- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аборт...
Аборта е просто следствие от безотговорност,лекомислен ст,в отделни случаи и от глупост...Но според мен,щом човек е способен да създаде живот трябва да си поема отговорностите !!!![]()
I az iskam da razbera poveche. Ako e vyzmojno pishi mi daje na LS za da mi razkajesh. Ako e bilo neochakvano i sluchaino zabremenqvane iskam da znam kak si se pochuvstvala. Dori da se pazim vinagi pak ima malka veroqtnost da stane neshto takova nezavisimo kak.Първоначално написано от sexita
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
По-скоро това...не препоръчвам да го гледате,но...![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zKNmTlSNaJk&feature=related[/youtube]
Абе защо не се спрете с глупостите от рода на това,че като си голям за секс,трябва да си голям и да знаеш как да се пазиш и т.н.Ами така е,да,но за пореден път казвам,че има вероятност винаги нещо да се обърка!!!!!!!!!Дори да се пазиш,пак може да стане гаф и никое предпазно средство(презервативи и таблетки и т.н.)не е на 100% сигурно. И ако се случи така без да очакваш и си в такава възраст,в която не си готова за дете,независимо дали физически,психически или материално,ами разбира се,че е по-добре да маправиш аборт и да убиеш този там ембрион (sexita ,приемам забележката ).Което аз не го възприемам като убийство на моето собствено дете и т.н.-това си е чист фанатизъм.
Всички ПИКЛИ и ДРИШЛЬОВЦИ тука се изказват така категорично против аборта, просто защото си мислят, че на тях никога няма да им се случи.
Точно това е заблудата. В момента в който ви се случи ще си обърнете мнението на 180 градуса.
Ще порастнете, ще прогледнете. Дотогава всичко са празни приказки на дечурлига.
Първоначално написано от Crag Hack
Мон шер, не бъди и ти категоричен, моля. Аз бих абортирала само и единствено, ако партньорът ми не желае дете. Зависи ли от мен - ще го родя, без значение, че съм на някакви си 19 години.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Може да има и изключения. Но в днешно време дори и жени на 24-26 години казват, че още им е рано да раждат, какво остава за 16-18 годишни момичета, каквито масово са тук.
Затова съм убеден, че 99% от пишещите тук ако забременеят ще помислят за аборт.
А иначе не мисля, че е геройство да родиш дете, без да има баща. Така лишаващ детето от един родител. По-добре да родиш когато имаш партньор за да може това дете да получи двойна доза любов и възпитание, а не само от теб.
За последното съм съгласна, аз не бих станала самотна майка, именно затова казах, че бих абортирала само и единствено, ако партньорът ми е категоричен, че не иска детето.Първоначално написано от Crag Hack
Но съм имала случай, в който съм се молела теста да е положителен. Глупаво е сигурно, но е факт.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ако и ти, и бащата искате да задържите бебето - не виждам какво общо има това с темата за аборта? Аборта се прилага само при НЕЖЕЛАНА бременност. Ако някоя от тук пишещите 16 годишна ученичка е ТВЪРДО убедена, че ще си задържи бебето при евентуална бременност - жива и здрава, няма защо да пише тук. Тук се коментира единствено правото на момичетата, които не са готови да бъдат майки, да прекратят бременността си.
Първоначално написано от Crag Hack
Зависи.. понякога и годините са проблем. Всички си мислят, че едно дете проваля живота, ако забременееш на 18-19, което са пълни глупости.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Зависи какво разбираш под "проваля". Разбира се - животът не свършва с детето, но става коренно различен. И ако тръгнеш да ми спориш за това - няма да има смисъл да коментирам повече изобщо.
Какво ти става бе, някъв супер кисел си! И заядлив. Не споря, просто хлапетата тук са твърде narrow-minded. апфПървоначално написано от Crag Hack
хубу, млъквам вече
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Е от къде пък реши заядлив... просто защитавам тезата, че нещата не са толкова прости.
Иначе ти си права, че много жени се страхуват прекалено много да родят. И е ясно, че от един момент нататък просто трябва да преодолееш страха си, защото иначе няма да родиш и до 40...
Но това е чак когато си готов - зрял човек, способен да се оправя, способен да има поне някакви приходи, със стабилен партньор на който да разчита... Според мен в общия случай говорим за възраст поне 22-23.
Но сама знаеш, че средната възраст в този форум е доооооооооооста по-ниска.
ТакаПървоначално написано от Crag Hack
ах, колко ги обичам такива като тееб.. да аз съм на 17 и се изказвам крайно против аборта сигурно от 13 годишна..и не си мисля, че няма да ми се случи, защото ми се случи и не направих аборт..
А колкото до това, че някои е еди каква си възраст не са готови за деца... е то никои не е напълно готов то не пита, а идва. Тези, които искат деца да не би да са на 100% сигурни и тн.. Парите един ден ги има на другия ги няма и те не са сигурно средство.. но както обичам да казвам.. разни хора, разли идеали..
awe ko siu goworim we az bqh na 17 tq na 14 i zabremenq ... are da ste na moe mqsto da wi widim kwo 6e praite ....... abort ili 6e go zapazite a ? A?A? ?AA? A? A? kajete we paziteli na jiwota hxah sme6nici 6e mi sa praite tuka ...... mn qsno 4e pyrwoto koeto ti minaa prez glawata e abort ...... 6tot pyrwo deto 6e me ebat posle 6e me ubiqt ...... roditelite i ami wtoro kak se gleda dete na takawa wyzrast ..... az ne stana li nad 25 godi6en NE ISKAM DECA !! ........ ai 6e ti .... "otnemane na jiwot" dano wi se slu4i i na was da wi se smeq togawa !
Като гледам смешника тука си тиПървоначално написано от naze
![]()
като неискаш деца на 17 години се пази бе умнико..не да ебеш и после ае кои от къде е..
децка му работа..и няма за кво да си се смееш, защото съм достатъчно умна, за да не се налага да рискувам здравето си и после цял живот да си мисля за това, че съм убила детето си.. Айде сега кой е смешния??? Ние които защитаваме правото на човешкия живот или ти големия ебач???
![]()
![]()
А ако ти искаш, а той не? Да не навлизам в друга тема, ама нали ти беше господар само в леглото или греша?Първоначално написано от Felis_Dirus
Доколкото разбрах бремеността ти не е планирана. Защо тогава ТИ не си се пазила? Искала ли си дете, така се е случило или не си знаела какво да правиш. Едва ли на 17 целта в живота ти е била да имаш дете? не критикувай другите, че не се пазят, слд като ти самата не си се пазила и има доказателства за това.Първоначално написано от Angel_Girl
Яхнала метлата много ти отива!!!!
Как не могат плоските ви главички да проумеят,че колкото и да се пазиш,ПАК ИМА ШАНС ДА СЕ СЛУЧИ !!!!!!
Аз лично не го пожелавам на никого,както naze,но съм съгласна,че на тази възраст това е наистина правилният избор.
И така информираните каки (защото всеки нарича другите 'деца',а май не се знае много много кой на колко е и с къв акъл е) ; та представете си следната ситуация: Правиш секс/любов с приятеля си,имаш си някаква представа за живота си поне в близко бъдеще,ползваш въможно най-сигурният начин-презерватив.Оказва се,обаче че той се е скъсал/спукал/изхлузил/пропуска и т.н. гаф.Понеже си отговорна и знаеш ВСИЧКО за сексуалната култура на теория(защото всеки трябва да изчете дебелиоте книги ,преди да прави секс,както каза някой) ;та отиваш по най-бързия начин и си купуваш хапчета за спешна конрацепция,защото не ти се иска да си бременна (целият случай се отнася за хора,които не искат деца все още нали).Пиеш хапчетата след внимателно неколкократно прочитане на упътването,цялата налична информация в нет-а и си спокойна.Обаче...закъснява ти и ти решаваш да си направиш тест- положителен.Разбира се,както на презервативите и хапчетата за спешна контрацепция,така и на теста пише,че е 99% сигурен.Този един липсващ процент те води на гинеколог,но и там се потвърждава бременността.И какво решават отраканите какички ми е много интересно?
Да речем,че обичаш настоящето си гадже,с което сте от години,но все пак си на 16,17,18 и колкото и да се обичате не може да знаеш дали ако си го родите и се ожените сега ,един ден няма да се питаш-дали не избързах,дали е бил 'той' за мен,дали щяхме да сме заедно ако не беше тази непланирана бременност.
Или друга ситуация-ок,ти си много отговорна и зряла за годините си,религиозна,набожна и състрадателна и си искаш своето дете-няма да го убиваш.И какво-и таткото е много .... като теб и решавате ще го задържите и ще се вземете.Обаче се случва да пометнеш и тогава????Оставаш ли с него?Пак губиш детето,но вече не е същото...Тъкмо си си избрала един начин на живот и всичко се срутва...А много жени губят децата си до 3 месец.
sex_igra4ka, аз съм от каките, ама не и от критикуващите. При подобни ситуации абортът е наложителен. По-добре с 1 аборт на 17, отколкото баба на 35!
АМи искам да ви кажа,че щом някой е съгласен на 17 да не прекъсне бременността си,аз съм на 21 и пак бих я прекъснала ,защото искам детето ми да се роди в по-различна обстановка от тази на нежеланата случайна неочаквана бременност.
И клипчетата с части на ембриони са тъжни,признавам,но кой е казал,че тези аборти (особено на големите бебета) не са направени,защото примерно...абе хайде да не изброявам,но има мноооого случаи,в които е препоръчително да се прекъсне,дори и напреднала бременност-опастност за майката,признаци на малформации в плода и т.н.
И клипчетата за изоставени деца с или без увреждания са тъжни,нали?!?!?!?
Аз бях почти сигурна, че съм бременна..и да исках си го както и приятеля ми..за това не сме се и пазили.. За това мога да критикувам, защото при мен не е грешка.. и по-добре баба на 35 год. отколкото цял живот да мисля за детето, което не съм родила и на всичкото отгоре да подлагам на риск здравето си..Първоначално написано от krem4et0
P.S. На теб пък по ти отива sex_igra4ka..:P
Angel_Girl, zna4i ne ste se pazili, za6toto ste si iskali beb4e, taka li? Ti si na 17, zna4i o6te ne si zavur6ila, koi 6te ti pomaga, a priqtelqt ti na kolko godini e?
Interesno mi e prosto, 6et se radvam da mi otgovori6.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."