- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни? )
Абе,аз ако дразня някой,да ми каже,щото ако не знам,4е го дразня,ще продължа да си го дразня...![]()
![]()
Не ме дразни никой ина4е...Понякога имам леки спре4квания с другите съфорумци...Ама здраве да е![]()
Дразни ме или по-скоро искренно ме забавлява krasivata_lavica, namina, devil_girls или... въобще не знам с какъв ник се подвизава в момента.![]()
Иначе за никой друг не мога да се сетя...
И понеже имах достатъчно нерви и изчетох цялата тема, искам да се съглася с първото мнение на air_J в темата - НЕ, че ме "дразнят" модераторите, регистрирани след 2005г., но винаги съм била на мнение, че не е редно такива да се "назначават".Сега са активни, след 5-6 месеца може и да зачезнат... "Новите попълнения" сега да не се засегнат само. :P
^ бой на богоизбраните!!.. сладка гледка за простолюдието
така де, винаги е приятно за обикновените хора да разберат, че има вътрешни недоразумения и дрязги във властта![]()
ei prsto^az^f^ su6toto 6tqh da kaja,4e adski mn me draznqt moderatorite stanali sled 2006 godina
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
OtherDimension, за моето мнение ли ставаше въпрос?
Мисля, че не сте ме разбрали съвсем правилно, но както и да е.
Нямам нищо против по-новите попълнения, просто не съм сигурна в бъдещата им активност във форума, а от ден до пладне да са модератори просто няма смисъл. Не, че ме дразнят, пак повтарям.![]()
Да си дойдем на думата - обичаш ли ме?!?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Левски шампион але але!
IlLuSi0nS` - бях я забравил, тя пък взе, че се върна. Дразнят ме ограничени от наркотици хора.
Дразни ме каймака на форума..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Тоест?Първоначално написано от RAWRRR
Ако желаеш прати си номера, или скайпа на ЛС, да се обадя, че след 2 седмици ще съм на София и може да се видим.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Левски шампион але але!
Ей, педофилино (има ли такава дума), недей бара момата бре ей!Първоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
Тя има навършени 18 години, а и с нея открай време си имаме бизнес.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Левски шампион але але!
Има един индивид.. -4arovnata- май беше.. Просто в повечето случаи коментарите й са лишени от смисъл..
You are broken, I can fix you...
а аз кого дразня![]()
Мен дразниш..Първоначално написано от Emo Doll
айде стига си си просила позитивни коментари...жалко е
мен ме дразнят някакви глупаци от раздел секс ,заради които трябва да се напрегна до краен предел ,за да им разбера писанията... (в 90% от случаите с неуспех)
хахаха не си прося позитивни коментари, просто искам да разбераПървоначално написано от Psychopath*
оффф отказвам се
![]()
^мен ме дразниш :P
това за имо куклата
Като видях 1вия пост на тази страница, този за новите модове се сетих, че тази "Цветито" или нещо подобно(ама май така беше) нещо не ми харесва. Лъха ми на тъпо.![]()
Иначе ме дразнят от онзи тип потребители които идват в дадена тема, заявяват супер убедително някоя глупост, която няма нищо общо с реалността и изкарват глупаци всички, които не са на тяхното мнение. Ограничени хора....![]()
Иначе на постовете на Кремчето вече само се смея, преди и мене ме дразнеха малко.
Едит: Поста е на предишната, че на тази страница аз съм Намбър уан.
мачока- леко повечко се престарава в надуването,или не е намерил точното място където да го прави... силно казано, че ме дразни просто не чета коментарите му.
Кремчето не е лоша според мене.. поне мое мнение.
Най-голяма свежарка си е sh3_1s_7h3_0n3 !
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Emo_Doll,споменах,че ме дразни.
Тя попита кой и защо дразни.
Аз съм в много добро настроение днес и съм много веселичка,и добричка,та реших да й отговоря.
Скъпо дете,дразниш ме,защото не спря да плачиш за малко слава във форума.С някои твои супер тъпи коментари,както и с повърхностното си мнение по някои теми.
Добавям,че дразниш е силно казано,защото не мога да се подразня от някой,който не познавам,но просто не си ми приятна.Не си и задължена да бъдеш.
![]()
Нема да ми триете коментарите оти ше ви е б а макята
Мразя mаchoka шото избива комплекси за малката си пишка!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
сега ако беше на мястото на мачока не само щеше да го изтриеш ами и акаунта барабар с ай пи-то да хапнат по бананчеПървоначално написано от NSDAP
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни