори, че те споменах... може би нямаше да стане такъв кокошарник иначе. Но все пак стига си драматизирала - няколко човека изтъкнаха защо не им допадаш (и то общо взето по една и съща причина) и ти вече го изкара, че всички те мразят... никой не говори за мразене.
    Аз определено не те познавам, може и страхотен човек да си. Казах ти вече какво ме подразни и наистина бих се радвал, ако ми кажеш АЗ с какво те подразних?
    Ти не ме дразниш, нито си ме подразнил с мнението си за мен.......няма нищо такова. напротив, разбирам за какво ме критикуваш. въпросът е там, че освен да не пиша по споменатите теми, друго не мога да направя. А дори и това да се случи, едва ли ще променя вече мнението на когото и да е.

Ти не ме дразниш, нито си ме подразнил с мнението си за мен.......няма нищо такова. напротив, разбирам за какво ме критикуваш. въпросът е там, че освен да не пиша по споменатите теми, друго не мога да направя. А дори и това да се случи, едва ли ще променя вече мнението на когото и да е.
    Хм, аз друго си спомням...
    Виж, въпросът не е в това, че си споменаваш гаджето - в това няма лошо. Просто често оставам с впечатлението, че го правиш като един вид назидание - "Вие не знаете тва как се прави, пък аз с мойто гадже вече толкоз време... ". Този спор вече загуби смисъл...

Ох, не знам нарочно ли се опитваш ся да ме накараш да се чувствам гадно, ама наистина ми стана неудобно... както и да е, аз излизам от тази тема.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    а, да
    добавям пчелата
    Че то и аз, ама...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Колко "много" хора си казват направо кой ги дразни...

Дразни ме експлойтед.
    ейййййй, как съм те забравил...
    онова, което ти обещах още важи...
    ...че ти от лятото си ми обещал бре...аз и тогава бях в България...и зимата също...ама ядец.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Хм, аз друго си спомням...
    Виж, въпросът не е в това, че си споменаваш гаджето - в това няма лошо. Просто често оставам с впечатлението, че го правиш като един вид назидание - "Вие не знаете тва как се прави, пък аз с мойто гадже вече толкоз време... ". Този спор вече загуби смисъл...

Ох, не знам нарочно ли се опитваш ся да ме накараш да се чувствам гадно, ама наистина ми стана неудобно... както и да е, аз излизам от тази тема.
    Само да вметна-дори и да сме спорили или да съм се карала с теб за нещо, това не значи че като цяло си ми неприятен и ме дразниш. Посочих 2-те мацки, които ме дразнят наистина и ми лазят по нервите...Аз имам доста добро мнение за тебе като цяло.

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    а, да
    добавям пчелата
    Че то и аз, ама...
    ем...преебали сте се
    Boots and braces don't make racists!

Град
    София
    абе честно казано никой не ме дразни частно.дразнят ме типове юзъри.не съм от тия дето като не им хареса някой отговор по дадена тема да се заяждат.айде....ако някой е пуснал цяла дебилна тема с удоволствие ще се заям ,но като цяло избягвам да се ядосвам за глупости и да се разправям

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    http://store3.data.bg/cechko/mp3/Bra..._-_Bocmane.mp3

Поздрав за всички фенове и фенки!

Стига сте се "хранили", бе! Нямате ли си друга работа? К'во ви пука кой кого не понася? Аз ако бях на мястото на Кремчето, щях да ви тегля една дълга псувня, а не да ви се обяснявам и да се съобразявам с вас.
    Мноо глезени сте!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си