Чалгата не влиза в ежедневието ми по никакъв начин. Не ми пука за нея.![]()
Първоначално написано от E-G-G
![]()
![]()
![]()
иска ти се
Вече на всички стана ясно, че спора е за чалгата или против чалгата. СТИГАААА!
Нека да бъда по-ясен: Ако задам въпроса "Харесвате ли балканска музика", повечето от тези, които оплюваха ЧалгаТюб, ще отговорят с "Да" или "Зависи", или "Има и хубави песни". Нека поговорим за това. А не едни и същи банални отговори. Всичко се повтаря.
Искам да кажа, че ЧалгаТюб е сайт за балканска музика. Така, че хора явно сайтът не трябва да се казва chalgatube . com, а по друг начин. Мен ме кефи заради подбора на музика в него. Даже и в youtube и във vbox7 може да се открият мнения за него.
4alga........hmm mi neeee.sorry ako nqkoi mi sa ybidiiiiiii ma takuv i jivotaaa.nuli????
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Pass
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
Първоначално написано от toto_cb_fan4e
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Първоначално написано от Ivs Jonas
ne 4e za6titaam 4algata ili mng q obi4am ama ima i 3-4 hubavi smisleni pesni iny4e i az ne sym po 4algata... Now playing: 13. Morandi - Angels Specialen Pozdrav za vsi4ki na koito im haresva
Em Kvo da kaja osven 4e tazi muzika ako voob6te e muzika ne stava.v si4ki pesni ima samo edin i su6t ritam.osuznai te se malko we.si4ki 4algari si pi6at muzikata na dadeni momenti
PRIMER-vodime v nekoq kvartalna kru4ma
kakvo vi govori tva.si4ko s ednakuv ritam smisal no s razli4ni dumi.
Tupo
SUXXXX