Такам доживях и аз да искам съвет за тъп проблем, който не ми отговаря на годините, ама кво да се прави, пусто сърце...Ще бъда кратък :
1) Значи имам си сериозна връзка от доста време, с момиче няколко години по - голямо от мен - отговорна, сериозна, готина и готова на всичко за мен / тва съм си го заслужил с бая труд повярвайте ми / . Точно връзката, която винаги съм си мислил, че искам. Това е единственото момиче с което се виждам задомен и всичко както си му е редът след години...Но... :
2) Имам една състудентка, която от известно време така ми хвана окото, че не мога да си я избия от главата. Лягам и ставам с мисълта за нея, сънувам я и по цял ден отново мисля за нея...Момичето е супер готино, невероятно чаровно и безумно диво. Че същевременно красиво и интелигентно. От известно време си пускаме бъзици, които напоследък вече са си откровени и прекалено явни намеци и от двете страни. Мисля, че и тя си е паднала по мен, но знае че имам сериозна връзка и явно чака аз да направя първата ясна стъпка....а и да я направя нямам представа точно как я вижда тя ситуацията...от една страна наистина е супер дива, а от друга...бе и аз незнам...
3) Ситуацията явно ме побърква безумно....Така или иначе за не малкото количество връзки и години, които имам зад гърба си никога не съм изневерявал и не съм такъв човек...същевременно сегашната ми приятелка ми е безкрайно близка и мисля че не мога да живея без нея...и същевременно не мога да спра да мисля за другото момиче.....та такам драснете някой ред ако ви се занимава. Поздрави, мир вам

т.7
krem4et0