.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ви ЧалгаТюб

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

60 69,77%
  • Да

26 30,23%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: Чалга

Чалга

За тези, които обичат не само чалгата, но и Балканската музика пускам тази нова тема. Предлагам на вашето внимание едно сайтче - http://www.chalgatube.com. Надявам се да ви хареса. Прилича на YouTube, само че музиката е разделена на категории - чалга, циганска, ретро, турско, гръцко, сръбско. Готиното е, че може да слушате и онлайн радиа като Сигнал +, Веселина, Ултра. Освен това може да се гледа онлайн и Планета, Фен и Балканика. Сайтчето си заслужава поне според мен, така че приятно гледане

Град
    Някъда там в небосклона...
    Блях, чалга Не... просто не харесвам чалга... сори

Град
    Почакай есенните листа...
    ще пропусна...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от toto_cb_fan4e
    лъжеш

Град
    EastPerih (Исперих)
    чалга?!?!?!Уат Дъ Фак кви чалги ви гонят ве.тва е най-отвратителната музика

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    Някъда там в небосклона...
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от toto_cb_fan4e
    лъжеш
    ?!WTF!!!

Град
    Планета Агеноб
    Чалга!?!?!? НЕ!!!Тая ''музика'' не 'аресвам...ъ-ъ-ъ!
    Всичко е възможно освен да преминеш със ски през въртяща врата!

пртоив 4алгата съм

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Supeeerrr

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Supeeerrr
    haha

kazvala sum go predi i pak 6te go kaja...4algata q haresva masata, za6toto e lesno smilaema...v takuv smis 4e tekstovete sa lesno razbiraemi..nqma usobeno golqm smisul v "..i se sbii zaredi mene. vsi4ko jivo da ni psuva. ot celuvkite ni bqsno da revnuva..." taka 4e sum tvurdo anti 4alga..

Град
    Почакай есенните листа...
    Аз пък съм нито "против",нито "за"!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    kazvala sum go predi i pak 6te go kaja...4algata q haresva masata, za6toto e lesno smilaema...v takuv smis 4e tekstovete sa lesno razbiraemi..nqma usobeno golqm smisul v "..i se sbii zaredi mene. vsi4ko jivo da ni psuva. ot celuvkite ni bqsno da revnuva..." taka 4e sum tvurdo anti 4alga..
    Ти кво искаш да кажеш.. че си няква мноо умна ли пхах Не е вярно че всички текстове на чалгата са лесно разбираеми, та то някои дори нямат никакъв смисъл, как да ги сванеш...е за тва тряя си много умен

ne se pravq na mn umna, prosto kazvam, 4e nqma koi znae kakuv smisul v pesnite, a az v muzikata gledam i smisula

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Слушам чалга. Повечето от тези, които казват, че не слушат се правят на интересни. Относно текстовете ще си замълча за умните и тъпите.

Винаги ми е било интересно да разбера какво значи умен текст ?

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Слушам чалга. Повечето от тези, които казват, че не слушат се правят на интересни. Относно текстовете ще си замълча за умните и тъпите.

иска ти се тези които казват,че не слушат да слушат,ама не.ако някой ми каже че се прая че не слушам чалга ша му чупя десния преден мъдрец

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Mitio_man
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi

иска ти се тези които казват,че не слушат да слушат,ама не.ако някой ми каже че се прая че не слушам чалга ша му чупя десния преден мъдрец
    Като ходиш някъде на купон или пък на кръчма, никога не слушаш чалга, така ли ? Не ми се иска, но в 99% от случайте е така, повечето слушат чалга. За мъдреца предполагам е бъзик ...

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

^ На кръчма няма как да ти пуснат метъл, рок или денс ... за това е допустимо .. като не искаш чалга на кръчми отиди на бирарии. За купона, зависи с какви се сабереш и пак има изход ... просто не ходи на сбирщината на чалгаджии. Аз по купони, където се слуша чалга НЕ ходя и не се сабирам с такива хора.

п.п. Слушането на чалга, те превръща в *ибан идиот. Има такъв .гиф някъде из нета ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    Аз съм извънземно не слушам чалга,за да я разбирам, а просто се забавлявам! Предстааш ли си??

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    ^ На кръчма няма как да ти пуснат метъл, рок или денс ... за това е допустимо .. като не искаш чалга на кръчми отиди на бирарии. За купона, зависи с какви се сабереш и пак има изход ... просто не ходи на сбирщината на чалгаджии. Аз по купони, където се слуша чалга НЕ ходя и не се сабирам с такива хора.

п.п. Слушането на чалга, те превръща в *ибан идиот. Има такъв .гиф някъде из нета ...
    Ахм начи не ходиш никога на купони?

^Селяндур, т'ва че във вашето село има само чалга купони не значи, че в нашето село е така.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    ^Селяндур, т'ва че във вашето село има само чалга купони не значи, че в нашето село е така.
    Точно във вашето село е най-опасно

Ей, хора, пуснах темичката не да стане както обикновено- заплахи, спорове и обиди от типа: ти си селяндур щото слушаш чалга или пък ти си див метъл И все пак нека да изразя своето мнение.
    1.Първо може би темата беше по-добре да се казва "Балканска музика" . Просто много мразя споровете относно за или против чалгата. Аз не съм фен на чалгата като цяло, а по скоро на Балканската музика. Освен това е малко пресилено да кажа, че слушам само такава музика. Има си супер парчета и в други различни стилове и много от вас ги слушат и им харесват въпреки че се различават от музиката, която типично слушат!
    2. Предлагам да пускаме повече инфо за самата музика, а НЕ ЗА или ПРОТИВ ЧАЛГАТА. Ако някой иска да спори за това да си пусне темичка и спокойно да се водят такива спорове.

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT

подкрепям напълно

Град
    Маями,България
    Писнала ми е вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си