.
Затворена тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 351

Тема: Аборт...

^ Там е работата, че sexita е разгледала доста обстойно проблема, но само от едната страна.
    I see the world as a candy store

Цитирай Първоначално написано от GeorgiaLove
    Добре де...
    sexita,
    Да речем, че 10% от жените разсъждават като теб и защитават твоята теза... и не биха направили аборт и биха отгледали детето си с любов и грижа... Какво според теб се случва с останалите 90% от децата ? Чувала ли си случки от рода на "намерено бебе в улична кофа за боклук" или "бебе захвърлено в дъжда насред улицата" ? Защото са напълно реални и се случват едва ли не всеки ден...
    Ядосваш се, че хората са безхаберни, и си нямат понятие от фактите. Обаче изглежда че ти знаеш само факти, които подкрепят твоята теза за аборта, а игнорираш останалите... иска ти се да вярваш че всяка жена ще отгледа бебе, дело на случайността, с любов и грижа? Прекалено розов ти е погледа , за съжаление.
    Аборта е убийство... добре, така е, но ще отречеш ли, че много голям процент родени непланирани деца далеч нямат чудесно детство и бъдеще изобщо, едва ли не-тяхното раждане е равносилно на аборт, тоест на убийство.
    Твърдиш, че всяко момиче на 18 трябва да е подготвено за евентуално бебе... сякаш не виждаш в какъв свят живееш? Извинявам се за директността, ама направо наивно се изказваш на моменти... Къде виждаш 18 год. момичета подготвени за бебе във всеки един момент.. Да, 1% са и ти си в него, но...1& ПРОЦЕНТ!!! А останалите хиляди нежелани бебета? Какво правим тогава?
    Искам също да кажа на теб и на противниците на аборта, че сте страшни егоисти, без да го усещате. Не забелязвате ли, за във всеки коментар "против аборта" обяснението е "Не искам да страдам от ужаса да знам че съм убила човек, не искам да съм стерилна, не искам вечно да страдам психически" ... Аз аз аз... А за нежеланото бебе някой помисля ли ? Стига мислихте за себе си, решете, ама с ръка на сърцето, можете ли да осигурите живот на това бебе какъвто е бил осигурен на вас, и за такива крайни решения "да запазя бебе или не" мисля, че човек трябва да е поживял първо, та да се познава малко по-добре, за да не си промени мнението в някои момент.
    И... sexita... съдейки по изказването за "учителка по философия " мисля, че не си толкова пораснала да определяш кой е лапе, дете и тн.. Защото моите години са със сигурност повечко от твоите.
    Тези дето зарязват бебетата си са психически болни хора...те не са хора...не мога да се поставя на тяхно място,но за мен са за лудница....
    И не е вярно,че не зачитам другите мнения...зачитам ги...но стига да са добре аргументатирани и смислени...На необмислени повтаряници на едно и също не обръщам внимание.
    И аз не съм имала леко детство,но никога не съм искала да не съм се раждала...сега оправлявам живота си сама...мога да съм независима и се радвам на живота.
    Благодаря сърдечно на майка ми.
    Аз не съм готова за бебе сега! Няма и да бъда скоро,но ако забременея...няма да се извинявам с това...
    Съжалявам,ама това е най-тъпото извинение,което съм чувала...
    Да не говорим за нещата,които се случват в последствие!!!
    Тва дето го каза...за гузноста...е смешно....
    Нали за това ще ни е тъжно...защото сме убили бебето си...не ми пука колко ще страдам аз...даже ще го приема за наказание,нооо никога не бих го направила....
    И за годините...гордея се че съм намерила радостите на живота и разсъждавам добре....отговорна съм и мисля разумно за моите 19 години...
    Радвам се,че тези неща съм ги осъзнала сега,за да не съжалявам в бъдеще....

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    http://www.antiabort.free.bg/index.html

Това е мое дело...сега го обнових
    Каква е тая глупост,която си пуснала?
    Верно,че става за плашене на 13,14 годишни хлапета,ама ти изкара докторите едва ли не брутални изкормвачи.
    това са факти...съжалявам,че ги приемаш така...но това е самата истина...

1-во Христос Воскресе!
    2-ро sexita, ти бягаш от темата на моя пост... радвам се за всички неща които си осъзнала. Права си, важни са, хубаво е че следваш принципите си, и си вярна на себе си. Просто те подканих да обърнеш внимание на фактите от другата страна на нещата... Не си затваряй очите за тия неща, и не бързай да осъждаш хората за избора им. Както ти така ревностно защитаваш решението си , така аз защитавам моето... А това, че жените които хвърлят бебетата си на боклука са луди - съгласна съм - но хич не са малцинство, напротив.. Просто света е жесток, такива са хората и за една такава луда жена е по добре да направи аборт от колкото да хвърли бебето си на боклука. Не е човешко, отвратително е, знам ама е реалност, истина, също както снимките на сайта ти..
    I see the world as a candy store

Цитирай Първоначално написано от GeorgiaLove
    1-во Христос Воскресе!
    2-ро sexita, ти бягаш от темата на моя пост... радвам се за всички неща които си осъзнала. Права си, важни са, хубаво е че следваш принципите си, и си вярна на себе си. Просто те подканих да обърнеш внимание на фактите от другата страна на нещата... Не си затваряй очите за тия неща, и не бързай да осъждаш хората за избора им. Както ти така ревностно защитаваш решението си , така аз защитавам моето... А това, че жените които хвърлят бебетата си на боклука са луди - съгласна съм - но хич не са малцинство, напротив.. Просто света е жесток, такива са хората и за една такава луда жена е по добре да направи аборт от колкото да хвърли бебето си на боклука. Не е човешко, отвратително е, знам ама е реалност, истина, също както снимките на сайта ти..

Не...не съм бягала от темата ти...казах...
    Детството ми не е било от най-щастливите...Но сега вече не е така...разбираш ли?
    Ако майка ми не е могла да ме отгледа с любов,не значи,че не е трябвало да ме ражда.
    Живота ми за мен е незаменим....
    Всеки има право на живот..ти не знаеш какъв ще е живота на детето ти....дали ще е лек или труден....няма как да ме обедиш,че ще е провал...защото,когато това дете получи любов от някой друг...то ще е адски благодарно на теб,че си му дала шанс да изпита поне глътка от щастието,което би могло да има!

Цитирай Първоначално написано от Hrdcore`Lady

Пък ако няма аборти какво, като циганите ли да се размножаваме безразборно, ако не сме в състояние да осигурим приличен живот на детето си? Не гледайте само едната страна на проблема.

ето и извадка от сайта ми...няма смисъл да коментирам поста ти...

Проливаната невинна детска кръв има цена. Днешните 300 000 български семейни двойки, страдащи от траен стерилитет, са първите, които плащат тази цена. Като цяло, отплатата на България е неизбежната демографска катастрофа. Имайки предвид, че само за 16 години страната ни се стопи с над един милион души и сега наброява 7,7 млн., чрез простото тройно правило всеки може да сметне през коя година последният българин ще дръпне шалтера, преди да се пресели в отвъдното. И никаква фалшива "национална стратегия за демографско развитие" няма да ни спаси. Докато не проумеем, че убийството ражда единствено смърт.

Ако имаш възможности (тук разбираме финансова подкрепа и приятели, а и собствено желание) да отгледаш едно детенце-ок. Обаче повечето тийнове нямат.
    А защо не коментираш това, Sexita? Тийнейджърите са още деца и би трябвало да се грижат за своето бъдеще, а хора, които нямат възможност да отгледат примерно повече от 2 деца пълноценно нима трябва да го направят? Не ти се е налагало да си в тази ситуация, затова не захапвай всеки, който си изказва мнението, не си ничий съдник.

Ако имаш възможности (тук разбираме финансова подкрепа и приятели, а и собствено желание) да отгледаш едно детенце-ок. Обаче повечето тийнове нямат.
    А защо не коментираш това, Sexita? Тийнейджърите са още деца и би трябвало да се грижат за своето бъдеще, а хора, които нямат възможност да отгледат примерно повече от 2 деца пълноценно нима трябва да го направят? Не ти се е налагало да си в тази ситуация, затова не захапвай всеки, който си изказва мнението, не си ничий съдник.

Какво да коментирам...и аз съм на 19 години...и на мене ми се живее...усещаш ли вече от чие мнение лъха егоизъм...
    Не желая да коментирам

Какво да коментирам...и аз съм на 19 години...и на мене ми се живее...усещаш ли вече от чие мнение лъха егоизъм...
    Не желая да коментирам

На 19, ама като толкова ревностно защитаваш невинния детски живот и се бориш срещу демографския проблем, защо не си народиш няколко дечица? А и никой не те кара да коментираш първоначално. Не приемаш мненията на другите.(но това май вече го казах)Просто не разбирам как може да си толкова убедена в нещо, след като не си попадала в конкретната ситуация. Както и да е. Няма смисъл да споря. просто не коригирай чуждите мнения, не е твоя работа и това, че ти мислиш така, не значи, че е правилно.

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Като не си готов да имаш дете ще се пазиш... както и да е сега сум бременна почти в 4-тия месец и не съм си мислила да си убивам детето...
    на колко си ако не е тайна ??
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Като не си готов да имаш дете ще се пазиш... както и да е сега сум бременна почти в 4-тия месец и не съм си мислила да си убивам детето...
    на колко си ако не е тайна ??
    Момичето вече каза че е на 17

Град
    Под зелените смокини
    продължавайте да правите аборти и след 20 години ще живеем в Мангалия
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Град
    ... Some happy place ...
    i Kvo tuka vsichki deto sa tvurdo protiv abortite iskate da mi kajete che ste za edno 15 godishno momiche sus slabi finansovi vuzmojnosti da rodi li i ne kazvaite "mi da e vnimavala kato e pochvala da pravi sex" shtoto na vseki se sluchva !
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    i Kvo tuka vsichki deto sa tvurdo protiv abortite iskate da mi kajete che ste za edno 15 godishno momiche sus slabi finansovi vuzmojnosti da rodi li i ne kazvaite "mi da e vnimavala kato e pochvala da pravi sex" shtoto na vseki se sluchva !
    Айде айде на всеки се случва ама от тея дет праят аборти мн малък процент да са се пазили,повечето ги правят от безотговорност,особено тея "15-годишни момиченца" дето ми цитираш като си помисля на 15 с коя глава мислят тръгнали секс да ми правят и то без да се пазят,а после-"нали на всеки се случвало....."

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Айде айде на всеки се случва ама от тея дет праят аборти мн малък процент да са се пазили,повечето ги правят от безотговорност,особено тея "15-годишни момиченца" дето ми цитираш като си помисля на 15 с коя глава мислят тръгнали секс да ми правят и то без да се пазят,а после-"нали на всеки се случвало....."
    Ok de stanalo e tva momiche e zabremenqlo i kvo iskash da mi kajesh , che ti si za tq da rodi li ?!
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ако забременея сега , със сигурност ше абортирам.
    Не съм готова за дете... прекалено много цели имам да постигам..
    +1 makar che she me zaboli da obiq deteto si no sam tvare malka za dete na 15 sam

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Не желая да коментирам

На 19, ама като толкова ревностно защитаваш невинния детски живот и се бориш срещу демографския проблем, защо не си народиш няколко дечица? А и никой не те кара да коментираш първоначално. Не приемаш мненията на другите.(но това май вече го казах)Просто не разбирам как може да си толкова убедена в нещо, след като не си попадала в конкретната ситуация. Както и да е. Няма смисъл да споря. просто не коригирай чуждите мнения, не е твоя работа и това, че ти мислиш така, не значи, че е правилно.
    Подкрепям те напълно.Лесно е да се "приказва",когато ти самия не си в подобна ситуация.От собствен опит знам,че избора,който ще направиш е най-важният в живота ти.Всякакви други подобни изказвания от човек,който не се е сблъскал реално с подобно нещо са неуместни.А,че хиляди двойки не могат да имат деца...сори,ама това е техен проблем и аз не мога да мисля за тях.Една част от тях нямат конкретна причина да нямат деца,други имат здравословни,трети след аборти не могат да имат-това е техния избор(ако е бил желан аборта) и ще си носят кръста.Може и егоистично да прозвучи,но не трябва да се чувствам зле от това,че някой е направил най-добрия избор за себе си-всеки живее живота си както иска и се радвам,че не живея в католическа страна,където нямаш право на избор!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Цитирай Първоначално написано от ultra

Не желая да коментирам

Подкрепям те напълно.Лесно е да се "приказва",когато ти самия не си в подобна ситуация.От собствен опит знам,че избора,който ще направиш е най-важният в живота ти.Всякакви други подобни изказвания от човек,който не се е сблъскал реално с подобно нещо са неуместни.А,че хиляди двойки не могат да имат деца...сори,ама това е техен проблем и аз не мога да мисля за тях.Една част от тях нямат конкретна причина да нямат деца,други имат здравословни,трети след аборти не могат да имат-това е техния избор(ако е бил желан аборта) и ще си носят кръста.Може и егоистично да прозвучи,но не трябва да се чувствам зле от това,че някой е направил най-добрия избор за себе си-всеки живее живота си както иска и се радвам,че не живея в католическа страна,където нямаш право на избор!
    Аз ще си народя толкова деца,колкото си искам!
    За всеки случай ще се разпиша,колкото да не деградира населението на страната

И казах 100 пъти..и сега да забременея,и след 2-3 години, и преди 2-3 години....няма значение...ще си сърбам попарата,като съм си я надробила...така съм учена и така мисля,че е правилно.
    Всеки трябва да си има отговорности,които да не подминава с лека ръка.
    Една приятелка имам дето преди година-две прави аборт.Имаше си постоянен партньор и още си е с него,но беше на 16-17 години и още учеше...та...без да се замисли направи аборт,беше в третия месец....преди няколко дена с нея си говорихме и и показах сайта,който подготвях още....на снимките щеше да се разплаче...не исках да го гледа,знаех как ще реагира,защото преди като сме говорили и тя викаше...е не видях какво са извадили,ама мама ми каза...само парче месо...като съсирек....
    Кофти и стана...щото тя дори не го е възприемала като живо същество...тя си е мислила,че тва е нещо...не знам и аз какво.Сега като му видя ръчичките,пръстчетата,уста та...абе...разбра,че е убила човече,а не няква "мръвка" дето си е мислила...все едно са и правили операция от тумор... така го е възприемала...
    Каза,че ако е знаела какво точно има в нея,е щяла да го задържи.
    Ето за тва е всичко,което правя и говоря...заради това незнание в тази насока...защото на никой,имам чувството,не му е зор за бебето...само едно бъдеще ги интересува всички...и за тва унищожават цялото бъдеще на детето си,което расте в тях,без дори да му дадат шанс да види майка си...
    Може да не съм го преживяла,но наистина,не знам защо,но този проблем жестоко ме засяга...може би защото имам зад гърба си едно братче или сестричка в кофата за отпадъци по вина на майка ми...и тя така е мислила...то е парче месо...абе...с извинение,ама тъпа работа.
    При условие,че е можела да го гледа и дори малко след аборта, (година,две) са искали с баща ми още едно дете...ама-НА!
    Бог дава,ама и взима...стерилна е вече...
    Сега ако ми се случи...знам,че мога да се справя.Има заеми по банките...приятелят ми...100 пъти съм казала...ако не си иска детето,няма да го връзвам...да си върви...но да не ме кара да го убивам.
    Въпреки,че той вчера видя сайта и ми беше интересно как ще реагира...но...каза само едно..."гордея се с теб"
    Тааа...тва ми е мисълта...че със или без него аз ще си дундуркам бебченцето и съм сигурна,че никога няма да съжалявам,заради решението ми
    Майка ми се е напатила и надали ще иска да рискувам здравето си,при условие,че аз самата си искам детето,а и тва казвам,че на сила никой няма да ме принуди....
    та такива работи...улях се пак,ама да вкарам и аз житейски опит,за да ви докажа,че прекалено много съм навлезнала в положението на "младите,неготови мами"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Гаджето ми има 2 години трудов стаж и не му дадоха да си купи апарат на изплащане? За какви заеми говориш, след като нямаш доходи?
    Сори, мила, ама си още в детството. Реалността е малко по-жестока. Баща насилва 24 години дъщеря си и тя има 7 деца от него? Сигурно женат си е мечтала всеки път да може да излезе и да направи аборт.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Гаджето ми има 2 години трудов стаж и не му дадоха да си купи апарат на изплащане? За какви заеми говориш, след като нямаш доходи?
    Сори, мила, ама си още в детството. Реалността е малко по-жестока. Баща насилва 24 години дъщеря си и тя има 7 деца от него? Сигурно женат си е мечтала всеки път да може да излезе и да направи аборт.

10x

Аз доходи нямам,но майка ми и баща ми имат...и все ще намерят пари назаем,ако има нужда...все едно,ако ти се наложи да влезнеш в болница те ше кажат...сори,ама е неподходящ момента...не може да ти помогнем точно сега...
    Един родител никога няма да изостави детето си...
    За твое сведение работя...да...заем не мога да изтегля аз...но няма да остана сама,не се безпокой...нито някоя друга на моя резил.
    Питай Таня...дали случайно не са и заваляли парите от небето...

И какво ми говориш за тия изверги.100 пъти казах,че дори аз самата оправдавам абортите в следствие на изнасилване и увреден плод...но не мисля,че всичките милиарди аборти по света са поради този фактор...дори 5% не давам

Голям фен
    Аз доходи нямам,но майка ми и баща ми имат...и все ще намерят пари назаем,ако има нужда...все едно,ако ти се наложи да влезнеш в болница те ше кажат...сори,ама е неподходящ момента...не може да ти помогнем точно сега...
    Един родител никога няма да изостави детето си...
    За твое сведение работя...да...заем не мога да изтегля аз...но няма да остана сама,не се безпокой...нито някоя друга на моя резил.
    Питай Таня...дали случайно не са и заваляли парите от небето...

И какво ми говориш за тия изверги.100 пъти казах,че дори аз самата оправдавам абортите в следствие на изнасилване и увреден плод...но не мисля,че всичките милиарди аборти по света са поради този фактор...дори 5% не давам
    Браво,sexita,продължавай в същия дух,много ми харесват мненията ти.И съм абсолютно съгласна-трябва да поемат отговорността за действията си! Подкрепям те!

Голям фен
    Ok de stanalo e tva momiche e zabremenqlo i kvo iskash da mi kajesh , che ti si za tq da rodi li ?!
    Виж какво,аз съм против аборта и за мен той е убийство.А тва,че няква 15-годиишна пикла тръгнала да се е*е без елементарна сексуална култура,и чака "баткото да я пази" а после ,нали не е готова на тея години да стане майка(а за секс и то без предпазни мерки е готова) и ще си провали"бъдещето"-т.е. няма да може да обикаля вече кафенца и дискотеки,тръгва да прави аборт.....Не,тва не може да ме накара да съм "за" аборта и да ми промени мнението,че е убийство!!

Виж какво,аз съм против аборта и за мен той е убийство.А тва,че няква 15-годиишна пикла тръгнала да се е*е без елементарна сексуална култура,и чака "баткото да я пази" а после ,нали не е готова на тея години да стане майка(а за секс и то без предпазни мерки е готова) и ще си провали"бъдещето"-т.е. няма да може да обикаля вече кафенца и дискотеки,тръгва да прави аборт.....Не,тва не може да ме накара да съм "за" аборта и да ми промени мнението,че е убийство!!
    и аз това се опитвам да им обясня...

Голям фен
    и аз това се опитвам да им обясня...
    Мм да но на мен ми се струва малко невъзможно..... Все едно да им обясняваш,че на 12 е рано да правят секс,че при секс без презерватив със случаен партньор може да се заразят с нещо и др.такива....те си знаят свойта и доста късно им идва акъла,когато вече е късно!Ето,например историята с твоята приятелка е показателна....Но дали поне някой ще се вслуша?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си