az puk sum fenka na Divana, istinski talant i vpe4etlqva6ta viziq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
умен текст значи да има смисъл в него ( а не като на планета и ъпсурт) , но най-важното (защото реално погледнато има и някои прилични текстове на чалга изпалнители) е че НЕ МОЖЕ 99.9% от песните по планета ДА СА ЗА ЛЮБОВ, СЕКС и ПИЯЧКА - НЕ МОЖЕ. Нормално е за любов да са 30-40-50%, но ако са повече начи нещо не е наред!Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Първоначално написано от *Звездичка
![]()
![]()
Не казвам, че никога през живота си не съм и няма да слушам поп-фолк, то е неизбежно, но ме дразни курвенското поведние, еднквата визия и устните тип фурнаджийска лопата на повечето певици.А между другото, "чалга" е турски музикален инструмент а "чалгар", "чалгаджия" е човека който свири на него.. по късно "чалгата" се превръща в сватбарска музика, защото на сватбите се е свирело предимно на въпросните инструменти.Аз си мисля, че стила на българските певички доближава малко по-различни измерения, но не държа да коментирам какви точно![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
без чалгаааааа мразя чалга не слушай чалга ше умреш!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смешен сиПървоначално написано от plamba95
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
4algiqta ne q ponasqm.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аз съм против...![]()
Davaiiii Divana ti siii!!!![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Чалгата съква якооооо![]()
Не се понася
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Обаче забележете как всички метъли/рок и по-хард ориентирани фенове си спамят в темата за чалгата, а като чалгари започнат да им пишат в темите и да ги флуудят със също толкова отнесени коментари като тея тук, пискат, че темите биват "осирани".
You receive what you give..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ftwПървоначално написано от toto_cb_fan4e
![]()
Разликата е в мисленето.. мене ми е през "Х*я" кои какво ще каже... докато те явно се впрягат здраватаПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
+1Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Въпреки че понякога си случва да съм пийнала но в границите на нормалното.Тогава Чалга до дупка ...Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
Емии има ли алкохол изпростяването е на макс.. каквото и да си говорим малко ще ми е трудно да се напия на нещо смислено...Та за това веднъж - два пъти в годината чалгата е на почит
![]()
ne slu6am 4algahi4 ne mi dopada
![]()
Ест, че "не". Мисля, че вече е банална и ще отшуми скоро.
Oh my god another chalga thread.
Е как ке умре , като само я комерсиализирате , правете се ,че я няма....
Какво имаш предвид с thread?Първоначално написано от Skullbreaker
Слушам чалга да .
п.п Само да се видите отстрани .. Уж много я мразите , пък ще се избиете на тая тема ..
Чак и Ъпсурд намесихте ..![]()
Заради чалга въобще не бих се била с когото и да е. Само си помислям: "Горките хора!" и си отминавам.Първоначално написано от halino0r
![]()