- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аборт...
Ако беше чела малко по-задълбочено мненията ми, щеше да разберш, че не говоря конкретно за себе си. Аз говорех за жените по принцип. Аз дори нямам правота на този избор, който имате вие, защото не мога да правя аборт, освен по медицински причини. да не говорим, че опявам за бебе на приятеля си от сума ти време....Говаря хипотетично, че никой мъж не може да насили 1 жена да има бебе, ако тя не го иска.Първоначално написано от Spider4eto
Прочети предния ми пост. Попитах те-какво ще направиш за да принудиш 1 момиче да роди дете, което не желае?Първоначално написано от Тютчев
Винаги може да се намери начин, винаги! А ако направя всичко възможно и не успея, то кръвта му и греха ще са върху тебе, ти ще си изцяло виновна и на твоята съвест ще тежи.
Тормоз, бой, забрани, терор, ограничения..........Това ли? Много наишзуст говориш. ще се измъкна докато спиш и пак ще го направя. винаги има начин аз ако съм решила да нямам дете да го махна. но не винаги има начин ти да ме принудиш. При все, че ако съм в стрес, тормозена и малтретирана, споннатния аборт е много вероятен. да не говорм какво ще спечелиш като гледаш 1 дете, което ще е обременено още преди раждането си от майка, която е била тероризирна. Ясно ми е, че си на 16-17 и си идеалист. но ти на практика не можеш насила да ме накараш АЗ да родя.
Има много хора без грам съвест. Има жени, на които няма да им мигне окото дори.
Крем, поспри се, почваш да ставаш смешна, никъде не съм споменал за бой, ограничения и етц, за да ми казваш, че говоря наизуст, и добре, че не всички жени са толкова повърхностни като теб, да стават убийци заради един задник и един бюст, едното което е, че красотата повяхва с времето, другото което е, че 2-3 месеца диета и усилени тренировки и пак си връщаш формата, има жени които са раждали и си изглеждат перфектно. Срамно и унизително е младо момиче да мисли по този начин като теб. "ще ми се скапе дупето, често ще пишкам, дай да го убием" А това за възрастта и това го оставям без коментар.
Кой е казал, че аз мисля така. Аз съм на 23 и повече от всичко на света искам 2-3 дечурлига. Говоря, че има жени, които мислят така. Има ги, както има и такива, които и 10 пъти да са бременни пак ще си родят. Аз искам деца, но Мария от съседната улица може да не иска.
Ти така се изрази, че нямаше как да не си го помисля, ако не мислиш по този начин, това е добре за теб. Аз повече от всичко на света искам да създам едно голямо семейство с много деца и държа на тези работи повече от всичко, затова един аборт е недопустим.
Аз питах майка ми какво ще направи ако и сервирам че съм бременна и каза че ще ме остави сама да си се оправям защото щом съм достатъчно голяма да правя секс значи съм достатъчно голяма да си нося последствията.При тези обстоятелства защо да и казвам? (над 18 съм)Първоначално написано от amatorium
krem4et0...съжалявам,че мислиш така... не за теб...за това,че мислиш,че другите имат такова мнение...да...някои овци наитина го мислят,но нормален човек не би го помислил това...според мен,понеПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Първоначално написано от sexita
az dosta predi tebe sum se nahodila po diskoteki t tn.....
plus tova za da imash dete mnogo e vajno i 4oveka do tebe.....
ostati si s mneneto
i .... ne si namerila 4iveka na koito shte vikash крава
Ти го казаПървоначално написано от Павлина
Аз говорех за "едно 18 годишно момиче"
Ти го каза
Аз говорех за "едно 18 годишно момиче"
iskash da kajesh 4e az sum kazala 4e sum nan 18 god. li?
ili.........................
Ей, г-ци! Ако ще се карате, пишете си на ЛС!
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
ok
Аз с никой не се карам !!!!
оффф....Първоначално написано от Павлина
Чети малко де! Никъде не съм казала,че си крава!
Това исках да кажа.
Преди това казах-"Крава,на 18 години не се е находила на дискотека и не се е наебала!",защото ти говореше как на 18 години едно момиче иска да хпди на диско,а не да люшка бебе.
Демек...на 18 години вече не би трябвало да мислаш само за секс и дискотеки...би трябвало да тие дошъл акъла в главата и ако се появи проблем като забременяване,би трябвало да го решиш трезво,а не да мислиш как ще ходиш на купони,когато в къщи те чака детето ти
аборта ... линк-а в подписа ми тотално ме отврати от абортите ...![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Между другото...точно този клип ме подтикна да се занимавам с този проект...преди година си нямах понятие какво значи аборт и как изглежда един "ембрион"Първоначално написано от 136179
Случайно попаднах на това клипче във V-box и нещо в мен трепна...започнах да събирам материали,статии,снимки...
Любимата ми госпожа по филосифия ме амбицира да започна да правя проект,който се състои от разясняване на подрастващите тийнейджъри за манипулацията-аборт и за афиширането на тази дейнот...Направих сайт,който сега ще кача отново с много факти и истините зад кадър...
В училище ходех по стаите на 10токласниците и говорехме с тях за това...променила съм възгледите на много хора...гордея се,с това с което се захванах...![]()
\Първоначално написано от sexita
/ мога само да поздравя учителката ти по философия ..
и ест. теб за това че ти пука и не си безотговорна към това което късае не 1 и 2ма на Земята .. продължавай все така, имаш пълната ми подкрепа =D>
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Maria moje da ne iska dete no ako e pone malko umna shte se zamisli i shte si zadade nqkolko vajni vyprosa: 1.Ako napravq abort moje da stane taka che poveche da nqmam deca nali? 2.Shte ubiq li sobstvenoto si dete? Da. 3.Shte stradam li posle? 4.Zashto ne iskam tova dete? - nqmam rabota...ili imam po vajna rabota ot nego...ne sym gotova...i t.n... 5.Ami ako go zapazq? Tova dete moje da me napravi edinstveno shtastliva i nikoga po nikakav nachin neshtastna... 6.Zashto togava da go maham? 7.Zashto da se otkazvam ot nego? 8.Zashto da othvyrlqm vyzmojnostta koqto mi predostavq sydbata? Tolkova mnogo dvoiki se opitvat da imat deca a ne mogat...Първоначално написано от krem4et0
...
Лично за себе си съм против аборта. Не мога обаче да съдя друг човек, ако е взел такова решение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, трябва да си зададе тези въпроси. Но отговорът от тях може и да е в подкрапа на мнението й да махне детето. не съдете, за да не бъдете съдени. като цяло мисълта ми е, че всяка жена си решава индивидуално и трябва да има правота да реши. Както ние няма да махнем детето, така други момичета имат правота да решат да направят аборт. А изказването, че насила ще накараш 1 момиче да роди е глупаво, защото няма как да го принудиш, ако то не иска.Първоначално написано от Nadelina
За това аз и започнах сексуален живот на 20-общо взето и тогав бях готова да родя.Е, не както е сега, но и да беше станало-какво толкова. И още преди да водим сексуален живот с приятеля ми бяхме говорили по темата. Преди около 2 години мненето му беше-това е твоето тяло и ти ще решиш. Аз ще те подкрепя. А днес казва-ами ще си го гледаме. Даже вчера ми дойде и вече с леко разочарование глеаме и 2-мата на това. Друг път скача и се радва, а сега като го питах дали се радва, той каза-вече не особено. Важно е когато имате връзка да обмените мнение и по този въпрос и да имате алтернативи ако се случи забременяване. Ние от жилището до работата сме г измислили![]()
Tака..така..май някои не четат..като неискаш дете ще се пазиш и няма да позволяваш да се стига до аборт, зашото това си е убииство..плода има сърдечна дейност в 5 седмица..а ти ще разбереш, че си бременна горе-долу по това време(аз разбрах в 7-мата)..в 9-та докторката гордо ми заяди, че бебето ми има сърдечна дейност, защото тогава вече се виждаше на ехографа..
Напълно съм съгласна със sexita.. за съжаление майка ми след сестра ми има и тя един аборт и оттам нататък остава стерилна..ходене по мъките, операции и прочие.. ок не е искала 3-то дете, но защо тогава с баща ми не са се пазили достатъчно!?? Имало е момент, в който съм се замисляла..сега щях да имам брат или още една сестричка..но нямам..
А относно това за увисналия задник и цици..по-голям абсурд не бях чела..и аз съм сега + няколко килца(не ми се мисли..и не ми е приятно), но се успокоявам с мисълта, че като си родя бебчето живот и здраве..ще бъда пак във форма(не е толкова трудно..гледам майки с деца на 2-3 годинки като глечки са)..и майките ни да не са били 40 кила с мокри дрехи като са били бременни с нас??? Това, че всеки има право на избор е повече от ясно..но човек трябва да се пази..неиска дете-пази се, защото как можеш да убиеш нещо, което ти си създал, което расте в теб, зависи от теб, носи твоята кръв???
Ти бременна ли си сега? Интересно ми е,разкажиПървоначално написано от Angel_Girl
Случайно или планирано?