За тези, които обичат не само чалгата, но и Балканската музика пускам тази нова тема. Предлагам на вашето внимание едно сайтче - http://www.chalgatube.com. Надявам се да ви хареса. Прилича на YouTube, само че музиката е разделена на категории - чалга, циганска, ретро, турско, гръцко, сръбско. Готиното е, че може да слушате и онлайн радиа като Сигнал +, Веселина, Ултра. Освен това може да се гледа онлайн и Планета, Фен и Балканика. Сайтчето си заслужава поне според мен, така че приятно гледане![]()
Блях, чалгаНе... просто не харесвам чалга... сори
![]()
лъжешПървоначално написано от toto_cb_fan4e
чалга?!?!?!Уат Дъ Фак кви чалги ви гонят ве.тва е най-отвратителната музика
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
?!WTF!!!Първоначално написано от Psychopath*
Чалга!?!?!?НЕ!!!Тая ''музика'' не 'аресвам...ъ-ъ-ъ!
Всичко е възможно освен да преминеш със ски през въртяща врата!
kazvala sum go predi i pak 6te go kaja...4algata q haresva masata, za6toto e lesno smilaema...v takuv smis 4e tekstovete sa lesno razbiraemi..nqma usobeno golqm smisul v "..i se sbii zaredi mene. vsi4ko jivo da ni psuva. ot celuvkite ni bqsno da revnuva..." taka 4e sum tvurdo anti 4alga..
Аз пък съм нито "против",нито "за"!!!![]()
Ти кво искаш да кажеш.. че си няква мноо умна ли пхахПървоначално написано от Ivs Jonas
Не е вярно че всички текстове на чалгата са лесно разбираеми, та то някои дори нямат никакъв смисъл, как да ги сванеш...е за тва тряя си много умен
![]()
ne se pravq na mn umna, prosto kazvam, 4e nqma koi znae kakuv smisul v pesnite, a az v muzikata gledam i smisula
Слушам чалга. Повечето от тези, които казват, че не слушат се правят на интересни. Относно текстовете ще си замълча за умните и тъпите.
Винаги ми е било интересно да разбера какво значи умен текст ?
иска ти се тези които казват,че не слушат да слушат,ама не.ако някой ми каже че се прая че не слушам чалга ша му чупя десния преден мъдрецПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Като ходиш някъде на купон или пък на кръчма, никога не слушаш чалга, така ли ? Не ми се иска, но в 99% от случайте е така, повечето слушат чалга. За мъдреца предполагам е бъзик ...Първоначално написано от Mitio_man
^ На кръчма няма как да ти пуснат метъл, рок или денс ... за това е допустимо .. като не искаш чалга на кръчми отиди на бирарии. За купона, зависи с какви се сабереш и пак има изход ... просто не ходи на сбирщината на чалгаджии. Аз по купони, където се слуша чалга НЕ ходя и не се сабирам с такива хора.
п.п. Слушането на чалга, те превръща в *ибан идиот. Има такъв .гиф някъде из нета ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Аз съм извънземно не слушам чалга,за да я разбирам, а просто се забавлявам! Предстааш ли си??Първоначално написано от Ivs Jonas
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ахм начи не ходиш никога на купони?Първоначално написано от HenykucT
![]()
^Селяндур, т'ва че във вашето село има само чалга купони не значи, че в нашето село е така.
Точно във вашето село е най-опасноПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Ей, хора, пуснах темичката не да стане както обикновено- заплахи, спорове и обиди от типа: ти си селяндур щото слушаш чалга или пък ти си див метълИ все пак нека да изразя своето мнение.
1.Първо може би темата беше по-добре да се казва "Балканска музика" . Просто много мразя споровете относно за или против чалгата. Аз не съм фен на чалгата като цяло, а по скоро на Балканската музика. Освен това е малко пресилено да кажа, че слушам само такава музика. Има си супер парчета и в други различни стилове и много от вас ги слушат и им харесват въпреки че се различават от музиката, която типично слушат!
2. Предлагам да пускаме повече инфо за самата музика, а НЕ ЗА или ПРОТИВ ЧАЛГАТА. Ако някой иска да спори за това да си пусне темичка и спокойно да се водят такива спорове.
подкрепям напълноПървоначално написано от HenykucT