.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

не издържам!

Здр.на всички,искам да ви споделя моя проблем и ако ми дадете съвети ще съм ви мн.благодарна.Проблема е следния с моя приятел сме 1 г.вече заедно и го обичам мн както и той мен,но има една негова приятелка която ме влудява просто умирам от ревност.в началото като са се запознали са се зарибявали и сега "уж"няма нищо м/у тях но просто тои се държи с нея сякаш му е по-важна от мен,дори веднъж пред мен се цапаха с фрапе и после се облизваха един друг и неиздържах направих му скандал,но тои продължава да се вижда с нея и да е защитава въпреки че ми е неприятно,аз се опитах да се държа с нея добре заради него,но тя ми писа съобщение в един сайт че ме мразила и че съм била лицемрка,а аз просто иска моя пр.да е добре за това крия чувствата си...кажете ми да му кажа ли да избира м/у 2-те или да подходя по др начин и какъв???

Град
    sofia
    то4но това трябва да направиш според мен-кажи му да избира м/у двете! аз не бих търпяла такова поведение нито ден! щом не иска да се откаже от нея заради теб, то тогава нямаш никакво бъдеще с него

Град
    somewhere over the rainbow
    Добрият стар разговор.Добре си направила,че си му вдигнала скандал.И аз също не бих търпяла такова нещо,още повече при положение,че ходим от 1 година.Не си заслужава да сте заедно,ако те наранява така.

Директно - "Мен или нея?".В крайна сметка ще бъде принуден да избере.

Ако имаш малко себеуважение и достойнство ще му го кажеш направо и ако предпочете нея тогава знаеш че е боклук и няма за какво да съжаляваш. А ако предпочете теб трябва да го научиш как да се държи с теб.
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Подкрепям
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    то4но това трябва да направиш според мен-кажи му да избира м/у двете! аз не бих търпяла такова поведение нито ден! щом не иска да се откаже от нея заради теб, то тогава нямаш никакво бъдеще с него
    Да,така е
    offline forever!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Подкрепям
    Абсолютно и аз! А тва дет са се облизвали пред теб не знам как си го издържала!!!

Животът е адът описан в Библията!

trqbva da izbira !! ne moje takiva volnosti oshte po malko 4e hodite cqla godina... i az imah takuv slu4ai i izbraha men uspeh
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си