Такаа...голяма скука и реших и аз да драсна една темичка пък дано излезе нещо от нея :P
Иде реч ...
Писна ми вече , ядосах се... "Почти всички" момичета казват винаги едно и също: "Любовта не се казва , а се доказва" е и аз подкрепям това твърдение, но не стана ли малко прекалено... НЯМА никакво значение колко усилия е полагало момчето... важното е накрая да му го забият в лицето: "Любовта не се казва, а се доказва". НЯМА значение колко и как въпросното момче обича момичето, важно е твърдението... Поне веднъж ли няма да си зададете въпроса : "АЗ с какво съм доказала/показала, че го обичам?".По какъвто и начин да доказват момчетата, че обичат въпросните момичета те винаги остават недоволни (момичетата)...Искам поне една веднъж преди да каже:"Любовта не се казва, а се доказва" , да се запита въпроса по-горе (голям мързел съм btw )...
Това го написах, не защото се е случило на мен...а защото се е случило не само на мен (затова "сложих всички под общ знаменател) .
Извинявам се на 10-те % от момичетата, които са свестни и не правят такива бози, но останалите....
Е да чакаме коментари :P