.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

хубави училища

здравейте!Абе някой ако знае кои са най-хубавите училища във Варна нека да пише,че сега съм в Черноризец храбъдр и хич не съм доволна!Много ниско училище е!
    Този сайт е много як !Благодаря на хората,които са го съсдали !

тоха е много яко т.е. ПГТ"Проф.д-р Асен Златаров" излизаш с хубави професии а и сред гимназиите сме на 1во или 2ро място нз точно, но е супер
    ЛюБовТа е СлАдКа, н0 ПрАвИ ч0вЕкА ПаТкА!!! ()

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Sea Girl абе тя според мене говори за варна не за Плд !

Цитирай Първоначално написано от HaCkO

emi imenno...za Varna govorqt i dvete... ama specialno tfa daskalo za mene ne e hubavo...tam sa nekfi po4ti si4ki propadnali... 5ta i 4ta ezikova sa mnogo dobri ama nz ..

Цитирай Първоначално написано от `SeA_GirL`
    тоха е много яко т.е. ПГТ"Проф.д-р Асен Златаров" излизаш с хубави професии а и сред гимназиите сме на 1во или 2ро място нз точно, но е супер
    Да.. бе.. страшно е..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз си харесвам моето училище - ВТГ,а за основно пак това,в което съм учила - ОУ"Ан. Кънчев"...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Аз си харесвам моето училище - ВТГ,а за основно пак това,в което съм учила - ОУ"Ан. Кънчев"...
    Мога само да се изсмея на този коментар за ВТГ. Кое му харесваш? Аз също много му се кефя - покривите падат, столовете скърцат, даскалите буквално не преподават, 90% от учениците са без коментар, ама то това е навсякъде, така че не го броя, стълбите са в критично състояние, няма място - пълна трагедия. НЕ влизай във ВТГ. Препоръчвам МГ/езикова, ако ти се учи.

Ами аз затова си търся ново училище защото това е на много ниско ниво и има голямо насилие и незачитане на правата.А моля ви се даскалите пред тях бият едно момче и те нищо не правят там има само 3/4 добри учители.
    Казвам ви там е нещо страшно

Ако знаете и някой сайт с такива класаций моля напишете ми го
    Този сайт е много як !Благодаря на хората,които са го съсдали !

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ти кой клас си?Предстои ли ти скоро кандидатстване?Аз уча в МГ,изискванията са много високи,но си струва,езиковите също са доста добри.А ако търсиш обикновенно училище:Славейков или Кирил,те са добри.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Ти кой клас си?Предстои ли ти скоро кандидатстване?Аз уча в МГ,изискванията са много високи,но си струва,езиковите също са доста добри.А ако търсиш обикновенно училище:Славейков или Кирил,те са добри.
    Захари Стоянов /в сградата на МГ/ също е много добро.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ Хаха как ли пък не.

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Мога само да се изсмея на този коментар за ВТГ. Кое му харесваш? Аз също много му се кефя - покривите падат, столовете скърцат, даскалите буквално не преподават, 90% от учениците са без коментар, ама то това е навсякъде, така че не го броя, стълбите са в критично състояние, няма място - пълна трагедия. НЕ влизай във ВТГ. Препоръчвам МГ/езикова, ако ти се учи.
    Ами аз мога да кажа същото за езиковите,защото имам много приятели,които в никакъв случай не ги мързи да учат,но всъщото време половината остават на заварка!А за ВТГ - директорката може да е некомпетентна (не го отричам),сграда може да е стара,но учители са един път - рядко се срещат такива!Подготовката е качествена,друг е въпроса че някои хора просто не искат да си напънат гъза и да учат!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от м0мИчЕ 0т АдА
    Цитирай Първоначално написано от HaCkO

emi imenno...za Varna govorqt i dvete... ama specialno tfa daskalo za mene ne e hubavo...tam sa nekfi po4ti si4ki propadnali... 5ta i 4ta ezikova sa mnogo dobri ama nz ..
    ot kyde pyk znae6 4e vsi4ki v daskaloto sa propadnali ne si u4ila tuka neznae6 mn si e qko daje moga da kaja pyk 4e to4no ezikovite ne struvat
    ЛюБовТа е СлАдКа, н0 ПрАвИ ч0вЕкА ПаТкА!!! ()

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си