- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отвратена съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не се учудвайте че никой не се застъпва за вас докато сте в критична ситуация. Вървя си по улицата по малките часове, а хората като ме видят и минават на другия тротоар. И не не съм толкова страшен просто народа вече се страхува. Всеки гледа стои далече от проблеми. И не обвинявайте тези които не са помогнали, защото не е сигурно дали вие няма да се насерете ако станете свидетел на такава ситуация![]()
Именно, и аз така правя. Ако тръгнеш да гледаш в земята и да се свиваш, ти е спукана работата. Или пък най-лошото (ама него момичета го правят по-често), да се обръщаш през 2 секунди назад да гледаш кой те следи. Тук всичко си е въпрос на това в дадена ситуация да извлечеш най-много от обстановката и така.. много дискусии могат да се правят.Първоначално написано от Initial_D
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
Мъпосът е, че при мен бях 16 годишни момичета и то в единия момент бяха само две и виждат, че дърпат чанта и тн и никой не помага. В моя случай дори не става въпрос да избират за тяхната безопасност.
Първоначално написано от shadow4e
Бе тя майка ми спомена нещо такова,ама беше отдавна и не помня подробности.![]()
Апа я как обичам да си перим из нощна София(1-2-3часа,но да се разбира баш центъра - Петте, Славейков, Седмочисленици, Руската, Софийския...никога не са ме закачали,сички нощни птици в квартала ги знам..я съм безсмъртна![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ем да ама тва не е много хубава идея, може някой път да не си в София при нощните птици и тогава да има лош реалити чек :рПървоначално написано от ABSOLUT`me
Първоначално написано от Flyer
В тва село Страсбург,където живея,е по-вероятно Вили да бъде нападнат и изнасилен,отколкото аз.![]()
Хъм, еми браво, уредила си се, нищо че идея си нямам кой/коя е Вили, ноо разбирам идеята. И все пак имай едно наум, животът нямаше да е толкова интересен ако всичко се управляваше от ненарушими "природни" закони на човешката същност, независимо от географския район :р Имах някаква друга мисъл, хубава беше горе долу, ама я забравих докато го напиша това дълго изречение.. карай, другия път.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Вили е exploitedteen,а колкото до горните 6 реда - аз си го написах още в първия коментар по темата - очите и ушите нащрек и в действие инстинкта за самосъхранение(тва посленото майка ми обожааааааава да ми го повтаряПървоначално написано от Flyer
).Ма тва не ми пречи да си вървя като патица..
![]()
Хахаха нали, важното е горе главата :р И айде стига толкова че много офтопик стана и ще ни се карат може би, не ги знам кви им са границите на вашите модератори :рПървоначално написано от ABSOLUT`me
аа,мечи е търпелив - и той си флууди![]()
Та па и таа ... някои хора умират от глад и мизерстват, таа за една стара чанта реве ... ай кротни са малко ...
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Лоши неща се случват. Факт! Братчето на моя позната, беше си наръгало корема и е имало охлузна рана на главата, минало покрай пълно кафене така за към болницата и хората нищо не са направили. Важното е че сега е добре. Това се отнася и за майка ти.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Не бих !Първоначално написано от exploitedteen
Днес видях някакъв да да дърпа и удря някакъв малак, е не се намесих, и двамата не бяха на повече от 14-15 години , но единия бе поне 2 пъти по-голям от другия. Лесно можех да го разтърва и спра.
Е, не го направих. Да се оправя малкия от сега сам.
Когато на мен някой ми скочи на бой, никой нищо не прави, защо аз да правя?
Преди 2 седмици, четирима щяха да ме бият на спирката (2ма от тях с боксове) , бе пълна, да с хора от близките училища, някой от тях познавах, други не.
Някой застъпи ли се за мен? НЕ!
Е, защо аз трябва да се затъпвам за някой който не познавам?
И като си бясна обикаляш форумите,пускаш подобни теми и си мислиш,че това ще ти помогне?!Никой не е виновен за случката с майка ти.По-добре се успокой и започни да мислиш,вместо да твърдиш,че всички наркомани са крадци!.........
Сещам се и не я оправдавам,за което.Първоначално написано от fаke
Бтв все още съм на мнение,че това не е само в България.
вие казвате, че това го има навсякъде по света...да, вярно е това, но я се замислетеако си извън БГ хората там поне ще ти помогнат по какъвто и да било начин
бе проста нация...сънсет, много съжалявам за майка ти, сигурно е било отвратително...но не мисли за откраднатите пари, а се благодари, че тя е жива и здрава
![]()
Първоначално написано от SWASTICA
Ем добре си постъпил то такива утрепки навсякъде ги има и ме е много яд като чета това,че хората не ги е грижа въобще за другите не съм поставяна в такава ситуация,но знам че бих се обадила в полицията иначе щеше да ми тежи на съвеста дъъъъъълго време.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Никва държава няма...Преди вече почти 3 години ни нападнаха в къщи и разбиха прозореца на кухнята ни....Аз едвам не припаднах от страх...В къщата бяхме само аз и леля ми и тя добре , че е по-бойничка и се развика и тея смотаняци се изпариха на секундата....Na всички съседи им светеха прозорците и гледаха сеир....Никой не направи нищо.....Всеки гледа да се спасява....ТОва е релаността![]()
![]()
![]()
![]()
ти да не мислиш ,че само тук е така?
да найстина тва е много гадно .... чесно казано неискам никога да ми се случва , но стига с тва наркоман .... може да си жив пияница и пак да окрадеш някой, може да нямаш кинти да нахраниш децата си и пак ще го направиш , да няма справедливост ....но чак сега ли го разбираш , когато нещо или някой е бил несправедлив конкретно към теб , ти вобще оглеждала ли си се да видиш колко несправедливи неща има ... ?
както и да е
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Едно момче(най-добрия приятел на моя най-добър приятел) се прибирал вечерта и няква кола спряла до него, излязли няколко МАНГАЛИ (никви роми, ей тия черни цигани точно са си магнали) и го пребили за удоволствие, взели му телефона и най-лошото-счупили му ченето...да ги *** и мамка им тъпите МАНГАЛИ ЧЕРНИ ШИБАНИ толкоз много да ги мразя, че не може повече. Не говоря за циганите, които си живеят мирно и кротко, а за тея изверги, които си мислят, че като са малцинства трябва да им правим път, да им угаждаме и едва ли не да ги боготворим. Вървиш си по улицата и някф мангал те псува. Е кво? Ще му отговориш ли? Я си му отговорил, я те е пребил с родата, пък ако си и малко по-карък имаш 1-2 месеца в затвора за недостойно отношение..."те са малцинства, на тях трябва да се помага"....ш' ги *** ******** *********** ********** кретени шибани!
Малко пресилено ноо има доста вярни чувства (не мисли)Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Мхм, гаф.
UnaBle_to_LoVe_U съгласна съм с теб,нали ги гледах някъде към нова година как викаха Бойко Борисов да му покажат колибите в който живеят,мизерията и да искат къщи.Абее я си помислете само,ако така се развият нещата и найстина им дадът.Та те ще осмрадат за 1 месец и ще разпродадат и керемидите,ако зависи от тях,че то няма за хората посдрадали при наводненията миналата година и някой още си живеят в каравани.Разбира се не поставям всички под общ знаменател познавам цигани,който са адски добри хора и имат достойнства повече от много българи,но за тея мангали дет са ми ръгнали да бият хора нямам думи просто.Ама айде стига съм писала да не превръщаме темата в расистка,защото аз лично не съм такава и все пак всичко си има граници...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Съжелявам за майка ти!!!![]()
![]()
пФ в България всичко е такаа...всеки гледа да се спаси...ии се моли да не му се случи и на него![]()
Ебати трябва хората да си помагаме и подкрепяме...трябва винаги да сме нащрек!!!
![]()
...относно наркоманите...пълно е с такива навсякъде..Ужасно е...ЧУМА!!!![]()
![]()