Цитирай Първоначално написано от Sam90'
Кремче, не се изкарвай жертва. Никой не ти говори за мразене. Та това е толкова силна дума... никой не може да те намрази само заради някакви твои изказвания във форум. Става дума за това, че явно имаш някаква система на изразяване, която не допада на някои хора. Да, и този пост също лъха скрита "безгрешност, невинност и т.н." Виж сега, няма нищо лошо в това да си добричка, миличка ала бала, но ИМА лошо в това да го натякваш при всеки удобен момент, пък и в неудобните също.
Не съм казвал, че те мразя и никога няма да го кажа... Не те познавам като личност - може и да си най-прекрасния човек на света. Просто нещата, които съм прочел и са ми се набили в съзнанието, не ми харесват. Не го казвам, за да те обиждам или нещо такова, просто това е целта на темата...
Мнението ми беше иронично, поне в началото си...
air_J, каквото искаш можеш да кажеш на момичето. Не зная нещо компрометиращо за мен и за Иво какво ще извадиш...Ако има ще ми бъде интересно и аз да го науча
machoka,благодаря за защитата и хубавите думи. Аз не се нервя на коментарите, а ще се постарая да си взема поука. Но мнение, градено със 7500 поста трудно ще променя. А и аз съм такава. Не съм обиждала абсолютно никой на.......тука се цензурирам. Може да съм казвала, че децата на 14-15 са недорасли за секс, но никога не съм ги квалифицирала, както каза fake. Не ми слагайте чжди думи в устата.
П.С.Не съм насаждала морал, защото да насадиш морал значи да кажеш прави така и така, другото е грешно, ще ти се случи нещо гадно. Просто аз съм с такова мислене и го споделям. Никой не е длъжен да ме слуша, да чете какво пиша или да си взема поуки!