Тъгата с алкохол не се подтиска иска малко рев и разнообразие и много споделяне ама не с всеки а само с определен човек!!!
слушам музика и гледам тъпо. не плача
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Какво красиво нещо се роди във въображението ми.Първоначално написано от Sam90'
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе цвети ся да не испраскаш някои здраф стих тука за тема ще ме изненадаш нищо че нещя да ми помогне оня пат :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обукновено гледам да не се стига до такива състояния.Както пише в подписа ми гледам нагоре и напред, а ако чак толкова съм закъсал
просто бягам за ден - два някъде, обикновено на село в гората със секирка и раничка с ядене и оп цял ден псувам, викам, троша, ритам и всякакво там дивеене и лудеене
![]()
![]()
![]()
![]()
и ми минава...
:P
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
kre6tq reva i pak kre6tq
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
oferta e ,samnqvam se da ne si 4uvala za hormona na 6tastieto e tozi hormon na 6tastieto se otvarq kogato qde6 6okoladПървоначално написано от _Cuddly_
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Попринцип рева като съдрана,но най-го мразя онова състояние,в което не мога да ревна и имам чувството,че от гадост тялото ми ще се обърне с хастара навънка...Забелязала съм,че когато гледаш някой фим,в който принципно знаеш,че се вживяваш много,почти задължително ти отвлича мислите от проблема и ти минава,успокояваш се.
Гледам да се напия .. това ме отпуска ..![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ендорфин? ей.. кака си не учете.. хахаПървоначално написано от B3B0K
а после 'хормона на нещастието', провокирал мисли от рода на: "как можа да изядеш толкова шоколад?! прасе!"
Собственост на Canis_Dirus
Да и това го има..Първоначално написано от Pedigree
![]()
рева...ама най-обичам да си се нарева едно хубаво,че сякаш така ми минава по-лесно..После рисувам , не знам,но ме успокояваСподелям с приятелка и така
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Остави го тоя нормалния шоколад, вафла "Credo" от онея лилавите, това е истината. Може и "Троя", те също повдигат настроението. Да ядеш някоя от тези вафли и да усещаш лъчите на залязващото зимно слънце върху лицето си - безценно.Първоначално написано от _Cuddly_
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
И ти си на хероин .. ама все още не го знаеш!!!Първоначално написано от Flyer
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
!!!!!!Първоначално написано от _Cuddly_
Истински кошмар. Имаш огромна буца в сърцето и толкова ти се иска да я изревеш едно хубаво, ама не!![]()
Иначе... рева много (изключваме ситуации, подобни на горната), самосъжалявам се, слушам музики и препрочитам разни работи на Пол Верлен по 1000 пъти.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мхм нали, и аз така си мислех :р Що бе, аз сериозно говоря за вафлите, пробвай някой път и ще видиш.Първоначално написано от Initial_D
ПО-добре на шоколад отколкото на вафли според мен де аз не обичам вафли :P
Ядосвам се.
да, ядосвам се много.
А щом съм ядосан креща и удрям.
Обикновено започвам да блъскам масата и като ме заболи много ръката, се чувствам прероден.
Да. Споделена болка - половин болка. А и не се обаждам на някоя приятелка, която знам със сигурност, че ще започне да ме поучава. И без друго понякога страдам прекалено много от съвестта си, че нямам нужда някой да доналива масло в огъня. Обаждам се на някоя, която знам, че ще ме разбере и/или че е минала през почти същото.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Едно е някой да ти трие сол на главата без да има никаква представа как се чувстваш, съвсем различно е, когато говориш с човек, който си е 'препатил'.
Като не можеш да се наревеш, хващаш някоя възглавница и й разказваш играта. Блъскаш, тръшкаш, крещиш... накрая се изморяваш и ти поолеква малко, колкото да досъбереш сили за още... и накрая заспиваш.Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
рева та се късаме, поне не си режа вените...щото някои хора го правят
Самия шоколад в тея вафли е по-различен и действа оптимистично :РПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
пускам си музикачатя си с някой който знам че 100% ще ме развесели
и в крайни слечеи пускам някоя сълзичка
![]()
Наистина е най-наебано като не можеш да се разплачеш...
Аз си драска нещо...или рисувам там...или си пша на листче някви неща...и слушам нещо...не е нужно да е ядската сдухваща песен.Зависи.
И ти става най-хубаво като го кажеш на някой...просто като се намери някой важен за тебе човек,които ти каже 2-3 добри думи и уж те разбере нещата се оправят мъничко...
обикновено причината поради която рева е една и съща и започвам с оплакване не който и да било честно казано..обяснение ала бала.после рев,музика,филм,пак рев,лягам си ...рев,мисля мнооого и записвам някоя гениална мисъл на телефона...и рев докато заспя![]()