.
Затворена тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 351

Тема: Аборт...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Живо и здраво да е!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Леле...Танчеее...много яко...виж как сладко се е свило сладурчето
    Много ви се радвам,да е живичко и здравичко и ти също

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Мерси мацки

И все пак аз да попитам.. Как и защо реши да го задържиш? (17 години ми се струва доста крехка възраст за майчинство) В никакъв случай не казвам че е нещо лошо, напротив. Просто ми е интересно..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    За тези, които са достатъчно хладнокръвни и твърдят, че докато се роди, бебето не е живо същество. Вижте това клипче, помислете и използвайте предпазни мерки, ако не сте готови да гледате едно евентуално бебе..

http://abort73.com/HTML/I-case.html
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    За тези, които са достатъчно хладнокръвни и твърдят, че докато се роди, бебето не е живо същество. Вижте това клипче, помислете и използвайте предпазни мерки, ако не сте готови да гледате едно евентуално бебе..

http://abort73.com/HTML/I-case.html
    Абе стига с тези клипове. Никой клип не може да ме накара да оставя дете, което не желая. И все пак това е по-лесното. Само мисълта, че може да ми се наложи да абортирам в 5-тия месец, когъто е и опасно, а и съм свикнала с бебо и мисълта, че ще ставам майка, ме убива. Това вече е страшното, а не аборт в 4-тата седмица.

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Кремче, не го давам за теб това клипче, а за тийнейджърите, които правят безрасборен секс, не се интересуват от предпазните мерки и отговорността, която поемат. Да се замислят, за да не се стига после до това...

Вече бях постнала същото клипче в темата, както и да е.
    Според мен то така или иначе нищо не променя. Трогва те само докато го гледаш и след това забравяш .. и просто се оставяш на желанието. Като стане гаф-а, тогава си казваш: 'Защо първо не помислих?'
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

az sum za Ebaneto

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Вече бях постнала същото клипче в темата, както и да е.
    Според мен то така или иначе нищо не променя. Трогва те само докато го гледаш и след това забравяш .. и просто се оставяш на желанието. Като стане гаф-а, тогава си казваш: 'Защо първо не помислих?'
    Съжалявам, не мога да видя всичките теми, колкото и да ми се иска, защото тия дни съм ужасно напрегната и нямам време, след няколко дни ми е изпита. Но наистина е така, човек се трогва, а после прави глупости, за които после дълго съжалява...

Колкото до темата-ако ми се наложи да направя аборт, няма да си го простя. Да, имам много неща пред себе си, много мечти, сега не му е времето на едно същество да дойде на този свят, но самият факт, че съм погубила едно бебче, плод на обичта между мен и приятеля ми, би ме убил! Дано не ми се случи да избирам. Иска ми се да забременя, когато съм и физически и психически готова за това малко същество, да мога да му дам цялата си обич и грижи, от които се нуждае...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    И все пак аз да попитам.. Как и защо реши да го задържиш? (17 години ми се струва доста крехка възраст за майчинство) В никакъв случай не казвам че е нещо лошо, напротив. Просто ми е интересно..
    Защото поех отговорността за действията си, имах подкрепата на човека до мен и на приятелите ми..и все пак това дете си е мое и немога да го убия независимо дали в 4 седмица (аз разбрах, че съм бременна в 7 седмица) или в 20 седмица..

Аборта е глупост ,за6то изоб6то да се стига до него НЕ ИСПОЛЗВАТЕ ЛИ ПРЕЗЕРВАТИВИ... БАТИ 4укат се без презерватив после 6то ми е дебел корема

http://www.antiabort.free.bg/index.html

Това е мое дело...сега го обнових

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от sexita

евалата, трябва всички да са като теб- да осъзнават какво точно представлява аборта, а не да го мислят за поредното нещо скрили от мама и тати за да не им се карат.

Абе...доста бъгчета му открих тая сутрин

Не знам как успях да изгледам последния клип от линка, който sexita постна, но съм в потрес ..
    Също и всички методи за аборт. Не бях предполагала, че може да е толкова садистично, болезнено дори само като гледка..
    Think about it..

Нещата не са толкова розови,колкото си мислим,нали....
    Истината е доста по-добре поносима,когато е "замазана"
    На мен лично ми е много тъжно за всичко това...всичкото това безхаберие от страна на всички...а за тези..."аз съм-за!" , еми...никога не бих ги разбрала...каквато и да е причината...аборта е нещо-!Нечовешко!

Е това клипче ме уби...
    Аз също съм против аборта и много пъти съм се чудила ако забременея какво ще правя.Но не мога да направя аборт това е доста ... извратено...
    Много съм против невръстните тийн да правят секс.Моята сестра е на 14 но се държи като 17 годишна чудя се някой ден кой ли глупак ще я накара да спи с него ... Страшничко си е.Лично аз реших да изчакам бях на 17 когато спах с момче...а мойте приятелки бяха минали тоя път едва на 15 години...все още деца...

http://www.dailymotion.com/video/x3a...birth_politics

тва също е яко....в първата минута се вижда как бебчето си плува в околоплодния мехур на мама

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Здравейте момичета и момчета!
    Доста време не бях писала във форума.
    Поздравявам бременното момиче за смелостта,която има! Изисква се много кураж да дадеш живот на едно малко човече.В момента съм изправена пред същия "проблем". Преди седмица разбрах,че ще ставам майка. Макар,че го искаме и от няколко месеца най-накрая усилията ни дадоха резултат,се оказах с положителен тест в ръка и ужаса,които изпитах на момента,че живота ми никога повече няма да е същия както до сега! Имам пълната подкрепа на приятеля ми,но толкова много въпроси изкачат в умовете ни,че отговорите ще разберем вероятно след 8 месеца! Усещането,че носиш живот в себе си е(това са мои чувства) и ужасяващ и прекрасен.Реално нямам търпение да го гушна,а в момента е голямо едва няколко милиметра.Чувството на несигурност и страх от бъдещето също е голям,затова апелирам към хлапетата, които правят секс ДА ВНИМАВАТ. Ама наистина да внимават.Едва сега,когато "белята" стана усещам колко отговорности носи, това да БЪДЕШ родител.

По въпроса за абортите-подкрепям ги,било то здравословни причини или защото просто не си готов.Реално човек никога не може да бъде готов за подобно нещо,но именно затова сме хора и сме дарени с мозък,за да преценяме кое е най-доброто за нас.Всеки е свободен да направи своя избор!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Не знам .. питам се променяме ли нещо и какво можем да променим като изразяваме мнението си. Това трудно би впечатлило някого и би го накарало да се замисли следващия път когато рискува толкова много. Някак обезсърчена съм. Навсякъде по света бедствия, кое от кое по-ужасяващо ...(звуча много песимистично)
    Think about it..

Добре де...
    sexita,
    Да речем, че 10% от жените разсъждават като теб и защитават твоята теза... и не биха направили аборт и биха отгледали детето си с любов и грижа... Какво според теб се случва с останалите 90% от децата ? Чувала ли си случки от рода на "намерено бебе в улична кофа за боклук" или "бебе захвърлено в дъжда насред улицата" ? Защото са напълно реални и се случват едва ли не всеки ден...
    Ядосваш се, че хората са безхаберни, и си нямат понятие от фактите. Обаче изглежда че ти знаеш само факти, които подкрепят твоята теза за аборта, а игнорираш останалите... иска ти се да вярваш че всяка жена ще отгледа бебе, дело на случайността, с любов и грижа? Прекалено розов ти е погледа , за съжаление.
    Аборта е убийство... добре, така е, но ще отречеш ли, че много голям процент родени непланирани деца далеч нямат чудесно детство и бъдеще изобщо, едва ли не-тяхното раждане е равносилно на аборт, тоест на убийство.
    Твърдиш, че всяко момиче на 18 трябва да е подготвено за евентуално бебе... сякаш не виждаш в какъв свят живееш? Извинявам се за директността, ама направо наивно се изказваш на моменти... Къде виждаш 18 год. момичета подготвени за бебе във всеки един момент.. Да, 1% са и ти си в него, но...1& ПРОЦЕНТ!!! А останалите хиляди нежелани бебета? Какво правим тогава?
    Искам също да кажа на теб и на противниците на аборта, че сте страшни егоисти, без да го усещате. Не забелязвате ли, за във всеки коментар "против аборта" обяснението е "Не искам да страдам от ужаса да знам че съм убила човек, не искам да съм стерилна, не искам вечно да страдам психически" ... Аз аз аз... А за нежеланото бебе някой помисля ли ? Стига мислихте за себе си, решете, ама с ръка на сърцето, можете ли да осигурите живот на това бебе какъвто е бил осигурен на вас, и за такива крайни решения "да запазя бебе или не" мисля, че човек трябва да е поживял първо, та да се познава малко по-добре, за да не си промени мнението в някои момент.
    И... sexita... съдейки по изказването за "учителка по философия " мисля, че не си толкова пораснала да определяш кой е лапе, дете и тн.. Защото моите години са със сигурност повечко от твоите.
    I see the world as a candy store

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Каква е тая глупост,която си пуснала?
    Верно,че става за плашене на 13,14 годишни хлапета,ама ти изкара докторите едва ли не брутални изкормвачи.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    Под зелените смокини

тея снимки са ужас и аз като бях ученик едно време имаше такова бебе в някакав буркан от туршия в кабинета по биология

п.п. инициативата е хубава,пожелавам успех
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Цитирай Първоначално написано от GeorgiaLove
    Добре де...
    sexita,
    Да речем, че 10% от жените разсъждават като теб и защитават твоята теза... и не биха направили аборт и биха отгледали детето си с любов и грижа... Какво според теб се случва с останалите 90% от децата ? Чувала ли си случки от рода на "намерено бебе в улична кофа за боклук" или "бебе захвърлено в дъжда насред улицата" ? Защото са напълно реални и се случват едва ли не всеки ден...
    Ядосваш се, че хората са безхаберни, и си нямат понятие от фактите. Обаче изглежда че ти знаеш само факти, които подкрепят твоята теза за аборта, а игнорираш останалите... иска ти се да вярваш че всяка жена ще отгледа бебе, дело на случайността, с любов и грижа? Прекалено розов ти е погледа , за съжаление.
    Аборта е убийство... добре, така е, но ще отречеш ли, че много голям процент родени непланирани деца далеч нямат чудесно детство и бъдеще изобщо, едва ли не-тяхното раждане е равносилно на аборт, тоест на убийство.
    Твърдиш, че всяко момиче на 18 трябва да е подготвено за евентуално бебе... сякаш не виждаш в какъв свят живееш? Извинявам се за директността, ама направо наивно се изказваш на моменти... Къде виждаш 18 год. момичета подготвени за бебе във всеки един момент.. Да, 1% са и ти си в него, но...1& ПРОЦЕНТ!!! А останалите хиляди нежелани бебета? Какво правим тогава?
    Искам също да кажа на теб и на противниците на аборта, че сте страшни егоисти, без да го усещате. Не забелязвате ли, за във всеки коментар "против аборта" обяснението е "Не искам да страдам от ужаса да знам че съм убила човек, не искам да съм стерилна, не искам вечно да страдам психически" ... Аз аз аз... А за нежеланото бебе някой помисля ли ? Стига мислихте за себе си, решете, ама с ръка на сърцето, можете ли да осигурите живот на това бебе какъвто е бил осигурен на вас, и за такива крайни решения "да запазя бебе или не" мисля, че човек трябва да е поживял първо, та да се познава малко по-добре, за да не си промени мнението в някои момент.
    И... sexita... съдейки по изказването за "учителка по философия " мисля, че не си толкова пораснала да определяш кой е лапе, дете и тн.. Защото моите години са със сигурност повечко от твоите.

Подкрепям. Ако имаш възможности (тук разбираме финансова подкрепа и приятели, а и собствено желание) да отгледаш едно детенце-ок. Обаче повечето тийнове нямат. А за тези, които имат, често това е нещо, което ще им попречи в живота, защото са свикнали всичко да им е наготово и бременността за тях е издънка. Пък ако няма аборти какво, като циганите ли да се размножаваме безразборно, ако не сме в състояние да осигурим приличен живот на детето си? Не гледайте само едната страна на проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си