Цитирай Първоначално написано от fаke
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Много мразена се оказах...А аз исках да всявам мир и любов в сърцата на всички.
fake, имам си проблеми като всеки нормален човек. Това, че не ги пиша тук, не значи че ги нямам. Но не виждам нито начин да ми помогнете, относно тях, нито причина да се терзая пред непознати хора...Явно българите сме наистина завистливи, щом не с радваме на чуждото щастие, а ни дразни........
виж ся, първо, не съм българка, не изкарвай народа виновен
не ти завиждам, просто не ме кефи начина, по който изкарваш себе си права, а всички останали - малолетни курви и курвари и че секса с един човек през целия ти живот те прави изключително щастлива, а останалите са тъпаци, щото си правят кефа с различни всяка вечер.
просто няма как да знаеш как се чувстваме ние в нашия живот, за да даваш подобни оценки, които струят от всяко твое мнение.
а, iliana_svoge също ме дразни много. първо, заради името, което е и име на няква особено 'обичана' от мен неличност, един предмет, второ, заради мненията, които са плоски и повърхностни.
няма какво да направя със себе си, просто не ми харесва.

раур бтв ме дразни и щото по едно време се опитах да и говоря като нормален човек и мисля, че се получи...и по-натам вече ще трябва да си издъня информаторите, така че спирам дотук, ще кажа само че бях косвено отрязана
Не съм доносник, че да разгласявам доноси наляво-надясно. Но, ако искаш да си говорим за други неща (познаваш ме добре, така че си прецени риска), нямам нищо против да ти дам скайпа си.