.
Затворена тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 351

Тема: Аборт...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Никой на този свят не може да ме накара да стана дебела, да ми увисне задника и бюста, да ми се гади от всичко, да повръщам като ненормална, да пикая през 5 минути, да родя в нечовешки мъки и да кърмя, разваляйки още повече бюста си, ако аз не желая. 24 часа ли ще ми дишаш в гърба? Какво ще направиш, ако махна детето? за моето тяло си решавам аз и толкова. Може и да ми пречи,ако точно сега се издигам в работата и трябва да спра всичко това. Може да ми пречи по друга причина. Майката и само майката има последната дума, когато става въпрос дали да прекъсне бременността си. Ти с твоя 1 сперматозоид, дето вече май ще стане излишен след някоя година, не можеш д ме задължиш и да ме накараш НАСИЛА. Айде излез малко от приказките!
    Пфф винаги съм си мислила че си свестна и съвестна ама тука проявяваш егоизъм. Кво като надебелееш и си съсипеш циците- ще си създала нов живот. Ами ако майка ти например така беше мислила и те беше абортирала без да ти даде никакъв шанс..
    Ако беше чела малко по-задълбочено мненията ми, щеше да разберш, че не говоря конкретно за себе си. Аз говорех за жените по принцип. Аз дори нямам правота на този избор, който имате вие, защото не мога да правя аборт, освен по медицински причини. да не говорим, че опявам за бебе на приятеля си от сума ти време....Говаря хипотетично, че никой мъж не може да насили 1 жена да има бебе, ако тя не го иска.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Тютчев
    Аз имам точно толкова право да решавам колкото и ти.

А това за бюста и задника, просто го оставям без коментар. ПЪЛЕН АБСУРД.
    Прочети предния ми пост. Попитах те-какво ще направиш за да принудиш 1 момиче да роди дете, което не желае?

Винаги може да се намери начин, винаги! А ако направя всичко възможно и не успея, то кръвта му и греха ще са върху тебе, ти ще си изцяло виновна и на твоята съвест ще тежи.

Град
    Свищов
    Тормоз, бой, забрани, терор, ограничения..........Това ли? Много наишзуст говориш. ще се измъкна докато спиш и пак ще го направя. винаги има начин аз ако съм решила да нямам дете да го махна. но не винаги има начин ти да ме принудиш. При все, че ако съм в стрес, тормозена и малтретирана, споннатния аборт е много вероятен. да не говорм какво ще спечелиш като гледаш 1 дете, което ще е обременено още преди раждането си от майка, която е била тероризирна. Ясно ми е, че си на 16-17 и си идеалист. но ти на практика не можеш насила да ме накараш АЗ да родя.

Има много хора без грам съвест. Има жени, на които няма да им мигне окото дори.

Крем, поспри се, почваш да ставаш смешна, никъде не съм споменал за бой, ограничения и етц, за да ми казваш, че говоря наизуст, и добре, че не всички жени са толкова повърхностни като теб, да стават убийци заради един задник и един бюст, едното което е, че красотата повяхва с времето, другото което е, че 2-3 месеца диета и усилени тренировки и пак си връщаш формата, има жени които са раждали и си изглеждат перфектно. Срамно и унизително е младо момиче да мисли по този начин като теб. "ще ми се скапе дупето, често ще пишкам, дай да го убием" А това за възрастта и това го оставям без коментар.

Град
    Свищов
    Кой е казал, че аз мисля така. Аз съм на 23 и повече от всичко на света искам 2-3 дечурлига. Говоря, че има жени, които мислят така. Има ги, както има и такива, които и 10 пъти да са бременни пак ще си родят. Аз искам деца, но Мария от съседната улица може да не иска.

Ти така се изрази, че нямаше как да не си го помисля, ако не мислиш по този начин, това е добре за теб. Аз повече от всичко на света искам да създам едно голямо семейство с много деца и държа на тези работи повече от всичко, затова един аборт е недопустим.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Cheta mnogoto mneniq i se chudq, kakvo biha kazali roditelite, Ne mislite li, che bi trqbvalo vmesto da go kriete da go spodelite s tqh?
    Аз питах майка ми какво ще направи ако и сервирам че съм бременна и каза че ще ме остави сама да си се оправям защото щом съм достатъчно голяма да правя секс значи съм достатъчно голяма да си нося последствията.При тези обстоятелства защо да и казвам? (над 18 съм)

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Никой на този свят не може да ме накара да стана дебела, да ми увисне задника и бюста, да ми се гади от всичко, да повръщам като ненормална, да пикая през 5 минути, да родя в нечовешки мъки и да кърмя, разваляйки още повече бюста си, ако аз не желая. 24 часа ли ще ми дишаш в гърба? Какво ще направиш, ако махна детето? за моето тяло си решавам аз и толкова. Може и да ми пречи,ако точно сега се издигам в работата и трябва да спра всичко това. Може да ми пречи по друга причина. Майката и само майката има последната дума, когато става въпрос дали да прекъсне бременността си. Ти с твоя 1 сперматозоид, дето вече май ще стане излишен след някоя година, не можеш д ме задължиш и да ме накараш НАСИЛА. Айде излез малко от приказките!
    Пфф винаги съм си мислила че си свестна и съвестна ама тука проявяваш егоизъм. Кво като надебелееш и си съсипеш циците- ще си създала нов живот. Ами ако майка ти например така беше мислила и те беше абортирала без да ти даде никакъв шанс..
    krem4et0...съжалявам,че мислиш така... не за теб...за това,че мислиш,че другите имат такова мнение...да...някои овци наитина го мислят,но нормален човек не би го помислил това...според мен,поне

Град
    София

Re: Аборт...

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Павлина
    edno 18-godishno momi4e e normalno da pravi sex nali?
    oba4e edva li e gotova na taq vuzrast da gleda deca-tiq godini sa za zabevlenie,kru4mi i tn....
    plus tova ima hora koito i na 20 pak sa si oshte deca i s decki akul
    tui 4e.......
    ne ti e doslo do glavata i za tova govorish taka
    Щом е пълнолетна е готова...може да почне работа...
    Не мога да разбера...защо приемате бебето за ваш враг????
    Абсолютно типично е за страхливеца да се отърве от врага като го игнорира,без да му даде шанс да се докаже..
    офф...какво да говоря...
    точно тва е...краване се е находила на дискотека и не се е наеб*ла,та не и стига...какво да кажа повече...
    az dosta predi tebe sum se nahodila po diskoteki t tn.....
    plus tova za da imash dete mnogo e vajno i 4oveka do tebe.....
    ostati si s mneneto
    i .... ne si namerila 4iveka na koito shte vikash крава

Re: Аборт...

edno 18-godishno momi4e e normalno da pravi sex nali?
    oba4e edva li e gotova na taq vuzrast da gleda deca-tiq godini sa za zabevlenie,kru4mi i tn....
    plus tova ima hora koito i na 20 pak sa si oshte deca i s decki akul
    tui 4e.......
    ne ti e doslo do glavata i za tova govorish taka
    Щом е пълнолетна е готова...може да почне работа...
    Не мога да разбера...защо приемате бебето за ваш враг????
    Абсолютно типично е за страхливеца да се отърве от врага като го игнорира,без да му даде шанс да се докаже..
    офф...какво да говоря...
    точно тва е...крава на 18 години не се е находила на дискотека и не се е наеб*ла,та не и стига...какво да кажа повече...
    az dosta predi tebe sum se nahodila po diskoteki t tn.....
    plus tova za da imash dete mnogo e vajno i 4oveka do tebe.....
    ostati si s mneneto
    i .... ne si namerila 4iveka na koito shte vikash крава
    Ти го каза
    Аз говорех за "едно 18 годишно момиче"

Град
    София
    Ти го каза

iskash da kajesh 4e az sum kazala 4e sum nan 18 god. li?
    ili.........................

Ей, г-ци! Ако ще се карате, пишете си на ЛС!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Град
    София
    ok

Аз с никой не се карам !!!!

Евала на мацките,дето защитиха тезата против абортите!

Ти го каза

iskash da kajesh 4e az sum kazala 4e sum nan 18 god. li?
    ili.........................
    оффф....
    Чети малко де! Никъде не съм казала,че си крава!
    Това исках да кажа.

Преди това казах-"Крава,на 18 години не се е находила на дискотека и не се е наебала!",защото ти говореше как на 18 години едно момиче иска да хпди на диско,а не да люшка бебе.
    Демек...на 18 години вече не би трябвало да мислаш само за секс и дискотеки...би трябвало да тие дошъл акъла в главата и ако се появи проблем като забременяване,би трябвало да го решиш трезво,а не да мислиш как ще ходиш на купони,когато в къщи те чака детето ти

аборта ... линк-а в подписа ми тотално ме отврати от абортите ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Между другото...точно този клип ме подтикна да се занимавам с този проект...преди година си нямах понятие какво значи аборт и как изглежда един "ембрион"
    Случайно попаднах на това клипче във V-box и нещо в мен трепна...започнах да събирам материали,статии,снимки...
    Любимата ми госпожа по филосифия ме амбицира да започна да правя проект,който се състои от разясняване на подрастващите тийнейджъри за манипулацията-аборт и за афиширането на тази дейнот...Направих сайт,който сега ще кача отново с много факти и истините зад кадър...
    В училище ходех по стаите на 10токласниците и говорехме с тях за това...променила съм възгледите на много хора...гордея се,с това с което се захванах...

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Между другото...точно този клип ме подтикна да се занимавам с този проект...преди година си нямах понятие какво значи аборт и как изглежда един "ембрион"
    Случайно попаднах на това клипче във V-box и нещо в мен трепна...започнах да събирам материали,статии,снимки...
    Любимата ми госпожа по филосифия ме амбицира да започна да правя проект,който се състои от разясняване на подрастващите тийнейджъри за манипулацията-аборт и за афиширането на тази дейнот...Направих сайт,който сега ще кача отново с много факти и истините зад кадър...
    В училище ходех по стаите на 10токласниците и говорехме с тях за това...променила съм възгледите на много хора...гордея се,с това с което се захванах...
    \/ мога само да поздравя учителката ти по философия ..
    и ест. теб за това че ти пука и не си безотговорна към това което късае не 1 и 2ма на Земята .. продължавай все така, имаш пълната ми подкрепа =D>
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Кой е казал, че аз мисля така. Аз съм на 23 и повече от всичко на света искам 2-3 дечурлига. Говоря, че има жени, които мислят така. Има ги, както има и такива, които и 10 пъти да са бременни пак ще си родят. Аз искам деца, но Мария от съседната улица може да не иска.
    Maria moje da ne iska dete no ako e pone malko umna shte se zamisli i shte si zadade nqkolko vajni vyprosa: 1.Ako napravq abort moje da stane taka che poveche da nqmam deca nali? 2.Shte ubiq li sobstvenoto si dete? Da. 3.Shte stradam li posle? 4.Zashto ne iskam tova dete? - nqmam rabota...ili imam po vajna rabota ot nego...ne sym gotova...i t.n... 5.Ami ako go zapazq? Tova dete moje da me napravi edinstveno shtastliva i nikoga po nikakav nachin neshtastna... 6.Zashto togava da go maham? 7.Zashto da se otkazvam ot nego? 8.Zashto da othvyrlqm vyzmojnostta koqto mi predostavq sydbata? Tolkova mnogo dvoiki se opitvat da imat deca a ne mogat... ...

Лично за себе си съм против аборта. Не мога обаче да съдя друг човек, ако е взел такова решение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Смятам , че когато случайно или умишлено създадеш дете то заслужава да получи шанс защо трябва да бива изгубен 1 човешки живот

Времее да се обединим!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Maria moje da ne iska dete no ako e pone malko umna shte se zamisli i shte si zadade nqkolko vajni vyprosa: 1.Ako napravq abort moje da stane taka che poveche da nqmam deca nali? 2.Shte ubiq li sobstvenoto si dete? Da. 3.Shte stradam li posle? 4.Zashto ne iskam tova dete? - nqmam rabota...ili imam po vajna rabota ot nego...ne sym gotova...i t.n... 5.Ami ako go zapazq? Tova dete moje da me napravi edinstveno shtastliva i nikoga po nikakav nachin neshtastna... 6.Zashto togava da go maham? 7.Zashto da se otkazvam ot nego? 8.Zashto da othvyrlqm vyzmojnostta koqto mi predostavq sydbata? Tolkova mnogo dvoiki se opitvat da imat deca a ne mogat... ...
    Да, трябва да си зададе тези въпроси. Но отговорът от тях може и да е в подкрапа на мнението й да махне детето. не съдете, за да не бъдете съдени. като цяло мисълта ми е, че всяка жена си решава индивидуално и трябва да има правота да реши. Както ние няма да махнем детето, така други момичета имат правота да решат да направят аборт. А изказването, че насила ще накараш 1 момиче да роди е глупаво, защото няма как да го принудиш, ако то не иска.

За това аз и започнах сексуален живот на 20-общо взето и тогав бях готова да родя.Е, не както е сега, но и да беше станало-какво толкова. И още преди да водим сексуален живот с приятеля ми бяхме говорили по темата. Преди около 2 години мненето му беше-това е твоето тяло и ти ще решиш. Аз ще те подкрепя. А днес казва-ами ще си го гледаме. Даже вчера ми дойде и вече с леко разочарование глеаме и 2-мата на това. Друг път скача и се радва, а сега като го питах дали се радва, той каза-вече не особено. Важно е когато имате връзка да обмените мнение и по този въпрос и да имате алтернативи ако се случи забременяване. Ние от жилището до работата сме г измислили

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Tака..така..май някои не четат..като неискаш дете ще се пазиш и няма да позволяваш да се стига до аборт, зашото това си е убииство..плода има сърдечна дейност в 5 седмица..а ти ще разбереш, че си бременна горе-долу по това време(аз разбрах в 7-мата)..в 9-та докторката гордо ми заяди, че бебето ми има сърдечна дейност, защото тогава вече се виждаше на ехографа..
    Напълно съм съгласна със sexita.. за съжаление майка ми след сестра ми има и тя един аборт и оттам нататък остава стерилна..ходене по мъките, операции и прочие.. ок не е искала 3-то дете, но защо тогава с баща ми не са се пазили достатъчно!?? Имало е момент, в който съм се замисляла..сега щях да имам брат или още една сестричка..но нямам..
    А относно това за увисналия задник и цици..по-голям абсурд не бях чела..и аз съм сега + няколко килца(не ми се мисли..и не ми е приятно), но се успокоявам с мисълта, че като си родя бебчето живот и здраве..ще бъда пак във форма(не е толкова трудно..гледам майки с деца на 2-3 годинки като глечки са)..и майките ни да не са били 40 кила с мокри дрехи като са били бременни с нас??? Това, че всеки има право на избор е повече от ясно..но човек трябва да се пази..неиска дете-пази се, защото как можеш да убиеш нещо, което ти си създал, което расте в теб, зависи от теб, носи твоята кръв???

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Tака..така..май някои не четат..като неискаш дете ще се пазиш и няма да позволяваш да се стига до аборт, зашото това си е убииство..плода има сърдечна дейност в 5 седмица..а ти ще разбереш, че си бременна горе-долу по това време(аз разбрах в 7-мата)..в 9-та докторката гордо ми заяди, че бебето ми има сърдечна дейност, защото тогава вече се виждаше на ехографа..
    Напълно съм съгласна със sexita.. за съжаление майка ми след сестра ми има и тя един аборт и оттам нататък остава стерилна..ходене по мъките, операции и прочие.. ок не е искала 3-то дете, но защо тогава с баща ми не са се пазили достатъчно!?? Имало е момент, в който съм се замисляла..сега щях да имам брат или още една сестричка..но нямам..
    А относно това за увисналия задник и цици..по-голям абсурд не бях чела..и аз съм сега + няколко килца(не ми се мисли..и не ми е приятно), но се успокоявам с мисълта, че като си родя бебчето живот и здраве..ще бъда пак във форма(не е толкова трудно..гледам майки с деца на 2-3 годинки като глечки са)..и майките ни да не са били 40 кила с мокри дрехи като са били бременни с нас??? Това, че всеки има право на избор е повече от ясно..но човек трябва да се пази..неиска дете-пази се, защото как можеш да убиеш нещо, което ти си създал, което расте в теб, зависи от теб, носи твоята кръв???
    Ти бременна ли си сега? Интересно ми е,разкажи Случайно или планирано?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си