Не мога да разбера , защо като му е шибано на някой, трябва да седне и да реве? Като искаш да се РАЗВЕДРИШ особено, просто излез, живей, смей се, обръщай внимание на хубавите неща. Да излезеш от депресия или от кофти настроение няма да стане със сърцераздерателни балади и гледане в една точка.
Рева.
Сами4ка и тайни4ко, някъде, където никой не гледа.
Изкарвам ку4ето и обикалям с мп3-ката и кутия цигари, сядам на някоя пейка в парка, пускам си възможно най-сдухващата песен и пуша, докато не ми стане лошо. И си говоря с ку4ето - то разбира![]()
![]()
Робинята на Quench
Действително всичко разбират...и мойто преди да почине преди почти година и аз обожавах да си говоря с него.....и сега го правяКакто и да е.
Аз лично си взимам цигари и Смирноф Зелена Ябълка, пускам си Xandria - Eversleeping примерно и зациклям....изключвам се от света и така колкото време ми е необходимо :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Хах и аз цивря..ама рядко. Филмите по-могат да ме разплачат м/у другото![]()
Абе попринцип си пускам ебати надъхващите песни, пея си /всъщност яко крещя :Д/, често отскачам и до магазинаа..![]()
Радвам се, че засега нямам проблеми.. все си мисля, че е 'щото няма мъжко, та да ме нервира![]()
What you give is what you get!
Ям.
Най-вече шкембе чорба.
и пуша тревица.
Да,затва ме кефиш щото си от малкото женски г/д на мойте години дето не реват по момчета :PПървоначално написано от Desi_etnies
Надъхващи песни?рлз(пак да набутам боб марли)
Пс аз пея и крещя винаги фе![]()
Това е ужасно. Най-често се е случвало, когато съм се скарвала с приятеля си. Толкова ме боли, толкова е тежко, че нямам сили да плача дори. А това тежи още повече. Направо ти се е свил стомахът.Първоначално написано от _Cuddly_
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Κогато ми е тъжно, започвам от рев. Предпочитам първо да се нарева самичка, да ми поолекне малко, и после да изляза да се разведря с приятели или да си пусна нещо весело. Но винали е по-добре, ако се отдам на сълзи първо, защото иначе само потулям проблема и като остана пак сама всичко започва отначало.
мм намирам си някои да му излея мъката си .. плача слушам музика кисна на компа![]()
ми въпреки че сам момче и аз плача пускам си Eminem-No Apologies и сам добре като я изслушам лягам спа успокоявам се и сам готов
Най-вече гледам да не оставам сама.Да съм сред хора.И не за да им се плакна с проблемите си,което е най-натоварващото нещо,а просто да се занимавам и да мисля колкото се може по-малко за проблема.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
най-доброто средство е сън
Лягам си, наревавам се хубаво и после заспивам и често като се събудя не мога да се сетя защо съм плакала.![]()
Don't worry, be happy!