.
Затворена тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 351

Тема: Аборт...

Град
    Амстердам
    Аз съм твърдо против абортите.Никога не съм правила.Не бих и направила в нито един етап от живота си.В момента,в който започнеш да водиш сексуален живот,трябва да понесеш цялата отговорност за последствията.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Angel_Girl,много похвално!
    Мисля, че можеш да четеш (а ако не можеш си е лично твой проблем ) написах преди да разбера, че съм бременна..

Супер фен
    Angel_girl, какво стана с теб?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mn ste otvoreni vsi4ki drisla na po 15-16 bili protiv aborta,a kato naduete korimite vednaga spi4ate i se po4va "olele male naite 6te me ubiqt" ili kato vi zakusnee s 2 dni ne spite po cqla no6t ot ujas!Edno e da go govorite,drugo e kato vi doide do glavata,mili deca!Ne komentiram po-golemite momi4eta,koito ako popadnat v takava situaciq mogat realno da precenqt ne6tata i da vzemat nai-dobroto re6enie,a tezi ot vas,koito govorqt naizust,za6toto taka bilo humanno,molq zamul4ete!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За мен едно дете е дар от Господ, не знам в каква ситуация трябва да попадна за да стигна до аборт, може би при изнасилване (знам, че звучи брутално, да не дава Господ на никого подобно нещо) все пак "насила хубост не става".

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^prava si.naistina e jalko kolko mnogo jsemeistva sa govoti na kakvo li ne samo i samo da si rodqt tqhno detence,a masovo 15-16 godi6ni momi4eta pravqt aborti.no v interes na istinata po-dobre abort pred porednoto izostaveno v dom dete.za men li4no kato jena opciite vinagi sa bili dve-ili abort ili go rajdam i si go gledam s mn lubov.bih napravila abort,no ne bih izostavila dete v siropitali6te!tazi tema e mnogo ob6irna i nikoga nqma da se stigne do ei=dinodu6no mnenie.prosto porajda drazgi i sporove spored men

Град
    Яхнала метлата..
    Ей ме и мен.. Мартин се роди на 18 август в 05:20ч., 3800гр. и 52см. - най-прекрасното бебе на света

Каквито и спорове да се водят, каквото и да се говори и коментира няма по-щастлива от мен.. Имам прекрасен син на 6 месеца.. най-прекрасното създание на света, с най-ослепителната и искренна усмивка
    Сега завинаги сърцето ми ще се разхожда извън тялото..

А ето го и него.. моето малко момче..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Йей много се радвам! Скоро се бях сетила за тебе и се чудех какво е станало с бебока. Наистина е прекрасен. Да ти е жив и здрав и много да те радва

П.П.: И супер зодийка си го уцелила хахахах

Град
    Wonderland
    Много сладко бебе

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Angel_Girl много много красиво бебе! А на колко години си

Град
    Яхнала метлата..
    Благодаря Ви

За протокола на 18 год. съм

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    imalo i drugo mladi mami tuk.Az sum na 19 s beb4e na godinka i 6 meseca

Град
    Yambol
    ;] ;] Възрастта не е от голямо значение. Важното е да се чувстваш готова за дете ;]

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от zuki26
    пфф..
    Похвално....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Аз съм 100% "за" Добре ,че това е измислено иначе колко бездомни деца щеше да има . . . Не всеки е готов за дете ,пък камо ли ако е тийн
    Здравето на жената след аборта не е гарантирано, защото има редица усложнения, които могат да възникнат - инфекции, бактериален или септичен шок, проблеми с бъдещо зачатие.
    Децата са Божи дар, независимо как са заченати. Това което е създал бог, нямаш право да го убиваш!!!

Не плакахте, когато ги убихте! Но те за вас отдавна вече плачат. Светът прости.И вие си простихте. Не плакахте.И нямахте причина. Товарът просто трябваше да падне. Детето ви не случи на година и беше по-разумно да се махне. Не плакахте. Но Господ се разплака. И сякаш нож сърцето му проряза. Познаваше ви, но не бе очаквал такава силна майчина омраза.И днес, когато плачете за рожби, дали поне това ви стана ясно - децата са велик подарък Божий и винаги стоят на първо място!!!

Колко пъти ще го напишеш и изтриеш?
    Кой си ти, че да съдиш изобщо?
    Не знам от какъв пол си, но по писането ти идея си нямаш какво е аборта за една жена...
    Когато не знаеш нещо, по-добре не пиши!

Град
    Yambol
    Повярвай ми знам какво е... Знам също така че моя 1-ва братовчедка умря след аборт. Всичко уж беше сигурно но се появиха аномалии 4 часа след аборта и тя изгуби съзнание и повече не се събуди! НЕ ми казвай че не знам.. Много добре знам че аборта е равностоен на убийство! Можеш не само да убиеш част от себе си [детето] но може и самата ти да се погубиш!!!

Повярвай ми знам какво е... Знам също така че моя 1-ва братовчедка умря след аборт. Всичко уж беше сигурно но се появиха аномалии 4 часа след аборта и тя изгуби съзнание и повече не се събуди! НЕ ми казвай че не знам.. Много добре знам че аборта е равностоен на убийство! Можеш не само да убиеш част от себе си [детето] но може и самата ти да се погубиш!!!
    Можеш да, ако правиш нелегален аборт, ако аборта се извършва от некадърен екип.
    Можеш да умреш и ако те блъсне автобус. Това означава ли, че не трябва да излизаш навън, защото можеш да умреш?
    Убийство е да наръгаш/застреляш/заколиш/разчлениш/удушиш/ човек, да го видиш как издъхва и това да ти достави удоволствие. Ембриона не е човешко същество. Аборта не е убийство.
    Всеки решава сам за себе си дали да направи аборт, или да роди дете, което да обрече на нищета,болка и други. Има и изключения, когато нежелано дете бъде родено и въпреки всичко е отгледано в добра за него среда.
    НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДИ ЖЕНИ, КОИТО СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА НАПРАВЯТ АБОРТ!

Град
    Yambol
    а да и ще си трия и пиша съобщенията колкото си пъти поискам!!! ;]

Град
    Yambol
    ооо.. не ми ги пробутвай тия! Могат да се еб*т а не могат да си понасят последствията! Кат не искаш дете има 1 000 000 начина да се предпазиш.

ооо.. не ми ги пробутвай тия! Могат да се еб*т а не могат да си понасят последствията! Кат не искаш дете има 1 000 000 начина да се предпазиш.
    Да, а ти наясно ли си, че има случаи, в които въпреки презерватив, който не е бил спукан, бил е сложен правилно се зачева? Или за бременност, въпреки противозачатъчни? Хайде, не говори, без да знаеш, че е жалка и смешна история.
    Тези, дето не ползват нито презервативи, нито противозачатъчни, нито каквито и да е мерки-да си носят последствията от глупостта, НО, тези, които се пазят, не можеш да кажеш, че са виновни, че им се е случило.

Град
    Yambol
    и дори да си пълнолетна, аборта да е при най-големите специалисти в тая област пак има риск... Както се казва "при раждането и при абортите си с единия крак в гроба" само че при 1-вото поне вдъхваш живот на друго същество, а при второто убиваш и то на квадрат...

и дори да си пълнолетна, аборта да е при най-големите специалисти в тая област пак има риск... Както се казва "при раждането и при абортите си с единия крак в гроба" само че при 1-вото поне вдъхваш живот на друго същество, а при второто убиваш и то на квадрат...
    Оф, спора е безсмислен.
    Знаеш ли, разбирам защо си надъхан(а). Кофти е да изгубиш близък по този нелеп начин.
    Но това не е причина да говориш за жени, които не са имали друг избор освен този.

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Да, а ти наясно ли си, че има случаи, в които въпреки презерватив, който не е бил спукан, бил е сложен правилно се зачева? Или за бременност, въпреки противозачатъчни? Хайде, не говори, без да знаеш, че е жалка и смешна история.
    Тези, дето не ползват нито презервативи, нито противозачатъчни, нито каквито и да е мерки-да си носят последствията от глупостта, НО, тези, които се пазят, не можеш да кажеш, че са виновни, че им се е случило.
    оп.. оп .. оп.. повярвай ми има начин да не ти се случи никога това>>> ето един, по време на полов акт той е с презерватив и въпреки това не свършва в теб!!! Така дори и да е спукан презерватива няма шанс да се забременее .. а и както казах има още много хиляди начина и медикаменти!

Презерватива е направен, за да се свършва в него!
    Хайде сега, ще търсим причина във всичко ли...
    Казах ти-жалко е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си