.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: Тъга

Не мога да разбера , защо като му е шибано на някой, трябва да седне и да реве? Като искаш да се РАЗВЕДРИШ особено, просто излез, живей, смей се, обръщай внимание на хубавите неща. Да излезеш от депресия или от кофти настроение няма да стане със сърцераздерателни балади и гледане в една точка.

Мега фен
    Град
    SF
    Рева.
    Сами4ка и тайни4ко, някъде, където никой не гледа.
    Изкарвам ку4ето и обикалям с мп3-ката и кутия цигари, сядам на някоя пейка в парка, пускам си възможно най-сдухващата песен и пуша, докато не ми стане лошо. И си говоря с ку4ето - то разбира

Робинята на Quench

Град
    София
    Действително всичко разбират...и мойто преди да почине преди почти година и аз обожавах да си говоря с него.....и сега го правя Както и да е.

Аз лично си взимам цигари и Смирноф Зелена Ябълка, пускам си Xandria - Eversleeping примерно и зациклям....изключвам се от света и така колкото време ми е необходимо :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хах и аз цивря..ама рядко. Филмите по-могат да ме разплачат м/у другото
    Абе попринцип си пускам ебати надъхващите песни, пея си /всъщност яко крещя :Д/, често отскачам и до магазинаа..
    Радвам се, че засега нямам проблеми.. все си мисля, че е 'щото няма мъжко, та да ме нервира
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ям.

Най-вече шкембе чорба.
    и пуша тревица.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Хах и аз цивря..ама рядко. Филмите по-могат да ме разплачат м/у другото
    Абе попринцип си пускам ебати надъхващите песни, пея си /всъщност яко крещя :Д/, често отскачам и до магазинаа..
    Радвам се, че засега нямам проблеми.. все си мисля, че е 'щото няма мъжко, та да ме нервира
    Да,затва ме кефиш щото си от малкото женски г/д на мойте години дето не реват по момчета :P
    Надъхващи песни?рлз(пак да набутам боб марли )

Пс аз пея и крещя винаги фе

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    А когато ви е толкова шибано, че дори не можете да се разревете?! Това състояние най го мразя. Иначе като плачеш някак ти олеква, не знам.. просто помага. Но когато не можеш да се наревеш яко, майката си е е*ало.
    Това е ужасно. Най-често се е случвало, когато съм се скарвала с приятеля си. Толкова ме боли, толкова е тежко, че нямам сили да плача дори. А това тежи още повече. Направо ти се е свил стомахът.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Κогато ми е тъжно, започвам от рев. Предпочитам първо да се нарева самичка, да ми поолекне малко, и после да изляза да се разведря с приятели или да си пусна нещо весело. Но винали е по-добре, ако се отдам на сълзи първо, защото иначе само потулям проблема и като остана пак сама всичко започва отначало.

мм намирам си някои да му излея мъката си .. плача слушам музика кисна на компа

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ми въпреки че сам момче и аз плача пускам си Eminem-No Apologies и сам добре като я изслушам лягам спа успокоявам се и сам готов

Най-вече гледам да не оставам сама.Да съм сред хора.И не за да им се плакна с проблемите си,което е най-натоварващото нещо,а просто да се занимавам и да мисля колкото се може по-малко за проблема.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    най-доброто средство е сън

Голям фен
    Лягам си, наревавам се хубаво и после заспивам и често като се събудя не мога да се сетя защо съм плакала.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си