Здрасти на всички ! Преди година се разделих с едно момче което обичам и до днес ... все толкова силно .Разделихме се ... а преди това живеехме заедно може да се каже. Бях свикнала до такава степен с него ... много тежко го изживх когато се разделихме .. не го бях виждала цели 4 месеца а след лятото пак се видяхме ! Той все още имаше някакви чувства към мен , или може би не му беше провървяло искаше да се видим но само до там.Имах надежди ,че отново ще се съберем и ще е както преди,но НЕ!Казваше ми никоя няма да те замени никога!Не съм се чувствал по-обичан,но не можем да сме заедно.Избягвах го за да не се надявам.Но след нова година всичко това изчезна влюби се в друга и за нея казва сега ,че е голямата му любов и иска да живеят заедно .... !Много рядко си пишем в скайп,аз нямам никакво желание защотото го обичам УЖАСНО МНОГО, а той е влюбен в друго момиче,с което не знам какви са им отношенията но не са гаджета.Дайте савети опитах какво ли не .. просто няма подходящи мъже,а къде и да ги срещна.... не на всяка крачка може да срещнеш подходящия...