.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Не се занимавай момче, не се занимавай с момичета от твоя клас. Може да ти бъде хубаво, но всичко ще свърши рано или късно и после ще съжаляваш, защото агонията е ужасно голяма и няма да можеш да спиш, да се храниш и да мислиш трезво. В момента съм в такова положение, по голям съм, но вече 5-6 месеца не мога да я забравя от както се разделихме. Виждаме се всеки ден и е ужасно трудно. Не се подлагай на това нещо, съвет !
    аз съм момиче но съм напално сагласна с това мнение не се захва6таи с момиче от твоя клас , голяма грешка

Мдам,нищо не стана,но поне си останахме приятели и за това съм много щастлив. За гаджета може да не ставаме,но за приятели-определено сме добре. Преживях го,трудно но го преживях.Все още я харесвам (както се казва любовта винаги клее в сърцето на човека,само трябва някой да я разпали) но се надявам да отмине. Ееее страшна работа е това любовта.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ебати колко е сладко тва
    алелуя.

А как я обичаш,като дори незнаеш кво харесва?

много ясно, че ще помогне срещата... заведи я и поговори с нея, а след това може и да я предложиш ако тя те харесва едва ли това, че си срамежлив ще и попречи да бъде с теб

Град
    Here without you...
    ООО самоубиваш се,замисляш ли се колко ще е неловко след раздялата ?!

Еее,въпреки, че предложих.... 2 пъти тя отказа. Поне сега сме много добри приятели (да не кажа най-добри). Сега тя си има сериозен приятел...а аз си търся приятелка . И че така де, поне се радвам че не сбърка с мен, тъй като не съм най-добрия човек на когото може да попадне O.o . И все пак...много благодаря за мненията, да сте живи, здрави и да не попадате на момчета като мен (за момичетата говоря) и приятели като мен (за момчета и момичета). Много ви благодаря, че отделихте малко време и мислене за моята първа любов и скапана тема, е на всеки се случва, все пак всички сме хора, нали така, всички се влюбваме и т.н., т.н. (пак започнах да плямпам глупости,затова по-добре да млъкна СЕГА)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си