- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отвратена съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре дошла в реалността !!!
Представи си щом мен преди 3,5 години (2004г.) "приятелите" ме зарязаха да ме пребият .. се сети за какво си говорим!!!
А да не споменавам както живея на 20 метра от циганската махала .. как почти всекидневено някой мангал и казвам мангал защото те са най-големите отрепки от циганите .. се заяжда или се опитва да ме преджоби.
Последният път беше преди 2 седмици и едни тримца мангали ходят срещу мен на улицата видимо бяха на по 18 години (аз съм на 20) и единият застава така че да ми е от едната страна а другите двама от другата и ме питат колко е часа...аз усетих за какво иде реч и бях с извадени ръце от джобовете и им казах че нямам часовник! Тогава единият ме изгледа много заплашително от близко растояние но и аз му отвърнах с поглед...сигурно ако не го бях направил щеше да се опита да ме удари ... номерът е да не им давате шанс ... бъдете пекани не се спичайте!!!Винаги бъдете готови за най-лошото!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.