- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предпазни средства !
Защо не пробваш с дамски презерватив???
А също така можеш да си сложиш и спирала (тук вече не съм сигурна за възрастта - но попитай гинеколог)...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от JuS7^YourS
Това са най - вярните коментари според мен. Бившата ми приятелка пиеше противозачатъчни, както и сегашната ми пиеше по едно време, не съм забелязал да дебелеят, мустаци и чалъми също така имам и познати които пият противозачатъчни (изписани от лекар) защото имат някакви здравословни проблеми, а не за да се пазят от забременяване.Първоначално написано от amatorium
Също така (казвал съм го и в друга тема) противозачатъчните са по сигурен контрацептив от презервативите (стига да се пият както трябва) лошото е че не предпазват от болести.
а колкото до скъпите презервативи .... много пъти съм го казвал тва и пак ще го кажа : Най - скъпото не означава най - хубавото, вземете пробвайте и други презервативи, сега поне има колкото искаш видове марки и модели![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Можете ли да ми кажете и по нещичко за това ?!?! ^Първоначално написано от Jeuelle
![]()
+1 !! Нито съм надебеляла,нито имам мустаци.Напротив, чувстжам се превъзходно с тях - редовен цикъл без боли и сбогом на презерватива!Първоначално написано от JuS7^YourS