.
Затворена тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 351

Тема: Аборт...

Повече от фен
    Еми та затова на теб ти пише 'Яхнала метлата...'-щото ти отива и на мен ми пише секс играчка-щото ми отива.

И ми омръзна да повтарям ,бе,умни хора!!!! И презервативите не са 100% сигурни и няма такива правила в света ,че видите ли тези ,дето искат много да забременеят не могат,пък тези,дето за малко та нещо някво гафче станало ....,не ставало така лесно ,ами не става лесено,но понякога е възможно да стане случайно,дори да си се пазил.Приемете,че има на този свят и такива неща и не всичко зависи от самия човек.Колкото по-рано го проумеете,толкова по-добре!
    [img] [/img]

Angel Girl - не разбрах - ти млада майка ли си? Или просто си "помислила" че си бременна и "не си се изплашила". Щото това са баламурщини. Като узнаеш наистина, че си бременна ще се почувстваш различно.

Повече от фен
    Ееее,ти пък! Аз доколкото разбирам си е бременна,ама в кой месец си всъщност, Angel_Girl ?
    [img] [/img]

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Angel_Girl, zna4i ne ste se pazili, za6toto ste si iskali beb4e, taka li? Ti si na 17, zna4i o6te ne si zavur6ila, koi 6te ti pomaga, a priqtelqt ti na kolko godini e?
    Interesno mi e prosto, 6et se radvam da mi otgovori6.
    Приятеля ми е на 24 години почти и изкарва достатъчно пари, за да не ни лисва нищо на мен и детето ни, за да мога да завържа и да следвам
    Crag Hack и sex_igra4ka, БРЕМЕННА съм за не разбралите в края на 5-ия месец :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Аз бях почти сигурна, че съм бременна..и да исках си го както и приятеля ми..за това не сме се и пазили.. За това мога да критикувам, защото при мен не е грешка.. и по-добре баба на 35 год. отколкото цял живот да мисля за детето, което не съм родила и на всичкото отгоре да подлагам на риск здравето си..

P.S. На теб пък по ти отива sex_igra4ka.. :P
    Вие хубаво сте го искали ама ваще питали ли сте ги дали искат освен вас да гледат и детето ви? Не те познавам но не мога да повярвам че на 17 имаш доходна,сигурна работа и собствено жилище.

Edit: Не бях видяла последния ти пост. Приятеля ти има пари а ти? Все пак той всеки момент може да се откаже и от теб и от детето и после? Майка ми винаги ми е казвала да мисля за деца едва след като съм сигурна че САМА мога да ги гледам...

(Нямам нищо против теб и ти пожелавам всичко най-хубаво и бебенцето да се роди здраво просто не мисля че си модел за подръжание )

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз бях почти сигурна, че съм бременна..и да исках си го както и приятеля ми..за това не сме се и пазили.. За това мога да критикувам, защото при мен не е грешка.. и по-добре баба на 35 год. отколкото цял живот да мисля за детето, което не съм родила и на всичкото отгоре да подлагам на риск здравето си..

Вие хубаво сте го искали ама ваще питали ли сте ги дали искат освен вас да гледат и детето ви? Не те познавам но не мога да повярвам че на 17 имаш доходна,сигурна работа и собствено жилище.
    Първо няма нашите да ми гледат детето, а аз и татко му.. Второ до преди 1 месец работех и съм в болнични..Трето както вече споменах приятеля ми изкарва достатъчно пари и си има собствено жилище..

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Може да има и изключения. Но в днешно време дори и жени на 24-26 години казват, че още им е рано да раждат, какво остава за 16-18 годишни момичета, каквито масово са тук.

Затова съм убеден, че 99% от пишещите тук ако забременеят ще помислят за аборт.

А иначе не мисля, че е геройство да родиш дете, без да има баща. Така лишаващ детето от един родител. По-добре да родиш когато имаш партньор за да може това дете да получи двойна доза любов и възпитание, а не само от теб.
    Геройство ли е да оставиш момиче с дете на ръце???
    Crag Hack...мога 100% да съм категорична,че този 1 % съм аз

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Може да има и изключения. Но в днешно време дори и жени на 24-26 години казват, че още им е рано да раждат, какво остава за 16-18 годишни момичета, каквито масово са тук.

Затова съм убеден, че 99% от пишещите тук ако забременеят ще помислят за аборт.

А иначе не мисля, че е геройство да родиш дете, без да има баща. Така лишаващ детето от един родител. По-добре да родиш когато имаш партньор за да може това дете да получи двойна доза любов и възпитание, а не само от теб.
    Мила, да ти кажа честно за някои типове е геройство, нали няма да гледат ревящи деца и да сменят памперси.. не се очудвай в днешно време `секви ги има...
    А за нормалните хора разбира се, че няма да е геройство..ама а де от къде толкова акъл за някои??

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Еми та затова на теб ти пише 'Яхнала метлата...'-щото ти отива и на мен ми пише секс играчка-щото ми отива.

И ми омръзна да повтарям ,бе,умни хора!!!! И презервативите не са 100% сигурни и няма такива правила в света ,че видите ли тези ,дето искат много да забременеят не могат,пък тези,дето за малко та нещо някво гафче станало ....,не ставало така лесно ,ами не става лесено,но понякога е възможно да стане случайно,дори да си се пазил.Приемете,че има на този свят и такива неща и не всичко зависи от самия човек.Колкото по-рано го проумеете,толкова по-добре!
    Умник...ДА...случва се...това може би значи,че трябва да пораснеш и да си понесеш вината...ако изобщо я смяташ за такава,ако спиш с момичето само за секса...сигурно няма да я искаш за в бъдеще...защо тогава спиш със всяка???Защото нямаш акъл...!!!
    Дано ти дойде в такъв момент

Тук говорим за правото на ЖЕНАТА ДА АБОРТИРА. Това е решение само на жената. Мъжът изобщо не е фактор при това нейно решение. Така че ако момичето поиска да абортира - тя трябва да има това право.

Приятеля ми е на 24 години почти и изкарва достатъчно пари, за да не ни лисва нищо на мен и детето ни, за да мога да завържа и да следвам
    Жива и здрава. Това че съм ЗА правото на жената да направи аборт, не значи че съм ПРОТИВ раждането. Моля да не се бърка. Но не е честно да се даваш себе си за пример поради милиони причини. Примерно ти имаш сигурността, друг я няма. Ти може да си готова за майчинство, другите момичета може да не са готови. Това че ти го искаш, не значи, че другите трябва също да го искат. Това е.

Град
    Яхнала метлата..
    Ох, драги ми приятели аз ще ви оставям, че ще готвя на мъжо и на сестра ми (тати няма да се прибира, че е много работен и ще спи на работата) трябва да се грижа за семейството и да свиквам като бъдеща майка Айде и не се карайте много ще ви почета ако не тая вечер утре сутрин... Цунки на sexita

Тук говорим за правото на ЖЕНАТА ДА АБОРТИРА. Това е решение само на жената. Мъжът изобщо не е фактор при това нейно решение. Така че ако момичето поиска да абортира - тя трябва да има това право.

Значи..гледай ся...примерно казано
    Ти не ми харесваш,дразниш ме и не желая да те срещам из форума...и...какво правим.
    Да те убия ли??? Защото на мен така ми е изгодно Щото трябва да имам право на избор...
    И след като го искам,аз трябва да имам това право

Ох, драги ми приятели аз ще ви оставям, че ще готвя на мъжо и на сестра ми (тати няма да се прибира, че е много работен и ще спи на работата) трябва да се грижа за семейството и да свиквам като бъдеща майка Айде и не се карайте много ще ви почета ако не тая вечер утре сутрин... Цунки на sexita
    мерси
    Между другото...Crag Hack...тя е на 17...дори не е завършила...за каква сигурност говориш??? Просто така е решила...просто е била разумна,за което няма да съжалява...
    В началото се е страхувала как да го сервира на татко и и на майката на гаджето и,но това не значи,че нещата не са се оправили днес..нали

Град
    Яхнала метлата..
    sexita, проблема беше как да го сервирам на баща ми не на тяхните (ама нищо не си ме разбрала) Ох, айде отивам да готвя, че...ще умрем от глад.. :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако пак беше със същия човек, но нямаше пари, едва ли щеше да се решиш на 17 да забременееш. И аз искам дете, ама приятелят ми има въздух в джобовете си, а аз имам някой скътан лев, ама до никъде няма да стигне.........
    С пари и без пари нещата са маалко по-сложни. И все пак аз бих желала повече да познавам човека до себе си, преди да имаме деца. Въпреки, че сме заедно над 3 години и половина, не сме живяли заедно и мисля, че настъпи ли този момент, нещата ще се променят....Общо взето го виждам-до половин година да заживеем заедно, след още година да се оженим и след още около годинка-бебче. Тогава ще съм на 26 някъде(ако стане по план). Мисля, че перфектна възраст за 1 жена да стане майка, при все, че е висшистка.
    Аз на 17 секс не бях правила, а за деца даже не си бях и помисляла....
    Дано не съжаляваш. не за бебо, а за прибързаното решение. Като гледам подписа ти, не сте били кой знае колко време заедно, преди да забременееш.

Ти не ми харесваш,дразниш ме и не желая да те срещам из форума...и...какво правим.
    Да те убия ли??? Защото на мен така ми е изгодно Щото трябва да имам право на избор...
    Прочети някъде определението за демокрация и тогава коментирай.

Всеки има право да живее както си поиска, стига да не пречи на останалите да живеят така, както си поискат. Абортът на другите момичета по никакъв начин не е твоя работа. Следователно те имат право да го направят.

Продължаваш да доказваш, че изобщо не можеш да следиш разговора

Между другото...Crag Hack...тя е на 17...дори не е завършила...за каква сигурност говориш???
    Ето за тази сигурност говорим:

Трето както вече споменах приятеля ми изкарва достатъчно пари и си има собствено жилище..

Ти си отчайващо тъпо дете, сериозно. Прочети някъде определението за демокрация и тогава коментирай.

Всеки има право да живее както си поиска, стига да не пречи на останалите да живеят така, както си поискат. Абортът на другите момичета по никакъв начин не е твоя работа. Следователно те имат право да го направят.

Ааа...вече сме на обиди...дадох пример,но вече го потвържваваш...
    На колко години си?

Умник...ДА...случва се...това може би значи,че трябва да пораснеш и да си понесеш вината...ако изобщо я смяташ за такава,ако спиш с момичето само за секса...сигурно няма да я искаш за в бъдеще...защо тогава спиш със всяка???Защото нямаш акъл...!!!
    Дано ти дойде в такъв момент

Значи аз съм момиче и си падам по момчета.И не разбирам какво общо има това,че аз казвам,че независимо от предпазването,е възможно да забременееш с това,че ти ме обиждаш на вина и че спя с някого само за секса и че спя с всеки????????????Нещо се пообърка ми се струва.

Сори...не знаех,че си момиче...
    Мнението ми е за мъжкия пол...за теб остава да си отваряш очите и ушите и да си затваряш краката пред несериозници

Повече от фен
    Мнението ми е за мъжкия пол...за теб остава да си отваряш очите и ушите и да си затваряш краката пред несериозници
    Ама не знам защо си мислиш,че си над другите и даваш съвети,оценки... Дали ще си затварям краката или ще си ги отварям и пред кого...не го ли решавам аз и аз съм 'за' аборта точно толкова,колкото ти си против.
    [img] [/img]

Ама не знам защо си мислиш,че си над другите и даваш съвети,оценки... Дали ще си затварям краката или ще си ги отварям и пред кого...не го ли решавам аз и аз съм 'за' аборта точно толкова,колкото ти си против.
    Еми хубаво...защо аз да ти го набивам в главата,ти сама ше разбереш...
    А аз какво си мисля си е моя работа и щом давам,значи има за какво...ако щеш ги приемай...човек се учи от собствените си грешки...дано да не са ти фатални

Абе...деца...

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Edit: Не бях видяла последния ти пост. Приятеля ти има пари а ти? Все пак той всеки момент може да се откаже и от теб и от детето и после? Майка ми винаги ми е казвала да мисля за деца едва след като съм сигурна че САМА мога да ги гледам...

(Нямам нищо против теб и ти пожелавам всичко най-хубаво и бебенцето да се роди здраво просто не мисля че си модел за подръжание )
    Така значиии.. пази те се-няма бременност-няма аборт.. не се пазите (забременяваш)-носиш си последствията (защото детето не ти е виновно)-иии пак няма аборт... МНОГО ПРОСТО!!.. JUST LOOK!!..

А приятеля ми ако ме остави толкова по-зле за него...няма да умра и без него ще си гледам детето.. както споменах имам работа и евентуално ако се стигне до там(което е 0,01% възможно) баща ми няма никога да ме остави сама..поне докато си стъпя на краката.. Ти и на 30 год. пак може да не изкарваш повече от мъжа ти(по-малко, от колкото са ти необходими за отглеждането на едно дете) и да те остави с дете и да ти трябва помоща на родителите ти...

Повече от фен
    А аз какво си мисля си е моя работа и щом давам,значи има за какво...ако щеш ги приемай...човек се учи от собствените си грешки...дано да не са ти фатални

Абе...деца...
    Ама кое да ми набиваш в главата и кое да е фатално-това,че мнението ми е 'за' аборта ли?Все пак нали за това се изказваме.Не те разбирам явно-дай по-конкретно,не само с тон,който слага другите в графа 'по-долу'.И стига с това 'деца',казах,че съм на 21-не е толкова дете ,не мислиш ли?
    [img] [/img]

Абе...деца...
    Ама кое да ми набиваш в главата и кое да е фатално-това,че мнението ми е 'за' аборта ли?Все пак нали за това се изказваме.Не те разбирам явно-дай по-конкретно,не само с тон,който слага другите в графа 'по-долу'.И стига с това 'деца',казах,че съм на 21-не е толкова дете ,не мислиш ли?
    Детско е мисленето ти...казах
    Съжалявам,че си на 21 и още не си започнала да мислиш поне малко разумно...всеки си прави животът както си иска..живей си както прецениш,но не прави грешки за сметка на другите...това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си