- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аборт...
Еми та затова на теб ти пише 'Яхнала метлата...'-щото ти отива и на мен ми пише секс играчка-щото ми отива.
И ми омръзна да повтарям ,бе,умни хора!!!! И презервативите не са 100% сигурни и няма такива правила в света ,че видите ли тези ,дето искат много да забременеят не могат,пък тези,дето за малко та нещо някво гафче станало ....,не ставало така лесно ,ами не става лесено,но понякога е възможно да стане случайно,дори да си се пазил.Приемете,че има на този свят и такива неща и не всичко зависи от самия човек.Колкото по-рано го проумеете,толкова по-добре!
Angel Girl - не разбрах - ти млада майка ли си? Или просто си "помислила" че си бременна и "не си се изплашила". Щото това са баламурщини. Като узнаеш наистина, че си бременна ще се почувстваш различно.
Вие хубаво сте го искали ама ваще питали ли сте ги дали искат освен вас да гледат и детето ви? Не те познавам но не мога да повярвам че на 17 имаш доходна,сигурна работа и собствено жилище.Първоначално написано от Angel_Girl
Edit: Не бях видяла последния ти пост. Приятеля ти има пари а ти? Все пак той всеки момент може да се откаже и от теб и от детето и после? Майка ми винаги ми е казвала да мисля за деца едва след като съм сигурна че САМА мога да ги гледам...
(Нямам нищо против теб и ти пожелавам всичко най-хубаво и бебенцето да се роди здраво просто не мисля че си модел за подръжание)
Геройство ли е да оставиш момиче с дете на ръце???Първоначално написано от Crag Hack
Crag Hack...мога 100% да съм категорична,че този 1 % съм аз![]()
Умник...ДА...случва се...това може би значи,че трябва да пораснеш и да си понесеш вината...ако изобщо я смяташ за такава,ако спиш с момичето само за секса...сигурно няма да я искаш за в бъдеще...защо тогава спиш със всяка???Защото нямаш акъл...!!!Първоначално написано от sex_igra4ka
Дано ти дойде в такъв момент![]()
Тук говорим за правото на ЖЕНАТА ДА АБОРТИРА. Това е решение само на жената. Мъжът изобщо не е фактор при това нейно решение. Така че ако момичето поиска да абортира - тя трябва да има това право.Първоначално написано от sexita
Жива и здрава. Това че съм ЗА правото на жената да направи аборт, не значи че съм ПРОТИВ раждането. Моля да не се бърка. Но не е честно да се даваш себе си за пример поради милиони причини. Примерно ти имаш сигурността, друг я няма. Ти може да си готова за майчинство, другите момичета може да не са готови. Това че ти го искаш, не значи, че другите трябва също да го искат. Това е.Първоначално написано от Angel_Girl
Първоначално написано от Crag Hack
Значи..гледай ся...примерно казано
Ти не ми харесваш,дразниш ме и не желая да те срещам из форума...и...какво правим.
Да те убия ли??? Защото на мен така ми е изгодноЩото трябва да имам право на избор...
И след като го искам,аз трябва да имам това право![]()
мерсиПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Между другото...Crag Hack...тя е на 17...дори не е завършила...за каква сигурност говориш??? Просто така е решила...просто е била разумна,за което няма да съжалява...
В началото се е страхувала как да го сервира на татко и и на майката на гаджето и,но това не значи,че нещата не са се оправили днес..нали![]()
Ако пак беше със същия човек, но нямаше пари, едва ли щеше да се решиш на 17 да забременееш. И аз искам дете, ама приятелят ми има въздух в джобовете си, а аз имам някой скътан лев, ама до никъде няма да стигне.........
С пари и без пари нещата са маалко по-сложни. И все пак аз бих желала повече да познавам човека до себе си, преди да имаме деца. Въпреки, че сме заедно над 3 години и половина, не сме живяли заедно и мисля, че настъпи ли този момент, нещата ще се променят....Общо взето го виждам-до половин година да заживеем заедно, след още година да се оженим и след още около годинка-бебче. Тогава ще съм на 26 някъде(ако стане по план). Мисля, че перфектна възраст за 1 жена да стане майка, при все, че е висшистка.
Аз на 17 секс не бях правила, а за деца даже не си бях и помисляла....
Дано не съжаляваш. не за бебо, а за прибързаното решение. Като гледам подписа ти, не сте били кой знае колко време заедно, преди да забременееш.
Прочети някъде определението за демокрация и тогава коментирай.Първоначално написано от sexita
Всеки има право да живее както си поиска, стига да не пречи на останалите да живеят така, както си поискат. Абортът на другите момичета по никакъв начин не е твоя работа. Следователно те имат право да го направят.
Продължаваш да доказваш, че изобщо не можеш да следиш разговора
Ето за тази сигурност говорим:Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от Angel_Girl
Първоначално написано от Crag Hack
Ааа...вече сме на обиди...дадох пример,но вече го потвържваваш...
На колко години си?
Първоначално написано от sex_igra4ka
Сори...не знаех,че си момиче...
Мнението ми е за мъжкия пол...за теб остава да си отваряш очите и ушите и да си затваряш краката пред несериозници
Еми хубаво...защо аз да ти го набивам в главата,ти сама ше разбереш...Първоначално написано от sex_igra4ka
А аз какво си мисля си е моя работа и щом давам,значи има за какво...ако щеш ги приемай...човек се учи от собствените си грешки...дано да не са ти фатални
Абе...деца...
Първоначално написано от slun4ice
Така значиии.. пази те се-няма бременност-няма аборт.. не се пазите (забременяваш)-носиш си последствията (защото детето не ти е виновно)-иии пак няма аборт... МНОГО ПРОСТО!!.. JUST LOOK!!..
А приятеля ми ако ме остави толкова по-зле за него...няма да умра и без него ще си гледам детето.. както споменах имам работа и евентуално ако се стигне до там(което е 0,01% възможно) баща ми няма никога да ме остави сама..поне докато си стъпя на краката.. Ти и на 30 год. пак може да не изкарваш повече от мъжа ти(по-малко, от колкото са ти необходими за отглеждането на едно дете) и да те остави с дете и да ти трябва помоща на родителите ти...![]()
Ама кое да ми набиваш в главата и кое да е фатално-това,че мнението ми е 'за' аборта ли?Все пак нали за това се изказваме.Не те разбирам явно-дай по-конкретно,не само с тон,който слага другите в графа 'по-долу'.И стига с това 'деца',казах,че съм на 21-не е толкова дете ,не мислиш ли?Първоначално написано от sexita
Детско е мисленето ти...казахПървоначално написано от sex_igra4ka
Съжалявам,че си на 21 и още не си започнала да мислиш поне малко разумно...всеки си прави животът както си иска..живей си както прецениш,но не прави грешки за сметка на другите...това е