.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64

Тема: Тъга

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Тъгата с алкохол не се подтиска иска малко рев и разнообразие и много споделяне ама не с всеки а само с определен човек!!!

слушам музика и гледам тъпо. не плача
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Пея си тъжни песни... Ал Грийн... блея на някъде и не виждам нищо пред себе си, мисля си с часове. Паля цигара и гледам дима - изпарява се във въздуха и вече го няма, остава само миризмата, която напомня, че го е имало - точно както става и с мечтите и очакванията... пф
    Какво красиво нещо се роди във въображението ми.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Абе цвети ся да не испраскаш някои здраф стих тука за тема ще ме изненадаш нищо че нещя да ми помогне оня пат :P

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Обукновено гледам да не се стига до такива състояния. Както пише в подписа ми гледам нагоре и напред, а ако чак толкова съм закъсал просто бягам за ден - два някъде, обикновено на село в гората със секирка и раничка с ядене и оп цял ден псувам, викам, троша, ритам и всякакво там дивеене и лудеене и ми минава... :P
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    kre6tq reva i pak kre6tq
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Чувала съм , че на някой като му е тъжно и си похапва шоколат в промишлени количества.От една страна добре, за да си подсладиш живота ама после килограмите.....

Първо ревеш, щото ти е гадно, а после ревеш втори път, щото си изял 5кила шоколад и се чувстваш като бъчонка.. ц, не е оферта.
    oferta e ,samnqvam se da ne si 4uvala za hormona na 6tastieto e tozi hormon na 6tastieto se otvarq kogato qde6 6okolad
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен
    Попринцип рева като съдрана,но най-го мразя онова състояние,в което не мога да ревна и имам чувството,че от гадост тялото ми ще се обърне с хастара навънка...Забелязала съм,че когато гледаш някой фим,в който принципно знаеш,че се вживяваш много,почти задължително ти отвлича мислите от проблема и ти минава,успокояваш се.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Гледам да се напия .. това ме отпуска ..
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    ]Чувала съм , че на някой като му е тъжно и си похапва шоколат в промишлени количества.От една страна добре, за да си подсладиш живота ама после килограмите.....

Първо ревеш, щото ти е гадно, а после ревеш втори път, щото си изял 5кила шоколад и се чувстваш като бъчонка.. ц, не е оферта.
    oferta e ,samnqvam se da ne si 4uvala za hormona na 6tastieto e tozi hormon na 6tastieto se otvarq kogato qde6 6okolad
    ендорфин? ей.. кака си не учете.. хаха

а после 'хормона на нещастието', провокирал мисли от рода на: "как можа да изядеш толкова шоколад?! прасе!"
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ъ,на мене па ми е толкова трудно да се разрева,дори и когато съм тъжна.
    Да и това го има..

рева...ама най-обичам да си се нарева едно хубаво,че сякаш така ми минава по-лесно..После рисувам , не знам,но ме успокоява Споделям с приятелка и така
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Остави го тоя нормалния шоколад, вафла "Credo" от онея лилавите, това е истината. Може и "Троя", те също повдигат настроението. Да ядеш някоя от тези вафли и да усещаш лъчите на залязващото зимно слънце върху лицето си - безценно.
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Flyer

Остави го тоя нормалния шоколад, вафла "Credo" от онея лилавите, това е истината. Може и "Троя", те също повдигат настроението. Да ядеш някоя от тези вафли и да усещаш лъчите на залязващото зимно слънце върху лицето си - безценно.
    И ти си на хероин .. ама все още не го знаеш!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

А когато ви е толкова шибано, че дори не можете да се разревете?! Това състояние най го мразя. Иначе като плачеш някак ти олеква, не знам.. просто помага. Но когато не можеш да се наревеш яко, майката си е е*ало.
    !!!!!!
    Истински кошмар. Имаш огромна буца в сърцето и толкова ти се иска да я изревеш едно хубаво, ама не!

Иначе... рева много (изключваме ситуации, подобни на горната), самосъжалявам се, слушам музики и препрочитам разни работи на Пол Верлен по 1000 пъти.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Цитирай Първоначално написано от Flyer

И ти си на хероин .. ама все още не го знаеш!!!
    Мхм нали, и аз така си мислех :р Що бе, аз сериозно говоря за вафлите, пробвай някой път и ще видиш.

Град
    Русе
    ПО-добре на шоколад отколкото на вафли според мен де аз не обичам вафли :P

Guest
    Ядосвам се.
    да, ядосвам се много.
    А щом съм ядосан креща и удрям.
    Обикновено започвам да блъскам масата и като ме заболи много ръката, се чувствам прероден.

]А мислите ли, че някой приятелка би намалила терзанията ви?
    Да. Споделена болка - половин болка. А и не се обаждам на някоя приятелка, която знам със сигурност, че ще започне да ме поучава. И без друго понякога страдам прекалено много от съвестта си, че нямам нужда някой да доналива масло в огъня. Обаждам се на някоя, която знам, че ще ме разбере и/или че е минала през почти същото.
    Едно е някой да ти трие сол на главата без да има никаква представа как се чувстваш, съвсем различно е, когато говориш с човек, който си е 'препатил'.

А когато ви е толкова шибано, че дори не можете да се разревете?! Това състояние най го мразя. Иначе като плачеш някак ти олеква, не знам.. просто помага. Но когато не можеш да се наревеш яко, майката си е е*ало.
    Като не можеш да се наревеш, хващаш някоя възглавница и й разказваш играта. Блъскаш, тръшкаш, крещиш... накрая се изморяваш и ти поолеква малко, колкото да досъбереш сили за още... и накрая заспиваш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    рева та се късам е, поне не си режа вените...щото някои хора го правят

]ПО-добре на шоколад отколкото на вафли според мен де аз не обичам вафли :P
    Самия шоколад в тея вафли е по-различен и действа оптимистично :Р

Ям. Много.

пускам си музика чатя си с някой който знам че 100% ще ме развесели и в крайни слечеи пускам някоя сълзичка

Наистина е най-наебано като не можеш да се разплачеш...
    Аз си драска нещо...или рисувам там...или си пша на листче някви неща...и слушам нещо...не е нужно да е ядската сдухваща песен.Зависи.
    И ти става най-хубаво като го кажеш на някой...просто като се намери някой важен за тебе човек,които ти каже 2-3 добри думи и уж те разбере нещата се оправят мъничко...

Град
    София
    обикновено причината поради която рева е една и съща и започвам с оплакване не който и да било честно казано..обяснение ала бала.после рев,музика,филм,пак рев,лягам си ...рев,мисля мнооого и записвам някоя гениална мисъл на телефона...и рев докато заспя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си