- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отвратена съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всички се оплаквате от наркоманите, обаче по купоните и вие поприпалвате по някое и друго джойнтче.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ъ-ъ, нито едното, нито другото (може би само едното до някаква степен и то не е джойнт по купон).Първоначално написано от bungle
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
не,не,не,нееееее... те говорят за тия пропадняци,дето се боцкат по входовете !!!Първоначално написано от bungle
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
bungle да не ти е майка та така се обяснявашПървоначално написано от Flyer
![]()
Имам някакви притеснения и аз... знаеш как е, малки сме, страх ни е от родителите какво ще ни кажат, не става въпрос за някакви принципиПървоначално написано от OtherDimension
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
Мале,ако беше моята майка тоя щях да го намеря и да го убия бе..
и на мене ми се случи подобна история...вечерта излизам да си купя цигари и се връщам а магазина е на 3 мин от нас , да съм ибл с 5 6 лева може би нито гсм нито нищо и ми искача един наркоман вади едно ножче и ми вика парите гсм-а бижута всичко аз му дадох квото ми е останало от рестото земи и цигарите и сеи тръгна...но това може на всеки да се случи са ако ти е писано да те утрепат ще те утрепат такъв е живота...Първоначално написано от Alabalaportokala
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Tfa e BuLgaRiQ se Pak
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Я моля, какво България?Да не би да мислите че на запад няма престъпници, наркомани и подобни случаи.Вярно, че още сме като в гетото, но това какви сме не зависи от други а от нас.