.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    най-добре се дръж с двете ръце на кръста и давай напред-назад да не забравиш да увеличаваш скоростта
    \/ А сега сериозно... Ми май момиченцата по-харесват лигавите... Поне аз с такова впечатление оставам... Амаа... не е много правилно да ги делиш на лигави и сериозни... сложи и 3-ти вид "50/50" 100% ще изберат моето предложение
    На думи всеки ще каже по серозни или най малко 50/50....ама в действителност всички се лепят за шутовете, а не за счетоводителите... и аз се правя на шут може би някъде 80/20 и да ти кажа ем на мен ми е кеф ем на тях и всичко си е 6...ама мога и да разменям процентите...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: Момичета вие сте...

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Така малко ми е тъпо...Искам да си намеря гадже,знам ще кажене не стой пред компа,а ходи по дискотеки,излизай,ала бала...Тва го правя,ама вижте ся,аз бия малко в друга посока...С моя най-добър приятел всеки ден сме заедно по 10-15 часа...Та вижте как седят нещата,значи той има по-голям успех с момичетата от мен , намират нещо.... ..Незнам защо при положение,че се лигави постоянно,казва супер малуумни работи и ми е чудно и вие ли харесвате такива момчета,понякога прилича на пълен простак,на някакъв каруцар от село,докато аз се лигавя,но когато съм с него...Понякога умира да се смее на моите простотии,но това не го показвам пред момичетата,за да не изглеждам глупаво и като някакъв слупак...Та въпроса ми е:какви момчета харесвате,такива дет се лигавят 90 % от времето и се праят на шутове(като приятеля ми) или някви по-сериозни(като мен) Офф незнам някво м ие тъпо...Чудя се как да се държа
    povqrvai mi bih se vlubila v priqtelq ti s lignqta mu da si se ligavim zaedno i da e malko hubav i naprao 6e umra 4esno da ti kaja hi4 ne obi4am seriozni mom4eta ma imam edna fr det obojava min i gadje be6e ligavo i tq skusa s nego az bih dala si4ko za ligavo gadje ma seki si ima mnenie dai da te zapoznaq s fr mi

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си