- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е разликата?
znam kakvo e da bie6 4ekii,znam kakvo e i da pravi6 svirka..no mi spomenaha 4e kogato momi4etata go praveli na partniora si imalo razlika..sega ot nqkoi mneniq razbrahПървоначално написано от hooliganka89
auuuu em ne razbira i iska da i se obqsni,hem se zaqjdaПървоначално написано от malko_vapros4e
q po spokoino![]()
Ем има разлика между двете неща,чекията с ръка свирката с уста.Мисля,че момчетата предпочитат второто.Ама чесно ти казвам ти не си наясно с тея работи защо ги правиш?Не си ли малка още? [-o<
о.О благодаря на такива като теб...като чета такива теми се чувствам все по-интелигентен :Р
i za6to?Първоначално написано от Psychopath*
6te mi obqsni6 li kade sum spomenala 4e sum go pravila?mislq 4e sum si na vuzrastta..na 15 sum a ne lape na po 12-13 godini koeto se 4udi kak da se iz*be..naqsno sum i s dvete ne6ta..pitah za razlika..ti mai ne6to ne si naqsnoПървоначално написано от hooliganka89
ако ти кажа ще се обидишПървоначално написано от malko_vapros4e
![]()
Mila sled kato si tolkova naqsno s ne6tata za6to puska6 tupi temi?I pak ti kazvam ne se zaqjdaiПървоначално написано от malko_vapros4e
![]()
nqma spokoinoПървоначално написано от Psychopath*
![]()
ili kakvo 6te mi napravi6?Първоначално написано от macka_88
ni6to nqma da ti napravq..no tuk e forum za saveti,predlojeniq i taka natatuk a ne za LIGLI kato teb!! Izvinqvai 4e te obidih,no trqbva6e da go kaja...durji6 se to4no kato takava!!Първоначално написано от malko_vapros4e
хяхяхя какви личицачикийките може едно момиче навсякаде да ги бии на едно момче ама свирките са на по осамотени местенца! и ако толкова мн се чудиш каква е разликата ела ми набии една чикия и една свирка и ще разбереш!аре лапе лягай да спиш време ти е
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Teмата се изчерпа. Навярно авторката вече е добила представа кое какво е.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.