.
Затворена тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 351

Тема: Аборт...

Град
    София
    Ами да, абортът е убийство... А как наричаме това да родиш дете, което няма как да отгледаш нормално??? Подкрепям абортите, когато родителите не са в състояние да осигурят едно дете. Защото когато си на 14, 15, 16 едва ли можеш да гледаш сам себе си, пък камо ли да отговаряш за нечий чужд живот.

Ако абортът е безотговорно отношение към постъпките си, аз питам колко е отговорно да запазиш детето, въпреки че все още разчиташ на мама и татко за всичките си нужди?
    ... I'm doin' what I know is right...

Мега фен Аватара на Spider4eto

Re: Аборт...

Цитирай Първоначално написано от Павлина
    ok
    edno 18-godishno momi4e e normalno da pravi sex nali?
    oba4e edva li e gotova na taq vuzrast da gleda deca-tiq godini sa za zabevlenie,kru4mi i tn....
    plus tova ima hora koito i na 20 pak sa si oshte deca i s decki akul
    tui 4e.......
    ne ti e doslo do glavata i za tova govorish taka
    Ами да нормално е едно 18 годишно момиче да прави секс. А нормално ли е при положение че не иска дете, да не се предпазва както трябва, и да забременее. Според мен не е нормално. Като не иска да има дете да се научи как да се предпазва, а не да убива едно невинно създание, заради необразоваността си относно секса!

Мега фен Аватара на amatorium
    Cheta mnogoto mneniq i se chudq, kakvo biha kazali roditelite, Ne mislite li, che bi trqbvalo vmesto da go kriete da go spodelite s tqh?
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    ПРОТИВ АБОРТА СЪМ !!!!

Времее да се обединим!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of vinagi shte ima ZA i vinafi shte ima PROTIV.
    Kakvoto i da sporim ednite nqma da nakart drugite da si promenqt vijdaniqta za aborta.

Евала правя на sexita и Angel_Girl, щеше да е хубаво, ако повечето момичета мислеха като тях.

Аз лично, като мъж се обявявам твърдо против аборта. Абортите трябва да бъдат забранени със закон и да се разрешават единствено при екстремни ситуации. Решението не е в аборта, решението е да отделиш малко време, да прочетеш това-онова и да се пообразоваш и после да знаеш да се пазиш, много по-просто е. Другото което е, за да правиш секс, трябва да обичаш партньора си и да му имаш доверие(че и той ще те пази, а и че няма да избяга ако забременееш), ей такива работи...Не мисля, че е нормално да ти се случи нещо толкова хубаво, като това да дариш живот и ти да го убиеш.

Първо искам да благодаря на hooliganka89,Angel_Girl,Nadelina,Тютчев
    и другите,които са против аборта,за това,че се подкрепяме взаимно и им казвам "евала" на разума

Дали абортът е убийство зависи от това кога приемаш, че започва животът - един дебат, който за мене е съвършено безпредметен в наши дни в Европа. Защото, както може да забележите, в люлката на днешната цивилизация абортите са уредени от много години и са незаконни само в католическите крепости Полша и Португалия. Разумът е надделял над глупостта, поне веднъж мога да го кажа Разбира се, не навсякъде по света е така. Фанатиците на всички религии винаги са били против абортите и всякакви противозачатъчни, защото за тях множенето на вярващите винаги е било и ще бъде приоритет номер едно.
    В САЩ разбира се маниаците са най-много и разни неуки ограничени нещастници честичко скандират, че и правят разни други работи - нападат гинекологични клиники, целят с камъни медицински сестри, работещи в тях, тормозят жени… Любим похват им е показването на картинки като тази, с които шокират и отвращават хората и не постигат нищо, освен да ги настроят срещу себе си. И там обаче те не са взели връх. ( http://i89.photobucket.com/albums/k2...tion-08-01.jpg )

Много интересно е разпределението на законите за аборта в целия свят. Синичкото показва позволени аборти, лилавото и оранжевото - забранени. Сивото и черното обозначават къде законите варират според региона.

Случайно да забелязвате как цивилизованият свят е син и сив, а диваците са оранжеви и лилави? Това да ви говори нещо? Забранено е да се абортира общо взето в тия държави, в които човек най-малко би искал да се роди.
    Вижда се ясно къде правото на избор на човек е защитено, къде хората живеят добре, здрави са, икономиките им напредват, обществата им се развиват. Това привидно няма връзка с позволените аборти, но има голяма връзка със свободата. Защото едно от основните човешки права е правото на избор - на него се основава цялата концепция за свобода. Един поглед към картата стига да видите къде свободата, която хората са приели да не ограничават е дала ясни и видими резултати. Европа, САЩ и част от Азия са като острови на просперитета и добруването на човечеството. Да, те имат много кусури за дооправяне - демокрацията наистина е лоша система на управление, но по-добра просто няма измислена. Свободата, която тя дава е незаменимо благо и на него се крепи целия просперитет на хората.
    И също така е очевидно в какво се случва в тия региони и общества, които ограничават свободата - те са бедни, изостанали, страдат от глад, болести, неспирни граждански войни. Типичен пример в това отношение е Африка, за чийто епидемичен спин и масов глад даже няма смисъл да обяснявам, само ще кажа, че в продължение само на петнайсетина години там се случиха два геноцида - в Руанда и в Дарфур. Латинска Америка не пада по-назад с лошото си икономическо развитие, армиите от бедни и диктаторските режими. А къде има арабска държава, която да е демократична (да не се управлява с железен юмрук от емир или аятолах) и в която да няма гражданска война и войнстващ религиозен фанатизъм?
    И какво стана?

Внезапно решението дали една майка има право да махне бебето си и дали това е убийство някак без да се усетим избяга от религиозните и медицински рамки и скочи в много по-широките и по-важни морално-философски такива, касаещи държавност, общество, икономика. Отношението към абортите, за мое учудване, се оказа до голяма степен показателно за цялостното отношение на хората към важен въпрос като свободата. Свободата на избор, свободата на личността, свободата изобщо. За отношението към най-голямото благо, което същите тия хора са успели да измислят, през цялото си съществуване.

Ето за това няма никаква организация относно "големите хора" Ето за това само религиите ще отричат детеубийството!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Тютчев
    Евала правя на sexita и Angel_Girl, щеше да е хубаво, ако повечето момичета мислеха като тях.

Аз лично, като мъж се обявявам твърдо против аборта. Абортите трябва да бъдат забранени със закон и да се разрешават единствено при екстремни ситуации. Решението не е в аборта, решението е да отделиш малко време, да прочетеш това-онова и да се пообразоваш и после да знаеш да се пазиш, много по-просто е. Другото което е, за да правиш секс, трябва да обичаш партньора си и да му имаш доверие(че и той ще те пази, а и че няма да избяга ако забременееш), ей такива работи...Не мисля, че е нормално да ти се случи нещо толкова хубаво, като това да дариш живот и ти да го убиеш.
    И аз мисля,че повечето мъже трябва да мислят като теб.
    В предната тема за аборта се опитах да поспоря с някои.....имаше една,дето била правила аборт и звучеше така,сякаш се гордее с постъпката си.....а от мненията и езика и не и давам повече от 15 г.
    Но на такива няма как да им налеем мозък....за тях хубавото е да се напият и да се изчукат,а за поледствията-те нали измислили аборта,няма да стават майки на 14!

"pobedata na ateizma"
    Was ist das?
    Не мога да разбера какво общо има вярата в случая може би Бог ще издържа детето?
    Ако е така давайте да се плодиме нали самия тои го е казал.
    Випреки че като помислим малко стигаме до извода че на "всемогъщия"
    пари не му трябват.
    Ама я се пробвайте да издържате дете без пари да ви видя?
    Абортите са си наложителни в някои случаи но все пак трябва да се мисли първо с горната глава.

Без Бог, без господар!!!
    Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от Viceroy
    "pobedata na ateizma"
    Was ist das?
    Не мога да разбера какво общо има вярата в случая може би Бог ще издържа детето?
    Ако е така давайте да се плодиме нали самия тои го е казал.
    Випреки че като помислим малко стигаме до извода че на "всемогъщия"
    пари не му трябват.
    Ама я се пробвайте да издържате дете без пари да ви видя?
    Абортите са си наложителни в някои случаи но все пак трябва да се мисли първо с горната глава.

Без Бог, без господар!!!
    Вярата има много голяма роля за всяко едно нещо в живота, но няма да говорим за това, не и в тази тема.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Cheta mnogoto mneniq i se chudq, kakvo biha kazali roditelite, Ne mislite li, che bi trqbvalo vmesto da go kriete da go spodelite s tqh?
    ест че не бих крила от родителите си. Те са много по- зрели от мен и биха ми дали най-добрия съвет.

Родителското мнение трябва да се вземе под внимание, но не и да се следва на 100%. Въпреки това родителите могат да помогнат с отглеждането и с издръжката и с трезви преценки, все пак имат опит

Родителското мнение трябва да се вземе под внимание, но не и да се следва на 100%. Въпреки това родителите могат да помогнат с отглеждането и с издръжката и с трезви преценки, все пак имат опит
    е мн ясно но много биха помогнали при нежелана бременност

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Като забременееш и понесеш всичко последствия от 1 бременност ми говори. Става ли? 1 жена трябва да има ИЗБОР.

Не е нужно да преживея последствията, за да имам мнение. Ти изживяла ли си ги? Другото което е, жената има право на избор,всяка жена го има, но трябва да се консултира и с бащата, защото ако абортира без съгласието на бащата е още по-ужасно, хайде стига глупости..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Като забременееш и понесеш всичко последствия от 1 бременност ми говори. Става ли? 1 жена трябва да има ИЗБОР.
    Защо трябва да се избира чак след забременяване? Винаги имаш избор- Да правиш секс или не; да се предпазваш или не. Защо едно малко детенце трябва да плаща с живота си за тва че не си взела правилния избор, докато е било време?

Град
    Свищов
    И все пак който има матка-решава. Аз ако не искам дете, ти насила ли ще ме караш? Когато мъжете вземат да износват плода, да си правят каквото искат. С моето тяло аз и само аз имам правото да правя това, което сметна, че е добро.

Да, ако трябва насила ще те накарам, но ще си искам детето, ако ти не искаш детето, то аз ще се заема с изхранването му и възпитанието му, на теб нищо не ти пречи да изживееш макар и трудно тия 9 месеца + периода на кърмене, по-добре е отколкото да станеш убийца. Просто стискаш зъби и го търпиш, след това можеш да вървиш по дяволите, дори да забравиш за него. Не съм ли прав?

Град
    Русе
    moq bratov4edka,koqto abortira predi nqkolko meseca,razbra 4e ve4e e qlova i nikoga nqma da ima dete
    spored men aborta e otnemane na jivot i prava...da,vqrno 4e TI go suzdava6 tozi jivot,no nima ima6 pravo da go ybie6??
    bog e tozi koito se razporejda s jivota i smurta,makar i da ne vqrvam v nego!
    kato neiska6 deca-gumi4ka ili prosto hap4enca...NO NE MARIHYANA...GOVORQ ZA PROTIVOZA4ATU4NI
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

хах момиче съм И вярно тялото си е твое и никой не може да ти казва какво да правиш с него, но като не искаш дете по-добре е да се предпазваш а не после да правиш аборт- отнемаш живот, а може и след време да нямаш деца. За всичко трябва да се мисли навреме

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    а може и след време да нямаш деца.
    Koeто е най-голямата наказия за един човек, почти обезсмисля живота! Не си струва риска.

Град
    Свищов
    Да, ако трябва насила ще те накарам, но ще си искам детето, ако ти не искаш детето, то аз ще се заема с изхранването му и възпитанието му, на теб нищо не ти пречи да изживееш макар и трудно тия 9 месеца + периода на кърмене, по-добре е отколкото да станеш убийца. Просто стискаш зъби и го търпиш, след това можеш да вървиш по дяволите, дори да забравиш за него. Не съм ли прав?
    Никой на този свят не може да ме накара да стана дебела, да ми увисне задника и бюста, да ми се гади от всичко, да повръщам като ненормална, да пикая през 5 минути, да родя в нечовешки мъки и да кърмя, разваляйки още повече бюста си, ако аз не желая. 24 часа ли ще ми дишаш в гърба? Какво ще направиш, ако махна детето? за моето тяло си решавам аз и толкова. Може и да ми пречи,ако точно сега се издигам в работата и трябва да спра всичко това. Може да ми пречи по друга причина. Майката и само майката има последната дума, когато става въпрос дали да прекъсне бременността си. Ти с твоя 1 сперматозоид, дето вече май ще стане излишен след някоя година, не можеш д ме задължиш и да ме накараш НАСИЛА. Айде излез малко от приказките!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Никой на този свят не може да ме накара да стана дебела, да ми увисне задника и бюста, да ми се гади от всичко, да повръщам като ненормална, да пикая през 5 минути, да родя в нечовешки мъки и да кърмя, разваляйки още повече бюста си, ако аз не желая. 24 часа ли ще ми дишаш в гърба? Какво ще направиш, ако махна детето? за моето тяло си решавам аз и толкова. Може и да ми пречи,ако точно сега се издигам в работата и трябва да спра всичко това. Може да ми пречи по друга причина. Майката и само майката има последната дума, когато става въпрос дали да прекъсне бременността си. Ти с твоя 1 сперматозоид, дето вече май ще стане излишен след някоя година, не можеш д ме задължиш и да ме накараш НАСИЛА. Айде излез малко от приказките!
    Пфф винаги съм си мислила че си свестна и съвестна ама тука проявяваш егоизъм. Кво като надебелееш и си съсипеш циците- ще си създала нов живот. Ами ако майка ти например така беше мислила и те беше абортирала без да ти даде никакъв шанс..

Както можете да правите секс,като и трябва да поемаш отговорност,против сам аборта,и смятам,че трябва дасе мисли преди дасе забременее дасе пазим,било то с презервативи,хапчета,спира ли ......
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Аз имам точно толкова право да решавам колкото и ти.

А това за бюста и задника, просто го оставям без коментар. ПЪЛЕН АБСУРД.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си