Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Жалко, наистина много жалко ... Постъпката на околните е била долна ...
И аз имах подобна случка, само, че при мен бяха доста хора ...
Винаги нося нож със себе си!
Аз и братовчедка ми (която чувствам като сестра) се пребирахме от рд - то на една моя фр. В една тъмна уличка, две момчета минаха от дясно и започнаха да гледат братовчедка ми.Нищо подозрително, до момента в който 4 други младежа минаха пред нас и ни спряха.Единият от тях каза: " Ей каква яка мацка ... " , действително бях много уплашен ... Нищо не правех, стоях вцепенен ... Мина човек на който с ръка му показах, че трябва да се обади в полицията, а той се направи, че не ме вижда ... Някое от момчетата се опита да я хване за задника , а аз го бутнах и той зе че падна ... Стана и вика: "Ей ся ще те пребием като куче, след това ще наебем тая мръсна курва ..."
Братовчедка ми е на 12 години, само се разплака и ме хвана за ръка ...
Наистина тогава сякаш всички мисли спряха, сякаш целта ми беше само да я спася ... Признавам, адски ме беше страх! Застанах пред нея , извадих си ножа и им казах: "Няма проблеми, може да ме пребиете, може да ме убиете, но първият скочил - умира!" ... Блафирах, но не можех да измисля нещо по разумно ... За мой късмет, се разотидоха ... Явно им беше мил живота ... Радвам се ,че не я нараниха.
Няма значение на колко сте години и какви сте, винаги има риск да ви нападнат/ограбят/намушкат ...

Ем добре си постъпил то такива утрепки навсякъде ги има и ме е много яд като чета това,че хората не ги е грижа въобще за другите не съм поставяна в такава ситуация,но знам че бих се обадила в полицията иначе щеше да ми тежи на съвеста дъъъъъълго време.