- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е разликата?
6te mi obqsnite li kakva e razlikata kogato momi4eto bie na mom4eto 4ekii i kogato mu pravi svirki?kazaha mi 4e imalo nqkakva razlika...obqsnete mi plsS
![]()
ъъъъъъ...едното,такова..е с уста..другото с ръка..Първоначално написано от malko_vapros4e
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
e da de...znam go tova..ama za kakvo i e na momi4eto da mu bie 4ekii sled kato moje da mu napravi svirka i da mu go lapa..vmesto s raka?![]()
Ami razlikata e kakto kato te lijat i kato te pipat s prusti.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Някои момичета не искат да правят орална любов на момчето. С ръка е по-лесно. Не винаги има възможност за орални ласки, но ръчната дейност е достъпна и на обществени места. А и не на последно място-внася се разнообразие!
ami az li4no dokato mu pravq svirka vkliu4vam i rykata ... po-qko e![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
4e moje bi kato mom4eto go pipa momi4e 6e mu e po qko otkolkoto kato toi sam se pipa.. ddz
+1 .. точно !Първоначално написано от amatorium
хахаха еми разликата е,че едното е с уста другото с ръка.пък чикии за ко им бият нз.на мен ша ми е яко ся,ама на момичето.въпреки че като се замисля то и свирката не й е яко на мацката,а само на момчето
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
+1 Иначе темата е от най-смисленитеПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
xaxaxaxaxa![]()
![]()
kato stanesh na 15 shte razberesh
![]()
Over The Hills And Far Away...
Svirkata e da oblizvash,ligavish,smuchesh i lapash penis,a chikiqta da go obhvanesh s prysti i da dvijish rykata si byrzo po nego nagore nadolu s leki vyrtelivi dvijeniq vse edno zavyrtash kapachka na butilka.Tehnikite i variaciite i na dvete sa mnogo,no kachestvoto v povecheto sluchai e vypros na opit.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ти май си много опитна като гледамПървоначално написано от Lorelei
![]()
режеш по 2 ребра от 2-те страни и ще можеш да си ги правиш сам![]()
Ne e korektno da komentiram i samoocenqvam sobstvenite si umeniq i vyzmojnosti.Pitai Lorelaicho.Toi moje da kaje kak se spravqm.Първоначално написано от aciko
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
ами разликата е че чекията можеш и сам, а свирката не!Но от и двете се нуждетекакто и идвете са хубави по свему
момиче съм, но не мисля че свирката е толкова неприятно нещо
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
opitna e! ima za kakvo da zavijdash acikoПървоначално написано от Lorelei
![]()
Over The Hills And Far Away...
Евала ти правя,тогава! :лол:
na 15 sumПървоначално написано от Lorelaicho
E,nali ti otgovorihme.Veche razbra![]()
haha probvai e prasni si edna chikia ( s ryka) pyk posle provai si go lapash(s usta) i kaji kak e po hubavo) i shte otrkriesh razlikata
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
A za6to ne pita6 tozi koito ti go e kazal?Probvai i 2-ta na4ina i 4e shfane6
![]()
Обичам тоя тип мислене у малкитеПървоначално написано от malko_vapros4e
![]()
malko_vapros4e
Мисля,че 6том си на 15 и задава6 вапроса каква е разликата между свирка и чекия е най-добре да не прави6 такива не6та след като не си наясно.
of aide golemiq ako 6te dava mnenie da dava a ne da kazva kuv tip obi4aПървоначално написано от WaKo
ne sum malka